IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Диетичният хляб на пазара няма нищо общо с наименованието си


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

59
Анонимен
преди 14 години
Харесвам 12 Не харесвам 0
Еми да... как иначе ще правят парички? Примерно на 1 кг брашно от 50 ст на едро се добавят около 300 грама - сол, пепелни съставки, набухватели, остатъчни продукти, икономия от време на печене (недопечен хляб). Така от 1 кг става 1.300 гр и се получават 4 хляба за продаване:) по 1 лв парчето. Смятайте на 500 хялаба колко пари се правят:)
отговор Сигнализирай
58
bai
преди 14 години
Харесвам 11 Не харесвам 4
Тази статия ми прилича по-скоро на реклама на лабораторията, отколкото антиреклама на видовете хляб. Поне като не споменавате името на фирмите, производители на хляб не споменавайте и името на лаборатория...или си сложете платена реклама по модела на други е-медии..
отговор Сигнализирай
57
Ядосан
преди 14 години
Харесвам 23 Не харесвам 0
Добре де, не е ли редно ВЕДНАГА да се задействат съответните органи и тези лъжци да понесат сурови санкции? Кой ще ми гарантира, че добавките, измислени от мошеници, не са вредни за здравето? Сега какво, ще ги погалим по главите и ще им кажем"Ама недейте така!"? Ще се ослушваме да видим кой на кого е човек, към коя групировка и партия е? Ей затова Шенген няма да видим!
отговор Сигнализирай
56
Обнадежден
преди 14 години
Харесвам 12 Не харесвам 1
Пак добре, че са слагали в хляба *** от кафе, а не *** от канализацията...
отговор Сигнализирай
55
родопа
преди 14 години
Харесвам 11 Не харесвам 1
аз съм диабетик и пожелавам същата участ да ги сполети мопенниците (производители) на хляба за диабетици!Да и е слатко!!!
отговор Сигнализирай
54
да бе да
преди 14 години
Харесвам 9 Не харесвам 1
Първо, брашното което се продава от качествените мелници е чисто. Няма набухватели и *** защото е универсално! Т.е. ако има добавки много продукти приготвяни от него няма да се получат! Освен това както казах хлебопекарната приу лошо брашно не прави хубав хляб, просто се разбира веднага. Най-добрия вариант е да се купи брашно в чувал дикректно от мелница. Принципно добавките се слагат от тези които правят хляба, не от мелниците!
отговор Сигнализирай
53
Анонимен
преди 14 години
Харесвам 12 Не харесвам 0
Точно така! С брашно от Кауфланд направих коледни курабийки, които, след изпичането им, представляваха нещо като вкаменени формички, които беше абсолютно невъзможно да разчупиш. Рецептата не съм сменяла от години, продължителността на печенето-също.
отговор Сигнализирай
52
Да, ама не!
преди 14 години
Харесвам 8 Не харесвам 1
А защо си мислиш, че БРАШНОТО, което слагаш в хлебопекарната е качествено? Нали все пак по-голямата част от характеристиките на хляба идват от това, какво брашно слагаш? И като ти е пълно брашното с *** - оцветители, втвърдители, набухватели и тем подобни, и пак ядеш хляб като този, дето е в магазина и е обект на настоящата статия!
отговор Сигнализирай
51
Въпрос
преди 14 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
Как надминаваш допустимите символи? Как става?
отговор Сигнализирай
50
да бе да
преди 14 години
Харесвам 8 Не харесвам 1
Значи като се направи сравнение между една филия бал хляб на Симид и този от хлебопекарната се усеща за каква разлика говорим! Този от магазина е недопечен, безвкусен, без ***, с някакъв интересен аромат! Абсолютен ***!
отговор Сигнализирай
Новини