IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec Megavselena.bg
BGONAIR Live

Ол инклузивът ни: Днешната чорба от снощната гарнитура


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

27
Лондон
преди 10 години
Харесвам 26 Не харесвам 11
Едвам навих приятели англичани средна класа да почиват в БГ..върнаха се разочаровани цялата отпуска им е минала в оцеляване от балкански хитрости ..от таксито от аерогарата през ченджа храната и некачествените напитки скъпите шезлонги просяци крадци не спане от крясъци чалга ...потънах от срам в земята...диващина не любезни хора..останали сте само *** там..не знам дали осъзнавате но лампата ви вече мъжделее преди угасване..
отговор Сигнализирай
26
Анонимен
преди 10 години
Харесвам 36 Не харесвам 2
Да си кажат за олиото. Как с едно и също олио се пържи цял сезон
отговор Сигнализирай
25
Барман
преди 10 години
Харесвам 33 Не харесвам 3
След като тъпите дупетати решават какво може и не може и как да е в българските хотели ,какво да се чудим,че нямаме туристи! От дупетат най-много да излезе л,йно!
отговор Сигнализирай
24
Foxy
преди 10 години
Харесвам 32 Не харесвам 2
Аз ги разбирам хотелиерите, че не искат да изхвърлят храна, но понякога наистина прекаляват. На мен ми се е случвало на обяд да има печени наденички, а на вечеря да ни сервират мусака и вместо кайма в нея има наденички :D Да се смееш ли, да плачеш ли. А за алкохола да не говорим - след първата глътка от някой шарен коктейл те заболява стомаха...
отговор Сигнализирай
23
Messi
преди 10 години
Харесвам 45 Не харесвам 1
И кюфтета на скара ,на другия ден с малко сос стават "кюфтета по чирпански" ;) Без майтап,лично съм опитвал!
отговор Сигнализирай
22
Анонимен
преди 10 години
Харесвам 30 Не харесвам 4
Не само по курортите е такова положението. В БГ-ресторантите 90% от храната е с неизвестен произход. Останалите 10% я държат за пред ХЕИ. Намирал съм фас в салата си, явно пресипана от предишен клиент, който не я е изял.
отговор Сигнализирай
21
До 23
преди 10 години
Харесвам 23 Не харесвам 10
Без майтап.Значи ако вчера си варила картофи и са ти останали ,а днес имаш гости ще им свариш специално нови картофи ,а старите ще си ги ядеш ти пак след два дена.Всичко е въпрос на контрол и солени глоби.Така е в Турция и Гърция.Иначе не си мислете ,че и там хората не са гяволи като българите и няма да ви будалкат
отговор Сигнализирай
20
Шеф Петроф
преди 10 години
Харесвам 47 Не харесвам 2
В едно обаче можете да сте сигурни: в понеделник храната не е вчерашна. От миналия петък е :-)
отговор Сигнализирай
19
Беселина
преди 10 години
Харесвам 23 Не харесвам 5
До До 15И аз внимавам да не изхвърлям, но като съм поканила гости, готвя за тях специално! Да не говорим пък, че човек си плаща за хотела и за масрафа, ако ще е като вкъщи, хич да не ходя! То затова хората предпочитат Турция и Гърция де :-)
отговор Сигнализирай
18
Анонимен
преди 10 години
Харесвам 45 Не харесвам 2
Я първо да се уточни за какво става въпрос.Картофите и боба дето са останали в тавите или ги събират по чиниете с употребявана манджа.И какво им на нещата дето с в тавите та да се изхвърлят.И никой не ви кара да пходите насила .Турция и Гърция Ви очакват и ще ви носят на ръце,ще готвят пред вас и ще ви глезят.Какво търсите в курорти където канализацията отива в морето.Каквото друснеш в тоалетната ,после можеш да го видиш да плува до теб
отговор Сигнализирай
Новини