IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Председателят на Сдружение "Туризъм": Сезонът отиде на кино


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

137
Анонимен
преди 3 години
Харесвам 1 Не харесвам 1
До Анонимен 149 " и униформите когато им воидиш, бяха много класи над днешните събирани от улицата" Тва е вярно, имаха "униформи" и бяха що годе представителни поне на по-хубавите места, но за съжаление идеята с униформите малко се губеше, щото ние тогава си бяхме униформено общество във всичко, та не правеше много впечатление.Сега е доста по-шарено, но на наистина хубавите места пак си имат униформи,при това не като всички правени на едно място, което за тогава си беше точно така.
отговор Сигнализирай
136
Анонимен
преди 3 години
Харесвам 3 Не харесвам 0
До АнонименДобре, взимай си от улицата и от ромските махали обслужващ персонал, никой не ти пречи, ако искаш и неграмотни хора си взимай и им се радвай и чакай туристи!!
отговор Сигнализирай
135
Анонимен
преди 3 години
Харесвам 4 Не харесвам 0
До АнонименСега , няма да говоря, че знанията, начина на сервирането и униформите когато им воидиш, бяха много класи над днешните събирани от улицата и ромските махали обслужващи в ресторантите!
отговор Сигнализирай
134
Анонимен
преди 3 години
Харесвам 1 Не харесвам 3
До Анонимен 143 "колко калории,витамини и се сервира, а изучваха технология на храната, ако знаеш изобщо какво е," Така е, сервитьорите и готвачите учеха на едни и същи места и отчасти едни и същи неща, което водеше, до това, че нито готвачите можеха да вършат нещо от другото като хората, нито сервитьорите. Тва за калориите и витамините ... забрави. Колкото до технологията: на 12 години вече можех да правя по-хубава мусака и пържени картофи от всеки "елитен" хотел по морето.
отговор Сигнализирай
133
Анонимен
преди 3 години
Харесвам 3 Не харесвам 1
До Анонимен 143 "От ИМТ излизаха високо квалифицирани кадри с три езика," Многократно са ме обслужвали "висококвалифицираните" кадри тогава. Не съм впечатлен. Особено след като обиколих половината свят след това. А езиковите им познания в днешно време ще предизвикат само прикрити усмивки. За ТОХовете знам, че всички бъркаха едни и същи бъркочи. Най-силното им качество беше, че имаха еднакъв вкус навсякъде, което ще рече, по-скоро към неутрален, отколкото към добър.
отговор Сигнализирай
132
Анонимен
преди 3 години
Харесвам 8 Не харесвам 0
До АнонименЗащо държавата трябва да плаща за алчността на някакви хотелиери ??? защото вдигат много шум и реват ли? защото"ол инклузива" е кремвирши, лимонада и чай "алпинист" ? защото за кревати и чадъри на плажа искат 30 лв и като бонус получаваме и брутална силна музика от "преместваемите" им обектайде стига, не са единствени !--------Браво, уникално си обрисувал картинката - едно към едно!
отговор Сигнализирай
131
Анонимен
преди 3 години
Харесвам 8 Не харесвам 0
Защо държавата трябва да плаща за алчността на някакви хотелиери ??? защото вдигат много шум и реват ли? защото"ол инклузива" е кремвирши, лимонада и чай "алпинист" ? защото за кревати и чадъри на плажа искат 30 лв и като бонус получаваме и брутална силна музика от "преместваемите" им обектайде стига, не са единствени !
отговор Сигнализирай
130
кръчмар-алхимик
преди 3 години
Харесвам 3 Не харесвам 0
Това дето ви го предлагам, през соца водеше до Затвор!
отговор Сигнализирай
129
Анонимен
преди 3 години
Харесвам 6 Не харесвам 0
До АнонименОт ИМТ излизаха високо квалифицирани кадри с три езика, през соца не беше както е сега, да минеш метър или да си купиш изпита или дипломата ,а се учеше много сериозно , това да не ти е мутренското време с бухалка да взимаш всичко? А в техникумите не учеха само езици, как се приготвя храна,колко калории,витамини и се сервира, а изучваха технология на храната, ако знаеш изобщо какво е, това е цяла наука, която се изучава и във висшите институти!
отговор Сигнализирай
128
Сега хита са Винарни
преди 3 години
Харесвам 3 Не харесвам 0
по морето.То толкоз местни сортове лозя няма, да се произведе българско вино.Туристите го знаят.Същото `вино` го имат на ол инклузив на корем.
отговор Сигнализирай
Новини