IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec Megavselena.bg
BGONAIR Live

Конско в менюто


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

55
до 59
преди 12 години
Харесвам 6 Не харесвам 4
В Индия като кравата е свещенно животно, тук що масово колят хората телета и крави и ги правят на суджуци бе, разбирач?
отговор Сигнализирай
54
Анонимен
преди 12 години
Харесвам 5 Не харесвам 8
За българина ,конят е свещено животно. В другите държави ако почнат да ядат ***..та си и вие ли ще почнете?
отговор Сигнализирай
53
Анонимен
преди 12 години
Харесвам 24 Не харесвам 9
До всички *** които си мислят че е грях да се яде конско месо...все едно ядеш човешко или пък че е гадно все едно ядеш кучешко...вие сте болни мозъци бе, гражданчета скапани!Не сте ли чували да се правят суджуци от магарешко и конско месо? Стават невероятни наденици като изсъхнат. Прости *** ще си останете ей! Но колят в нашия край коне само когато осакатеят и не стават да се впрягат. Това е истината- не ги отглеждат за да ги колят хората.Нещастни скапаняци смешни. Разбрахте ли?
отговор Сигнализирай
52
kireza
преди 12 години
Харесвам 24 Не харесвам 0
Конското месо само по себе си е безвредно,но тук става въпрос за нелегално закупувани болни животни,което вече е престъпление!Когато живеех в Русия пробвах конски салам,вкусът му не ми хареса,едва не повърнах.В много държави го консумират,но трябва да има етикети,а не да лъжат хората!Знаете ли колко кучешко има в българските продукти?Не се шегувам,*** печелят от всичко!
отговор Сигнализирай
51
РРР
преди 12 години
Харесвам 6 Не харесвам 5
И още нещо за конското месо, то е едно от най-силните меса и едва ли някой може да изяде на едно ядене повече от 100 грама... Принципно се готви на малки парченца в кавърма с лук и чушки или в доматени манджи с подправки. Една порцийка от 150-200 грама манджа с конско струва около 10 евро в Малта. А в магазина едри пилета на кило са по 2 евро... Преценете кое е по-скъпо и голям деликатес ;)
отговор Сигнализирай
50
РРР
преди 12 години
Харесвам 9 Не харесвам 8
Що за проста статия е това бе ***??? В цяла Европа се продава навсякъде конско месо и е много вкусно даже. А в България суджуците от край-време си се правят с примес на магарешко месце пък да не говорим колко са вкусни и накиселяват даже леко. По селата от стотици години у нас се правят суджуците от смес на нсвинско, телешко и малко магарешко за вкус. 1 малко магаренце стига за цяло село за суджуците за зимата.В Малта например като бях сега свинското месо беше по 3-5 евро, а конското 12 евро
отговор Сигнализирай
49
Анонимен
преди 12 години
Харесвам 19 Не харесвам 1
Абе целия проблем, не е в това че е конско месо, а в това че не е обозначено като такова.Преди време имаше един скандал със свинско бон филе продавано като телешко, пак сходен проблем............ та проблема е в това че нужната термична обработка е различна, телешкото можеш да го ядеш и леко недопечено "по сочно", ама свинското требе Убаво да го препечеш :)
отговор Сигнализирай
48
Анонимен
преди 12 години
Харесвам 6 Не харесвам 29
Яжте и човешко месо *** гадни *** да ви приседне дано.
отговор Сигнализирай
47
Анонимен
преди 12 години
Харесвам 1 Не харесвам 2
До от БратиславаЕ вие там с убавите жЕни, не сте будали :)))
отговор Сигнализирай
46
american boy
преди 12 години
Харесвам 21 Не харесвам 2
Конското месо е супер полезно, то е чисто откъм холестерол и мазнини и подходящо за хора с подобни диети. Коня яде само треви, сено, плодове и зоб. За сравнение, за *** човешкото изпражнение е деликатес! Незнам защо са пропуснали в статията, но конското месо е също така неразделна част от националната кухня на Унгария.
отговор Сигнализирай
Новини