IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Повечето вафли у нас - с палмово масло, без изписани Е номера


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

42
Анонимен
преди 3 години
Харесвам 13 Не харесвам 0
Е напишете марките
отговор Сигнализирай
41
Анонимен
преди 3 години
Харесвам 8 Не харесвам 3
До Ken......При желание всички могат да си произвеждат. За какво ми е олио като имам краве масло и мас от прасето. Риба от реката и язовира. Млякото е от кравата от което правя сирене кашкавал и масло. Яйца от кокошките. Месо от телето и прасето. От градината са зеленчуците и плодовете. Брашно от нивата. Виното и ракията от лозето. Всичко това ми остана по наследство от баща ми. Бог да го прости. Аз и синовете ми продължаваме традицията. При желание всеки може с труд са и изкарва прехраната.
отговор Сигнализирай
40
Анонимен
преди 3 години
Харесвам 18 Не харесвам 1
Затова смъртността в България е на такова високо ниво, защото ядем най нискокачествени храни на най високи цени.
отговор Сигнализирай
39
Елементарно е
преди 3 години
Харесвам 12 Не харесвам 0
Не яжте нищо преработено пакетирано и консервирано. Щом е в опаковка и има голям срок на годност значи е вредно.
отговор Сигнализирай
38
Боби
преди 3 години
Харесвам 1 Не харесвам 0
А некои даже с сисиликон...
отговор Сигнализирай
37
АнонимеН
преди 3 години
Харесвам 18 Не харесвам 0
БЕЗ ДА СЕ НАПИШЕ МАРКИТЕ НА ВАФЛИТЕ , СА САМО ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ!
отговор Сигнализирай
36
Ken
преди 3 години
Харесвам 5 Не харесвам 0
До Анонимен 29 --- Шапка ти свалям, но не виждам как всеки може да си произвежда масло, мляко, месо, хляб, зеленчуци, плодове, да вари алкохол, да пресова слънчоглед за олио. За рибата не смея да попитам. За житото, брашното и хляба още повече.
отговор Сигнализирай
35
Анонимен
преди 3 години
Харесвам 1 Не харесвам 2
До 35 Значи става дума за това, че трябва да ви продават по-скъпо, ако искате да се пържи с качествена мазнина. Само ми е чудно, защо хубавите ресторанти, където се готви с качествен продукт никога не е претъпкано а в местата с евтино често не можеш да си намериш място. Може това да обясни защо палмово, а не слънчогледово.
отговор Сигнализирай
34
Анонимен
преди 3 години
Харесвам 1 Не харесвам 0
палмата ви е последен проблем, да ви кажа. ами моно- и ди-глицериди на мастните киселини как ви звучи? ами лецитин? ами протеинов изолат? ами глюкозо-фруктозен сироп? ами инвертирана захар? ами глицерол? ами амониев сулфат? и пр. ипр. ипр. направо всички на село всеки да си отглежда храната и това е.
отговор Сигнализирай
33
Ken
преди 3 години
Харесвам 11 Не харесвам 2
Глупости на търкалета ! Всички здравословни проблеми се дължат на липсата на ваксинация срещу ковид. Ваксинирайте се и може да ядете пламово масло с черпака.
отговор Сигнализирай
Новини