IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Диетичният хляб на пазара няма нищо общо с наименованието си


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

19
Анонимен
преди 14 години
Харесвам 40 Не харесвам 1
Никъде в статията не прочетох каква наказателна отговорност носят извършителите. Или това просто е ненужно, защотото те ще писнат, че взетите проби са подправени, ще изпратят нови такива в "независими" западни лаборатории и ще се установи, че всичко е в норма?Вече не знам какво да си купувам. Виждал съм хляб, чиито етикет твърди, че е произведен в същия ден, а през опаковката ясно се вижда, че е хванал мухъл... Супермаркетите лъжат, производителите лъжат, а цените само растат ли, растат.
отговор Сигнализирай
18
пекарка
преди 14 години
Харесвам 2 Не харесвам 1
Абе нито е евтино, нито е диетично, ако го правиш както трябва. Например пълнозърнестия хляб (от 1850) за 700 грама се слагат две лъжици (поне) захар, една (поне) сол и поне 50 грама масло. Ако се направите на здравословни и сложите например само 350 грама брашно и добавите 50 грама пшеничени трици (то и в тестото си има, но са сравнително малко) резултатът е с драматично по-лош вкус от класическата рецепта и не втасва като света. Имам си домашна пекарна, до болка са ми познати тия проблеми.
отговор Сигнализирай
17
Анонимен
преди 14 години
Харесвам 19 Не харесвам 1
А колко фуражна пшеница сме езяли, не е истина...
отговор Сигнализирай
16
Анонимен
преди 14 години
Харесвам 2 Не харесвам 1
pravete si hliab sami - vkusno, evtino i zdravoslovno!
отговор Сигнализирай
15
доктор
преди 14 години
Харесвам 15 Не харесвам 4
За саламите и сиренето има подробно изписан състав на етикета, който отговаря на съдържанието в тях.Дори и влаганите добавки се отразяват! Всички месопреработвателни фирми си пишат реалния състав за разлика от хлебарите! Но там са неконтролируеми-толкова много са нерегламентирани и се покриват! Да не говорим в какви каси се поставя хляба- от мръсни най -мръсни! Къде им е контрола... от ХЕИ Лошооо... За какво взимат заплати!
отговор Сигнализирай
14
хлебарин
преди 14 години
Харесвам 24 Не харесвам 1
ако знаете как се прави такив хляб никога няма да си го купувате-оцветители,трици-една строителна каска за един казан ,брашно,сол,подобрител и вода.Така се прави диетичен хльяб
отговор Сигнализирай
13
за 9
преди 14 години
Харесвам 23 Не харесвам 1
има така наречените машини за хляб и не са скъпи.......
отговор Сигнализирай
12
от руснак
преди 14 години
Харесвам 29 Не харесвам 1
сиренето е от палмово мляко а салама е от сухожилия и всякаква друга смляна пумия
отговор Сигнализирай
11
От Румънец
преди 14 години
Харесвам 16 Не харесвам 1
Ако ви тестват сиренето и саламите...
отговор Сигнализирай
10
doktor
преди 14 години
Харесвам 31 Не харесвам 1
Контрола трябва да е от РИОКОЗ/ХЕИ, но те горките са толкава неграмотни. Трябва да си гледат само тоалетните както е в Европа!
отговор Сигнализирай
Новини