IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec Megavselena.bg
BGONAIR Live

Ще има ли двоен скок на цената на хляба?


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

54
.
преди 4 години
Харесвам 3 Не харесвам 2
До Анонимен 54 - от къде да намерим читаво брашно бе човече Божи? Със сигурност не говориш за използване на средностатистическо брашно от магазина!
отговор Сигнализирай
53
.
преди 4 години
Харесвам 3 Не харесвам 0
До Анонимен 51 - БРАВО! Много хубаво си го написал!
отговор Сигнализирай
52
Тодор Живков
преди 4 години
Харесвам 6 Не харесвам 0
Като нема леп, яжте банани!
отговор Сигнализирай
51
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 5 Не харесвам 0
Така де, но от новината излиза, че поскъпването на хляба е заради житната реколта и разходите за нея. Така по веригата поскъпва и брашното.
отговор Сигнализирай
50
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 14 Не харесвам 0
Всъщност всички си мислят, че е голяма хамалогия и много сложно да се направи домашен хляб, но изобщо не е! Цялата работа сумарно е около 15 минути разделени на няколко. Замесвате го сутринта, което отнема към 5-10 минути, и то без някакво голямо месене, а просто до хомогенност, и го оставяте да втасва. Вечерта го премесвате и оформяте - още 5 минути работа, оставяте да втаса още около половин час и печете. Всичко това се върши между другото и изобщо не е сложно.
отговор Сигнализирай
49
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 12 Не харесвам 0
Какви производители? Нашите хайдуци са само усвоители на евростредства. Не произвеждат нищо. В ЕС дават субсидии само за насаждения, а не за готова продукция. Затова нашите само засяват, получават парите и не прибират нищо от полето. Догодина пак така правят - разорават и засяват отново, за да им дадат новите милиони.
отговор Сигнализирай
48
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 11 Не харесвам 0
Хората ше започнат сами да си месят с лимец и кисело мляко. и поне ще знаят какво ядат. и ще им засища повече от заводските "гъби".
отговор Сигнализирай
47
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 20 Не харесвам 0
пщеницата която гледат тея *** е първо хибридна и стомахът ви не може да я преработва пълноценно, второ е пълна с отрови, трето се изнася за арапингелите и се заменя с фуражна от украйна и четвърто ако си мислите че в заводския ви хляб има много зърно помислете пак. за това не се чудете на диабет и другите болести. спрете да ядете от този хляб. наблягайте на боба и лещата. не им яжте и колбасите пълни със захар и гадости. купувайте по малко но качествена храна. не гуляйте. ще се почувствате като богове и тялото ви ще почне да се лекува.
отговор Сигнализирай
46
мишо бирочето
преди 4 години
Харесвам 4 Не харесвам 0
ония революционера потрива доволно девелите си кунки. тая година 30 мелеона и градуса нема да му иска и пукната парица. иначе бачка от 17 годишен, търкал една ябълка и дошъл дето му с мандрите и му подарил трактори и комбайни за 2 милиона долара. ааа не бе грешка той нали беше капарирал земя и заедно с сашо дик офф беха ходили да разглеждат ранчота.
отговор Сигнализирай
45
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 14 Не харесвам 0
Преди да ми говорите за показване на цената на хляба, щото пшеницата еди кво си - първо проверете от каква пшеница се шрави хляб. Това не е хлебна а фуражна пшеница. Всички сеят фуражна и казват "Ама житото". Това което сеят е фуражна, не хлебна пшеница и затова не трябва да се покачва цената на хляба. Щото то това е.... храна за животни а той сее, взима субсидийка, застраховано е всичко и пак реве че скъпо му било. А тукати в муцуната, а? Не се наядохте бе.
отговор Сигнализирай
Новини