Порно поп фолк певица отново на показ

(18); Къде е разликата между порното и поп фолка.
3 апр 2008 17:23,
106
Порно поп фолк певица отново на показ
Галена в поп фолк порно вихъра. До нея колан ще развърти Борис Дали. О, времена, о, нрави. Снимки: клуб Дай Дай

Предупреждение: Снимката в статията не е препоръчителна за лица под 18 години. Dnes.bg спестява цензурата (вижте в слайдшоуто) не в търсене на евтина сензация, а за да илюстрира възможно най-реално въпросната обществена проява. 

Вижте още от нецензурираното "шоу"

В момента в София се провежда порно изложение с известни в бранша актриси. Звездите от филмите за възрастни обаче веднага ще се преквалифицират в детски учителки, ако видят изпълнение на живо на нашите поп фолк певици.

Вестта за такова покъртително изпълнение дойде в редакцията под формата прессъобщение на популярен чалга клуб в Студентски град, наричащ се "Дай дай" (знаменателно).

Замесените се оказват трима – истинска тройка. Казахме ви – асоциацията с порното не е случайно.

Главни героини в това сексуално откровение са Галена и Преслава. Първата се прослави със секс видео в което прави френска любов на гаджето си докато е във ваната. Без коментар.

Преслава пък доскоро беше известна като поп фолк гърлото с най-дълбоко деколте. Но го намали, защото гръдта й беше много обемна. Такива ми ти работи.

Третият в тройката е Борис Дали, известен с песента си с многозначителното заглавие „Пиян“. Между другото, същият е общински съветник от БСП в Бобов дол.

Тройка за чудо и приказ.

Та в прессъобщението уведомяват как Галена е демонстрирала „сексапил в стил Джанет Джексън“. Може би от клуба имат предвид, че от друсането на кючеци гръдта на певицата е изскочила от роклята и станала достояние на присъстващите в клуба.

Но това не е всичко. След лъсналата анатомия на Галена, тя изпяла, не -  „интерпретирала“, своя песен в изпълнението „Не тръгвайте със селяни” (оригиналът за съжаление не ни е известен). Може би трябва да разбираме, че младите момичета не трябва да тръгват със селяни, за да не ги снимат как демонстрират секс техники във вана.

Но Галена изпяла/интерпретирала и песен посветена на секс филма с нея „Нищо общо с онова момиче във ваната изобщо“.

От клуба още ни уведомяват, че „Галена и Борис Дали си размениха заешки ушички, които според Галена бяха рога“.

Ти да видиш.

Към двамата се присъединила и Преслава, която заявила „Аз съм секс-учителка, защото вие двамата сте много палави!, обясни строгия си тоалет и очила Преслава.“

Сценката продължила с:

„Хайде на купона, Борис ще си сваля панталона (общинският съветник, бел. ред.)”, пя Галена, и двете с Преслава свалиха колана на певеца. След това се чу: „Има ли във ваната гола певица?”

На следващия концерт предлагаме да сложат една вана и Галена да развърти инструмента на Борис Дали, докато Преслава го налага с колана, като строга педагожка. Ако ще е, да е.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
az преди 16 години
хич пък не търсите ефтина сензация - вие от въздух се храните;)
8
0
 
0
 
! Отговори
s преди 16 години
"prostotiqta y xorata e neizmerima ,kakto Vselenata,oba4e za 2roto ne sam sigyren " e kazal edin velik 4ovek
7
1
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Долу чалгата и всички незадоволени к**ви обърках се певици и оная тъпата Преслава ще ми се прави в music idol на обидена че така Фънки бил обиждал чалгата ...и не знам си какво ии че била много щастлива че Бог така я бил благословил да стане такава певица пфффф ***,*** че чак ... нямам думи просто ... :((((
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
ha,ha,ha... egati mizeriata!
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
чалга - иМоТа /......./
4
0
 
1
 
! Отговори
The-- преди 16 години
Не съм фен на чалгата даже не я слушам, но не мога да не спомена, че Преслава е единствената с реални гърди и въперки това си ги смалява. И най-важното, почти никога не е носила деколте, за разлика от сички останали певици !!!!
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Точно защото предимно малки го гледат правят такива работи. Малките момченца се връзват един нормален човек само хвърля по един поглед и отминава :)
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Ми то само малки ги гледат.
1
1
 
0
 
! Отговори
rokeriata преди 16 години
Абе тия хора май нямат срам!Не правят ли сметка,че ги гледат и малки деца?!?!?!?!?!?!?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!