IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec Megavselena.bg
BGONAIR Live

Шеф Петров за пържолите за 500 лв.: Цената е ниска, много глупаци около нас


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

138
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 10 Не харесвам 2
Блек ангъс от къде беше, САЩ, ама друг път. Тука всяко второ телешко стана блек ангъс. Едва ли има и една доставка от САЩ към България от такова месо. И тия, като тоя ...шеф, да хванат до скрият вече, че баба ми е 3 пъти по добра готвачка от тях. Научили някакви имена на западни ястия и големите шефове.
отговор Сигнализирай
137
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 17 Не харесвам 2
Проблемът всъщност е, че са им сервирали най-обикновено телешко, а са го калкулирали от скъпото. Най-обикновен помиярски номер, който се прави редовно нашите т. нар. "ресторантьори". Не зареждат истински Ангъс просто защото никой не го поръчва и накрая го изхвърлят или си го ядат дами. Проблемът е когато в ресторанта влезе клиент-познавач /най-често чужденец/ и му сервират обикновеното за Ангъс. Тогава става много тихо.
отговор Сигнализирай
136
Qwerty
преди 2 години
Харесвам 6 Не харесвам 2
"Той пояснява, че въпросното семейство яде селектиран Рибай, ВЕРОЯТНО Блек Ангъс Небраска USA, ..."Шеф Петров официално го каня у нас да ни приготви по един селектиран Рибай, а аз ВЕРОЯТНО ще му платя...
отговор Сигнализирай
135
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 1 Не харесвам 0
Аз пък не виждам, как може човек съзнателно да си поръча толкова скъпо месо и да не е той ***!?
отговор Сигнализирай
134
Червен другар
преди 2 години
Харесвам 4 Не харесвам 0
До ужас. Не знам за теб, но утре съм там да сравнявам американското говеждо с японското. Вече резервирах маса и доставката.
отговор Сигнализирай
133
Шефе
преди 2 години
Харесвам 18 Не харесвам 2
Не проблема в цената на месото, или неговите качества ,скъпо е ок.Ама проблема е в тарикатско ганьовския манталитет на ресторантьора да прецака за дребна печалба и с този клип съм сигурен че ще изгуби мнооого клиенти за сезона.А иначе погледни сметката скариди с вино и масло 16,80 а не всяка скариди по 16 ,80,картофи 5,80 ане всеки картоф по отделно, ако някой си беше направил труда да напише стек рибай 200 лв. Всеки може да си прецени да го купува ли или не,капиш..
отговор Сигнализирай
132
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 7 Не харесвам 1
Много онагляха тия "ресторантьори" 50% ДДС за тях!
отговор Сигнализирай
131
За всеки влак
преди 2 години
Харесвам 2 Не харесвам 2
Си има пътници. Щом могат да си го позволят да си ядат колкото си искат скъпи пържоли и дори да си пият истинско шампанско по 500 или 1000 лева бутилката. Това е специален сегмент от пазара. Лошото е когато евтинкото ти го представят за скъпо. А те тези дето са снимали бележката явно са искали да се похвалят, че богати, а то цяла се хвърли да ги ожалва. Хаха
отговор Сигнализирай
130
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 6 Не харесвам 0
Типичен български комплексар. Знае, че нищо не струва и се опитва да си предаде стойност по всякакъв начин. Щото нали, ако той си повярвал. и другите щели да му повярват и да стане лидер. Комунистически простотии. Като не ставаш за нищо- просто не ставаш за нищо и точка.
отговор Сигнализирай
129
много глупаци
преди 2 години
Харесвам 5 Не харесвам 1
около нас ни гледат нас шефчета как готвим манджи и им прибираме париците когато се праскат в скъпотията за престиж
отговор Сигнализирай
Новини