Софиянка лъсна прозорците си до самоубийство

Жена изложи живота си на опасност, за да изтърка прозорците си в панелен апартамент в столичен квартал
15 дек 2007 16:20,
92
Софиянка лъсна прозорците си до самоубийство
За щастие безумното лъскане на прозорци на 7-я етаж завърши без инцидент. Снимки: Dnes.bg
Всеизвестна е почти болезнената привързаност на българката към къщата и домакинството. Тя готви, пере и чисти до припадък. Наистина, домакинската й самоотверженост стига до крайност. Особено, когато на хоризонта се зададат празници.

В тази лудост се увери съвсем на живо и екипът на Dnes.bg. Случаен поглед към блока срещу редакцията разкри покъртителна гледка.

Жена вършеше почти самоубийствени номера под валящия сняг, за да измие новата си дограма. Домакинята бе застанала на два крака върху перваза, едва крепейки се в гумени чехли, и лъскаше яростно всяко кътче от прозорците.

Акробатичната почистваща дейност се разиграваше на седмия етаж (вижте тук) и опасността бе повече от реална. В редакцията дори и не се осмелихме да викнем предупредително, тъй като съществуваше опасност при евентуален вик, жената да се се стресне и миенето на прозорци да се превърне в трагедия. Слава богу до инцидент не се стигна.

Но, молим ви домакини, не рискувайте живота си в името на прозорците. Не правете това. Приятно и безопасно посрещане на празниците.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
0
 
0
 
! Отговори
Howard Sadowsky преди 16 години
Shtom taia balansira na bezumna visochina ne e sus vsi4kia si !
90
0
 
0
 
! Отговори
Дарина преди 16 години
Ало, сайта, да сте чували, че трябва да се вземе съгласието на човека, преди да се публикува снимка от подобен род?
89
0
 
0
 
! Отговори
chiv преди 16 години
ДРУГО НЕЗНАМ КАКВО??
88
0
 
0
 
! Отговори
Ирина преди 16 години
53. - 16.12 01:19 - axaxОт: plamenАбе нали имаше едни дамски превръзки с крилца сигурно ползва от тях няма страшно ;)) благодаря,за този коментар,смях се със сълзи,а в същност имам и същите розови чехлички,но живея в малка къща,мания съм на чистота,като работих в хотела,катерих се по прозорци да ги мия по лудо от тази и на покрива висях накрая на керемиди да чистя улуци по заповед на шефа,въобще имам алпинисткият стаж с най висока степен.
87
0
 
0
 
! Отговори
babati преди 16 години
хахаха таз много откачена е..бая я пере съчмата..
86
0
 
0
 
! Отговори
Snowly преди 16 години
На третата снимка съвсем ясно личи, че навън има натрупал сняг, а и явно от вас никой не мие прозорци, защото не е наясно колко гореща е тази дейност
85
0
 
0
 
! Отговори
Черноморска перла преди 16 години
На мен ми харесва този тип новини. Не са скучни и са от реалния живот.
84
0
 
0
 
! Отговори
Aman преди 16 години
....нееее.... семейство патици.... Никой не е помислил как ще се почистват тези плъзгащи се прозорци..... Надявам се да псува "проектанта" всеки път когато се катери с гъба в ръка
83
0
 
0
 
! Отговори
милен преди 16 години
не виждаш ли 4е вали сняг бе, ***. виж и линка към снимката на целия блок - вижда се снега, де *** и тъпака, аман от хейтъри.
82
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
kakuv snyag we - miite si prozorcite Dnes.Bg !!!!!! :D
81
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Айде ся и сняг валяло, друг пък видял, че крака и бил изцапан с блажна боя, мнооого се отнесохте,не знам как някой не е съзрял и някой призрак в стаята. Просто прозорците на офисите на Днес.бг явно са малко мръснички, та снимката е излязла на петна,може да я привикат женицата да им ги лъсне :)))))
80
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Слепи ли сте, че не виждате валящия сняг? Просто ТЕЦ-а топли от вътре и мацката е издържлива! Мале колко луди има в този град!!!!
79
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Ся може Съни да е идиотче, но не сме всички. Мацката е съвсем леко облечета, ОЧЕИЗВАДНО е че снимката е правена поне преди няколко месеца. Налага се да се съглася със 71... дали пък не влагате твърде много творчество?
78
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Не чакай да ти отговори ,не виждаш ли че не чете тук:D:D
77
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Аз също съм от тези, които спряха да четат днес.бг. Влизам по 3-4 пъти на ден, драсвам по 1-2 коментара, но публично отдавна съм зарязал този сайт :-)Какво ще кажеш да създададем клуба на нечетящите Днес.бг и там да обсъждаме на колко по високо интелектуално ниво се възвисяваме от разни хора в Днес.бг? :-)
76
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Само да попитам, че ми е страшно любопитно, ако ти си престанал/а да влизаш тук, кой аджеба е прочел статията, и е написал коментара, някак си не ми се връзва.
75
0
 
0
 
! Отговори
hahaha преди 16 години
da vzeme6 kamerata i da snima6 obiknovena jena 4iste6ta prozorci za mene ne e novina, a izraz na niska kvalifikaciq ot strana na "jurnalistite" v Dnes.bg. Az ve4e prestanah da vlizam v tozi sait za6toto e pylno s takiva gluposti.
74
0
 
0
 
! Отговори
Lora преди 16 години
Чак на такива подвизи ,в името на чистите прозорци не съм готова ,страшничко си е, плюс това продават четки за прозорци с телескопични дръжки ,което е по-безопасен вариант.
73
0
 
0
 
! Отговори
Spiderman преди 16 години
Тази мома направо ме засенчи, аууууу. Ще ми изяде хляба?!
72
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Натисни вижте тук в статията и ще се ужасиш....Много луд народ в тази България или може би просто жена....