Всичко е въпрос на народопсихология и чувство за лично достойнство на производителя. Обаче какво искаме от хора, които в началото на 90-те пълнеха пликчета със счукана тухла вместо червен пипер. Някой питаше за контрола. И на запад не ги проверяват, но там на никого НЕ БИ ХРУМНАЛО да *** така собствения си народ. там мамят корпорациите и то помалко и рядко, хлебаря зад ъгъла - никога.
отговорСигнализирай
98
Ооо преди 14 години
50
А на един от хлябовете на НИЛАНА пише че съдържал 55 % фибри...:)
отговорСигнализирай
97
фен преди 14 години
141
Лично аз смятам, че нещата ще се оправят като се цитират имената на фирмите производителки на такива продукти. Ще стане като стандарта стара планина - хората веднага се дръпнаха като разбраха че си дават парите пак за ***. Само че явно всички ги е страх - я ще гръмнат някой, или взривят колата на някой, дръзнал да посочи име. Време е за акция "Хлебарите"?!?
отговорСигнализирай
96
jasemi преди 14 години
41
Качеството на хляба зависи от качеството на пшеницата,ако тя е с ниски показатели брашното също е с такива,затова производителите добавят подобрители,за да може да стане някакъв хляб.Има случаи в които от дадена пшеница не става дори тесто,това работя и знам от опит за какво става въпрос!
отговорСигнализирай
95
Акъл море преди 14 години
133
Комунистите правеха хляба 45 год. от брашно,мая.сол и вода.Хляба,който ядеш сега се прави от демократи.
отговорСигнализирай
94
Балканджи Йово преди 14 години
181
"От Браншовата камара на индустриалните хлебопроизводители не коментираха резултатите от лабораторните анализи ...".Няма да се очудя,ако накой *** от тази организация се изтъпани и заяви,че резултатите на СГС не са верни!А ни убеждават дори как работят на загуба и трябва да вдигнат цената на насъщния!
отговорСигнализирай
93
Анонимен преди 14 години
141
БДС беше премахнато по времето на Костов с цел некотролирането на всякакви вносни и български помии.
отговорСигнализирай
92
Az преди 14 години
52
Абе имам чувството че пишещите изключително "компетентни" хора по въпросите за качеството на хляба вече съвсем превъртяха. След като тълкуват SGS, като как си представяте че в хляба може да се слага *** от кафе, цялото кафе което се пие за година няма да стигне за две седмици да се влага в хляба, а да не говорим, че във всяка технология пише че за потъмняване и вкус на хляба се добавя малц който е покълнало и изпечено и смлян пшенично зърно то по естествен и полезен оцветител здраве му кажи.
отговорСигнализирай
91
до 74 преди 14 години
50
Не се заблуждавай. Мошеници има навсякъде и то повече. Нищо ново под слънцето не сме измислили, само копираме. Истината я знаеме всички, контрол, сериозни глоби или направо закриване на дейността. Затвор за проверяващите служебни лица, които са допуснали нарушения срещу подкуп. Само така може да има горе-долу сносни храни и стоки.
отговорСигнализирай
90
M преди 14 години
120
А тези резултати само за информация на потребителите ли ще останат или ще има наказание за тези престъпници???
отговорСигнализирай
преди 14 години
преди 14 години
преди 14 години
преди 14 години
преди 14 години
преди 14 години
преди 14 години
преди 14 години
преди 14 години
преди 14 години