IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec Megavselena.bg
BGONAIR Live

Шеф Петров за пържолите за 500 лв.: Цената е ниска, много глупаци около нас


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

148
Без обиди моля.
преди 2 години
Харесвам 11 Не харесвам 2
Няма нужда от обиди, драги шеф, или както е титлата. Не всеки е длъжен да разбира. Ако някой нарича столовата ресторант, е това е добре, имал е добри работодатели. В случая, няма нужда да се прави апотеоз на тази касова бележка. Има по-умни от вас.
отговор Сигнализирай
147
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 11 Не харесвам 1
Абе,друго си е пред готвач да сложиш шеф.Някак си ти вдига самочувствието.Иначе за тази професия не са ти нужни ни акъл,ни образование.Забъркваш там някакви неща и ако стане,стане,ако не,в кофата за б..к.Световно известния френски сладкиш тарт татен се е прочул с това,че готвачката се е спънала и е обърнала тавата на пода.
отговор Сигнализирай
146
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 2 Не харесвам 2
До За всеки влак - Ако това е изводът ти от цялата ситуация, определено си изтървал нишката.
отговор Сигнализирай
145
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 1 Не харесвам 2
Тия ромеи трябваше да му поклонят заведението с бухалки и щеше да им излезе по ефтино от сметката
отговор Сигнализирай
144
Ресторантьор
преди 2 години
Харесвам 4 Не харесвам 6
На който му е скъпо да не си поръчва селектиран телешки стек и отлежало уиски, а да си поръча кyчешки кюфтета и домашнярка
отговор Сигнализирай
143
No comment
преди 2 години
Харесвам 24 Не харесвам 4
Толкова гладни гърла има по света, тоя готвач седнал да ни обяснява колко ефтино било, да ядеш пържола за 6 стотака. Мерзавец!
отговор Сигнализирай
142
Смел Гибсов
преди 2 години
Харесвам 9 Не харесвам 2
Яжте си ги ...
отговор Сигнализирай
141
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 15 Не харесвам 3
И аз съм бил готвач и съм бил в хубави заведения в чужбина. Телешката рибица винаги е била скъпа, но ... НИКОГА НЕ СЪМ виждал менщ, в което се продава на грамаж в ресторанта. Тая идиотич, да ти пробутат 5, когато са ти казали цената на едно, е ГАВРА. А това с ТЕЛГЛОТО се мерило "сурово" е просто ПАРОДИЯ! Тази кръчма, трябва да НЕ БЪДЕ ПОСЕЩАВАНА ОТ НИКОГО! Подобни мизерии не са добре за обществото ни! Аз искам да живея сред нормални и морални хора, а не сред крадливи и арогантни заядливци.
отговор Сигнализирай
140
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 3 Не харесвам 0
Като има риби в морето, що да не ги хванеш, иначе цената за тези пържолки е умопомрачителна, явно наистина са специални :))))
отговор Сигнализирай
139
Някой си
преди 2 години
Харесвам 4 Не харесвам 0
Породата абърдийн ангъс се отглежда свободно-пасищно на немалко места и в България! Това е порода *** отглеждана и селектирана изцяло за месо. Килограм от това телешко наистина струва скъпо и като цяло е месо за разбирачи. Пържола от това месо няма как да бъде евтина в ресторант. И ресторантите, които предлагат такова месо / приемаме, че стека е такъв / едва ли са много. Не че обикалям често морските ресторанти, но съм сигурен, че 80 % от тях не предлагат стек абърдийн.
отговор Сигнализирай
Новини