IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Проверка установи: Мамят ни с фалшиво сирене


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

32
Любител на сирене
преди 5 години
Харесвам 1 Не харесвам 17
Не престанаха с тия глупости за некви "фалшиви" или "ментета" сирена. Та и на отделни щандове да си слагали? Ха-ха-ха. Първо - нищо отровно или вредно няма в палмовото масло. Повечто бели сирена в европа и скандинавия се правят с добавено палмово масло. Последния път когато консумирах датско сирене което бе с пъти по-вкусно от всички най-скъпи сирена в България, бе 72% мляко, 24 % палмово масло и сол, бактерии и ензими. Достатъчно е да се отбележи съдаржанието само. Останалото е мафиотски борби
отговор Сигнализирай
31
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 12 Не харесвам 0
Ако има откъде да си купите истинско мляко,производството на кисело мляко и сирене не е никак сложно,може да си направите и в домашни условия,а сиренето в солена саламура може да ви изтрае цяла зима.Не знам дали все още има майстори,да ви направят дървени качета и може да си го държите в качета месеци наред.
отговор Сигнализирай
30
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 24 Не харесвам 0
А защо е необходимо да се произвеждат тези *** ?Малко ли сме отровени , та и ще ядем сирене от сухо мляко , палмово маслло и нишесе . Колбаси без месо Зеленчуци от комшиите , пръскани със забранени при нас пестициди .Плодовете също силно обработени с химия .Като последни *** си унищожихме животновъдство и растениевъдство за да печелят някои като ни предлагат само вредни за здравето храни . Нацията е сериозно болна но керванът на апартаментаджиите си върви , хазартът също . До кога бе !
отговор Сигнализирай
29
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 6 Не харесвам 1
Сега пак въведоха нещо като БДС - Стара планина. Такива салами например има, сирене не съм виждал. Ама и не знам кви са му параметрите на тоя стандарт.
отговор Сигнализирай
28
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 16 Не харесвам 2
Сега броя на кравите и овцете са 1/12 от броя им преди 1989 година. Откъде мляко за истинско сирене?
отговор Сигнализирай
27
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 2 Не харесвам 7
Хапвам си овче сиренце "Забърдо".Вкусно и истинско!
отговор Сигнализирай
26
Мандрата
преди 5 години
Харесвам 17 Не харесвам 0
Само със сирене ли ????с всичко ни мамят
отговор Сигнализирай
25
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 5 Не харесвам 1
Ми аз това сирене, дето го купувам (различни марки), също го слагам във вода, ама без сол, за да се обезсоли малко. И даже след седмица (дотогава го изяждаме) си е добре, не се разпада, не cмъpди и не мазнее. Естествено, струва над 3 лв, тамън 4-5 пъти по толкова, ама кво да прайш -- пазарна икономика.
отговор Сигнализирай
24
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 13 Не харесвам 2
Като не останаха крави и овце откъде да дойде истинско сирене?
отговор Сигнализирай
23
българин
преди 5 години
Харесвам 14 Не харесвам 4
През , лошият комунизъм"! Си имаше един щамп важящ за всички стоки ( Български държавен стандарт) БДС! Сега в " Нигерия" ли живеем или в България? Трудно ли е да се въведе пак? Или нарочно не се въвежда.Защото ако,трябва да затворят хранителните магазини в България? Явно е че е това уви!
отговор Сигнализирай
Новини