IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec Megavselena.bg
BGONAIR Live

Шеф Петров за пържолите за 500 лв.: Цената е ниска, много глупаци около нас


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

128
Kiko
преди 2 години
Харесвам 6 Не харесвам 1
Този като се прави на много компетентен и разбиращ да вземе да си оправи зъбките, че мога да ора с него. Хайде със здраве!!!!!
отговор Сигнализирай
127
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 11 Не харесвам 0
Проглушихте ни ушите да ни обяснявате колко не разбираме , как ни цакате с цените , ама това било нормално .Яжте си стековете , аз такива пари за парче месо не давам , ако ще и от Марс да е донесено .Аман вече от спекуланти !
отговор Сигнализирай
126
Тим
преди 2 години
Харесвам 12 Не харесвам 0
Да им върнат 20 процента ДДС а не да трънтува държавата с 9процента с какво са по различни от другия бизнес който плаща 20 процента
отговор Сигнализирай
125
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 13 Не харесвам 0
Това "Черен Ангъс" е много расистко! Не може ли да го прекръстите на "Зелен ангъз"?
отговор Сигнализирай
124
до 98
преди 2 години
Харесвам 15 Не харесвам 1
евала мен.. точно такива са просто готвачи, ама сега си придават важност и се нариат с претенциозната чуждица "шеф". Явно комплекса е голям.. В наше време е достатъчно да придадеш илюзорен престиж на най-обикновенните професии, като ги заместиш с някакви чуждици или други думи - готвач-шеф, чистач-хигиенист, трз-HR...
отговор Сигнализирай
123
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 4 Не харесвам 3
Някакъв селя*дур просто иска да стане известен. ЕСтествено, че е видял какво ще яде и колко струва, но повечето хора са достатъчно глупави за да вярват на такива сеирджии. На някой този русторант и шефа му им пречи и това е точно поръчков сеир.
отговор Сигнализирай
122
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
До Анонимен 133 - Рибицата най-често се сервира около 350 грама.
отговор Сигнализирай
121
селянин
преди 2 години
Харесвам 7 Не харесвам 3
проблема не е в цената а в заблудата аз например не мога да направя разлика като вкус примерно обикновено и специално говеждо така че могат да ми сервират всякакво и да кажат че е от скъпото при такива поръчки най малкото е сервитиора да предупреди клиента какво си поръчват и на каква цена останалото е рекет
отговор Сигнализирай
120
Гуньо
преди 2 години
Харесвам 6 Не харесвам 1
Я,за тава едем цаца и компири и се не оплаквам.
отговор Сигнализирай
119
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 4 Не харесвам 1
Здравейте,За мой късмет или не бяхме със семейството ми на съседната маса. Съвсем случайно видях клипа и направих асоциацията. Повярвайте ми - тук въпроса е до манталитета и произхода на това семейство.....не е проблема в цената или в ресторанта....проблема е в това, че някои хора се опитват да демонстрират възможности, но им липсва капацитет и интелект.
отговор Сигнализирай
Новини