Любов в метрото взриви интернет

Влюбени китайци, които се целуват в метрото, били записани от камери, а клипът качен в Мрежата
22 яну 2008 10:24,
33
Любов в метрото взриви интернет
Съгрешилите китайци. Снимка: youtube

Влюбени китайци смятат да дадат под съд компанията Shanghai Metro Operation Co Ltd., както и видеооператор на метрото в страната, след като запис, на който младите хора се прегръщали и се целували страстно, попадна в интернет, съобщава Ройтерс, позовавайки се на китайските медии. 

Триминутният видеозапис е направен през септември 2007 година и няколко дни след това е качен в Youtube и в китайските сайтове за обмен на видео съдържание.

По информация на вестник China Daily, за два дни видеозаписът е гледан повече от 15 хиляди пъти.

Целуващите се влюбени, запечатани на видео, са особено накърнени от грубите коментари на действията им, направени от човека, който е снимал. Това е видеооператорът на службата по безопасност на метрото.

Младежите са наели адвокати, за да отстояват в съда интересите си, както и „интересите на всички пасажери на метрото в Шанхай“.

Представители на компанията Shanghai Metro Operation Co Ltd. заявиха, че разследват случая и занапред „жестоко ще наказват“ служителите на метрото, които използват не по предназначение видеоматериалите на службата за безопасност.


33
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
1
 
3
 
! Отговори
Вишничка преди 14 години
ми то ако нямаш чувства,за какво да спиш с някой!?И зрялата вишна оставя прекрасно ЧУВСТВО в устата,нали?Пък и за вишновката ако си мислите,в нея става всеки алкохол,но е важен плодът...Нали затова ракиите са сливови,гроздови,кайсиеви и квито си харесвате там.За всичко трябва чувство,ей...
31
1
 
3
 
! Отговори
otvrat преди 14 години
Ама, че *** статия, да не говорим за заглавието....ще взема да стана един шеф на днес.бг та да се оправят нещата
30
1
 
3
 
! Отговори
Monika преди 14 години
това форум ли е??..къде е началото?
29
1
 
3
 
! Отговори
Вишничка преди 14 години
Той сигурно и секса ви е такъв,като жалките ви чувства...
28
1
 
3
 
! Отговори
H преди 14 години
Напълно подкрепям казаното от G!!!Истината е простичка,ние Ви използваме,скъпи дами!!!Оргазъм изпитваме, само когато излезе поредния,направен от нас залог!!!
27
1
 
3
 
! Отговори
G преди 14 години
Добре ,че на време си научила тази жестока истина моето момиче.Някои не искат да си признаят ,но ние мъжете правим всичко за да си легнем с вас.Важното е да си правим кефа взаимно и без чувства.Чувствата ще ги оставим за после,когато влезнат мачовете :))))
26
1
 
3
 
! Отговори
arven преди 14 години
Който не познава сам себе си не вярва на вампиризма; но той е реалност не само в наши дни. Много места и хора източват от жизнената ни енергия което не се обяснява с ежедневната ни умора. Дори с това че някой човек ни е антипатичен, неприятен, отблъскващ без дори да го познава ме може да ни изтощи без физическа умора което само по себе си говори за вампиризма в които иначе не вярва ме!!!
25
1
 
3
 
! Отговори
MILI4KATA преди 14 години
nomer 10 mai e nepylnoletna shtom razsyjdava taka, ili puk e grozni4ka ili e prekaleno malka i nikoi ne se e vliubval v neq ;) ima vreme mili4ka
24
1
 
3
 
! Отговори
преди 14 години
а бе 10 ти се изказваш така сякаш имаш всичко на всичко една бройка :)))))))))
23
1
 
3
 
! Отговори
Д-р Ох Болииии преди 14 години
Енергиен вампиризъм може няма, но мозъчен дефицит у по дефиниция простото население на България винаги е имало, има и ще има. За мнозинството българи прогресивното изпростяване е не просто тежко заболяване, то е житейска мисия.
22
1
 
3
 
! Отговори
jako - II преди 14 години
Вампиризмът се наблюдава и в космически плани се свързва с похищението на най-фина енергия, наречена душа, и тогава говорим за обсебване. Обсебване от низши същности на астралния свят, известни например в християнството като бесове, демони, нечисти духове. Именно тях изгонва Иисус. Те проникват в човека чрез разградената му аура, биополе - естествената защитна броня. А тя се пропуква или когато силно изтънее /рязко отслабване на организма, силен стрес, черна магия, магьосничество/, или когато човек сам си отваря аурата /чрез викане на духове на умрели близки или познати, контактьорство, чрез тъмен екстрасенс, лъжеучител или лъжеучение, с помощта на лъжа, лъжовни окултни знания/.Когато нечистият дух излезе от човека, минава през безводни места, търсейки покой, и не намира; тогава казва: ще се върна в къщата си, отдето излязох. И като дойде, намира я празна, пометена и наредена; тогава отива и довежда други седем духа, по-зли от себе си, и като влязат, живеят там; и последното състояние на оня човек става по-лошо от първото." /Матея 12:43-45/
21
1
 
3
 
! Отговори
jako преди 14 години
Що е енергиен вампиризъм?Вампиризмът може в значителна степен да се отнесе към несъответствието на ритъма. Получава се поглъщане, а не сътрудничество. Затова чувствайте кои вълни не ви вредят, макар и тяхната външност да се явява за вас чужда по народност душа.Агни ЙогаВампиризмът е отдавна установен начин за изземване на чужда психична енергия. Човекът, една от неговите жертви, може да бъде атакуван по най-различен начин: чрез агресивна разрушителна информация, психоемоционални фактори, отрицателни енергийни заряди. Целта на вампиризма е да се пробие човешкото биологично поле или аура и да се похити енергията.Всеки е изпитал върху себе си чувството на изпразване на силите си след общуване с определен тип хора, вид музика или филм на ужасите, излъчване на определена картина или прочит на дадена книга, след кавга или пътуване в обществения транспорт, разходки из големия град и др. На едни места се чувстваме бодри и пълни с енергия, а на други - потиснати, изстискани като лимон. Това е проява на вампиризъм.Скептиците, сред които много образовани, се съмняват в съществуването на енергиен вампиризъм, тъй като липсват научни доказателства за това явление. Действително, съвременната наука слабо познава вампиризма, тъй като все още не е открила формулата на психичната енергия. Не познава напълно и природата на човешкото биополе. Но енергийният вампиризъм съществува и трябва да има защита от него.Човекът освен жертва на вампиризма може да бъде и енергиен вампир.Като биологично мислеща система той е изработил огромен арсенал от изтънчени методи на вампиризъм, за да удължи живота си за сметка на други хора. Човекът може да изземва енергия в различни взаимоотношения: деца-родители, мъж-жена, началник-подчинен, между съседи, роднини, познати, приятели и др. Вампиризъм може да прояви една нация спрямо друга или други нации посредством войни, източване на ресурси, заробване политическо, финансово, икономическо, на етническо равнище, купувайки мозъци и пр.Човекът източва и други източници на енергия, например животни и растения.Той унищожава ресурсите на планетата, флората и фауната, въздуха и водите, горите и океана, пробива с дейността си озонови дупки в атмосферата, нарушава хармонията между екосистемите. В резултат боледува човекът, колективът, народът, човечеството, планетата. Така енергийният вампиризъм неизбежно води към хаос, ентропия на всякакво равнище.Вампиризмът се наблюдава и в космически плани се свързва с похищението на най-фина енергия, наречена душа, и тогава говорим за обсебване. Обсебване от низши същности на астралния свят, известни например в християнството като бесове, демони, нечисти духове. Именно тях изгонва Иисус. Те проникват в човека чрез разградената му аура, биополе - естествената защитна броня. А тя се пропуква или когато силно изтънее /рязко отслабване на организма, силен стрес, черна магия, магьосничество/, или когато човек сам си отваря аурата /чрез викане на духове на умрели бл
20
1
 
3
 
! Отговори
преди 14 години
Ихиии, то взриви интернета та се не видя!
19
1
 
3
 
! Отговори
преди 14 години
Да, така е, за съжаление. Но пък всяка екзотика взима своята цена. Няма начин. Впрочем - всеки решава за себе си. Има хора, които предпочитат да хванат бика за рогата, независимо от последиците. Има и други, чийто живот е по - скучен и еднообразен, но пък се "лишават" от някои разбити надежди и неоправдани очаквания. Както се казва - въпрос на избор:)
18
1
 
3
 
! Отговори
Vessi преди 14 години
Така е, абсолютно си прав. Но не бъркай отчаяние и надежда с наивитет :-) Е, поне не винаги. Понякога е много екзотично да престанем да мислим за последиците и да бъдем безотговорни, въпреки че е и много рисковано, нали?
17
1
 
3
 
! Отговори
преди 14 години
Ами самоконтрол му е майката. Човек трябва да може да се контролира - иначе закъде сме. Виж, при животинките е друго - като се разгонят, нали схващаш. Ама нали все пак сме хора. Много съм се чудил на някои жени как налапват въдицата на възможно най - неподходящите хора. За жалост, опасявам се, че любовта няма много общо с наивитета...
16
1
 
3
 
! Отговори
Vessi преди 14 години
Здравей, мила! Явно си много наранена и аз те разбирам, защото ми се случи същото. Срещнах някого, той беше страхотен и аз се влюбих в него. Но вината е моя, защото той ми каза, че не изпитва дълбоки чувства, но аз все пак продължих да се виджам с него, докато сама не си разбих сърцето. Понякога избираме да рискуваме, да опитваме да накараме някой да ни обича както ние него, но май трябва да престанем,а? Като разбереш как да не показваш любовта си, обади ми се :-)
15
1
 
3
 
! Отговори
преди 14 години
Разберете, че китайците са с друг манталитет. Тях да ги снимат като се целуват е все едно нас да ни снимат без ***! Но явно не са бъзливци като нас българите, щом имат куража да съдят фирмата.
14
1
 
3
 
! Отговори
преди 14 години
О, драма.
13
1
 
3
 
! Отговори
BtH преди 14 години
Егати! Голяма работа, целували се... Ами хубаво, нали друго не правят, какво му е интересното на тоя клип? Подобни сцени могат да се видят навсякъде, кой е опрял да го гледа в интернет...