IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec Megavselena.bg
BGONAIR Live

Какво прави едно кафе хубаво и как да го разпознаем?


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

28
Lora
преди 1 година
Харесвам 0 Не харесвам 0
Много е смешно, когати държави, които не произвеждат кафе претендират за марки. Кафето е на страните, които го призвеждат и това трябва да се отбелязва, за да се знае дали е качествено. Кафето в Япония не е лошo, но и те не произвеждат кафе. Най-хубавото кафе съм пила в Кения - местно производство, прясно изпечено, карамелено с леко кисел вкус. Йемен е производител на един от най-добрите сортове кафета, но кафе от Йемен се намира трудно и е много скъпо.
отговор Сигнализирай
27
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 1 Не харесвам 0
Може да сте били неразположени!
отговор Сигнализирай
26
До 16
преди 1 година
Харесвам 1 Не харесвам 0
Преди повече от 20 години в сутерена на Нродната библиотека в София имаше кафене, в което правеха точно такова кафе - леко киселееше. Само тогава ме е болял стомахът след като изпия чашка кафе, независимо дали консумирам само кафе или е заедно с някакъв десерт. Отначало недоумявах каква е причината, имам здрав стомах. Започнах да наблюдавам и установих, че тази болка, подобна на стомашни киселини, се появява само след като пия кафе там. Не знам каква марка беше, но сигурно е било нещо евтино.
отговор Сигнализирай
25
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 1 Не харесвам 0
Преди доста години слушах обясненията на човек, който наистина знае много.Той съветваше да си купуваме кафето на зърна и после да го смиламе у дома. Според него, ако кафето е на зърна, на всяко зърно трябва да има поне капчица мазнина. Няма ли такава, значи кафето е било пресушено при печенето и това е увредило качествата му. Също така, зърната не бивало да бъдат изцяло омазнени - това било знак, че не е допечено.
отговор Сигнализирай
24
ПорЦелан
преди 1 година
Харесвам 1 Не харесвам 0
В Южна Корея пият само шварц с лед и някакви химикалки наречени избелител за кафе, вместо мляко. В Япония слагат етикети "кафе" на всякакви бльоджи. В Китай пият какво ли не, даже разреден оризов оцет в кенчета, това им е айряна лятото.
отговор Сигнализирай
23
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 7 Не харесвам 2
ЕДИНСТВЕНИЯТ КРИТЕРИЙ ЗА ХУБАВО КАФЕ Е - КОГАТО ОТПИЕШ МНОГО МАЛКА ГЛЪТКА ОТ КАФЕТО,ТРЯБВА МОМЕНТАЛНО ДА ПОЧУВСТВАШ ИЗТРЪПВАНЕ НА КОРЕНИТЕ НА КОСАТА. САМО ТОГАВА СТЕ СИГУРНИ, ЧЕ ПИЕТЕ ИСТИНСКО КАЧЕСТВЕНО КАФЕ!!!
отговор Сигнализирай
22
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 7 Не харесвам 1
По човека, с който го пием!
отговор Сигнализирай
21
Ужас
преди 1 година
Харесвам 7 Не харесвам 3
На Дъбов кафето съм го пробвал, хубаво е, но не е чак нещо тизумително. Да не се превъзнася като някакъв световен гуру. Неговото е на доста висока цена спрямо подобни брандове. Отделно не мисля, че да пиеш неговото или подобно кафе е нещо хиперлуксозно. Луксозно е да си сипеш вечер Макалън и да се наслаждаваш на почивката :).
отговор Сигнализирай
20
11
преди 1 година
Харесвам 9 Не харесвам 4
До Анонимен 5 ------- "Кафе не пия, нито пия, нито пуша, по жени не ходя ... и не псувам". Пффууу, да му е ...мааамата, че ми падна фаса у ракията, кат видях тъз мадама!
отговор Сигнализирай
19
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 5 Не харесвам 1
5- намразих те- поне по жени бе,а....или чашка ароматно кафе, а?
отговор Сигнализирай
Новини