Порно поп фолк певица отново на показ

(18); Къде е разликата между порното и поп фолка.
3 апр 2008 17:23,
106
Порно поп фолк певица отново на показ
Галена в поп фолк порно вихъра. До нея колан ще развърти Борис Дали. О, времена, о, нрави. Снимки: клуб Дай Дай

Предупреждение: Снимката в статията не е препоръчителна за лица под 18 години. Dnes.bg спестява цензурата (вижте в слайдшоуто) не в търсене на евтина сензация, а за да илюстрира възможно най-реално въпросната обществена проява. 

Вижте още от нецензурираното "шоу"

В момента в София се провежда порно изложение с известни в бранша актриси. Звездите от филмите за възрастни обаче веднага ще се преквалифицират в детски учителки, ако видят изпълнение на живо на нашите поп фолк певици.

Вестта за такова покъртително изпълнение дойде в редакцията под формата прессъобщение на популярен чалга клуб в Студентски град, наричащ се "Дай дай" (знаменателно).

Замесените се оказват трима – истинска тройка. Казахме ви – асоциацията с порното не е случайно.

Главни героини в това сексуално откровение са Галена и Преслава. Първата се прослави със секс видео в което прави френска любов на гаджето си докато е във ваната. Без коментар.

Преслава пък доскоро беше известна като поп фолк гърлото с най-дълбоко деколте. Но го намали, защото гръдта й беше много обемна. Такива ми ти работи.

Третият в тройката е Борис Дали, известен с песента си с многозначителното заглавие „Пиян“. Между другото, същият е общински съветник от БСП в Бобов дол.

Тройка за чудо и приказ.

Та в прессъобщението уведомяват как Галена е демонстрирала „сексапил в стил Джанет Джексън“. Може би от клуба имат предвид, че от друсането на кючеци гръдта на певицата е изскочила от роклята и станала достояние на присъстващите в клуба.

Но това не е всичко. След лъсналата анатомия на Галена, тя изпяла, не -  „интерпретирала“, своя песен в изпълнението „Не тръгвайте със селяни” (оригиналът за съжаление не ни е известен). Може би трябва да разбираме, че младите момичета не трябва да тръгват със селяни, за да не ги снимат как демонстрират секс техники във вана.

Но Галена изпяла/интерпретирала и песен посветена на секс филма с нея „Нищо общо с онова момиче във ваната изобщо“.

От клуба още ни уведомяват, че „Галена и Борис Дали си размениха заешки ушички, които според Галена бяха рога“.

Ти да видиш.

Към двамата се присъединила и Преслава, която заявила „Аз съм секс-учителка, защото вие двамата сте много палави!, обясни строгия си тоалет и очила Преслава.“

Сценката продължила с:

„Хайде на купона, Борис ще си сваля панталона (общинският съветник, бел. ред.)”, пя Галена, и двете с Преслава свалиха колана на певеца. След това се чу: „Има ли във ваната гола певица?”

На следващия концерт предлагаме да сложат една вана и Галена да развърти инструмента на Борис Дали, докато Преслава го налага с колана, като строга педагожка. Ако ще е, да е.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
0
 
! Отговори
DevilishSoul преди 16 години
Божичко... Галена-фафлата и глас! Явно критериите на някои хора са зверски занижени! А може би повлияни от фенлъка и половите хормони!
28
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Тази хитра сжрака да не е Галената или Преславата това дето е написала, а?
27
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
6to be extra sa i :)
26
0
 
0
 
! Отговори
A преди 16 години
Много ми е смешно като чета мнения на хора , които изобщо не са били там :) включително и нещастния автор на тази изцепка. И снимката Ви не става и сте смешни. Странно ми е как толкова бързо станахте евтин сайт за просташки новини. Бях на това шоу и трябва да Ви кажа, че направих още по гола снимка на Галена. Тя има какво да покаже, а в същата вечер показа и глас освен всичко, с което Бог и хирургията са я дарили. Ако някой все пак е бил там може да каже повече :) иначе тия коментари дотук сме ги чели и четем под всяка статия от такъв пошъл характер.
25
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
шок и ужассс ... зърното и се вижда !!! Май доста лицемери са се навъдили в редакцията на Днес.бг.
24
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
палячки
23
0
 
0
 
! Отговори
пиф преди 16 години
в !
22
0
 
0
 
! Отговори
DevilishSoul преди 16 години
Докато има нискоинтелектуални новобогаташ-простанета, които напират голи кифли да им пеят на ухо по частни партита и оргии, така ще е !
21
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Какъв подробен преразказ на всяко едно действие, вие луди ли сте бе хора все едно Мадона и Джордж Майкъл са пели в това заведение, какво толкова невероятно се е случило че да заслужи такава изчерпателна статия.Тия чалгаджийки сто процента имат в пъти по-скандални изпълнения по заведения защо точно тия решихте да ни преразказвате тук, не вярвам да има някой много изненадан и шокиран .
20
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
след като Мадона разгащвайки се и същевременно демонстрирайки бездарие като певица,целувайки се с Бритни и т.н.,успя да се превърне в икона,не виждам нищо стряскащо в простотията,която демонстрират наште "шоу звезди"-но в крайна сметка всичкия този стремеж да се показваш максимално евтино води началото от любимият на почти всички българи запад.Аз не мога да си обясня,как така хора,за които всичко,което бълва запдната фабрика е върха,се възмущават,от това,че наште правят същото-просто много ми е любопитно.Наскоро прочетох една безумна статия,в която авторката през цялото време твърдеше,че когато Азис си покзва *** в това няма смисъл,а когато Мадона го прави в това се крие едва ли не божествено послание.не защитавам наште кандидати за слава,разбира се-просто правят това,което по-цял свят ти подарява евтина "слава"
19
0
 
0
 
! Отговори
Desi преди 16 години
вярно е, че по голяма част от чалга певиците първо са некадърни като певици, второ почти всички сас със силикон, трето, много обичат да пеят с оскъдно облекло.Но те не са виновни, това им е работата.Чалгата се е появила в кръчмите на мутрите, за да ги весели и разтушава, а след това излезе и в другите заведения.Падат много пари!Децата не са виновни, че слушат чалга, някой да им е казал и научил да слушат хубава музика?Родителите и те подпяват мръснишките текстове и кършат снаги пред децата си.Първо те да се замислят за възпитанието на своите рожби.а чалга певиците нека си показват каквото си искат.Ако не ги слушаме и гледаме, ако не се пълнят стадионите и те ще си отидат.
18
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
хайде стига бе. какво толкова има! че даже и не е препоръчително за хора под 18. заради едно зърно ли ? това се казва порнография, а не една заголена женска гръд. нещо много пуритани станахме. голотата е нещо нормално. писна ми от псевдо възпитание и евтини етикети.
17
2
 
0
 
! Отговори
.. преди 16 години
чалгата е помия, а тези,които я слушат са помиари
16
0
 
0
 
! Отговори
X преди 16 години
Най- важната информация за мен беше че Борис Дали е общински съветник от БСП. Не ми беше известно, но изводите вече си направих. Наистина благодаря за инфото към слайдшоуто.
15
1
 
0
 
! Отговори
bongo преди 16 години
ИЗЛЕЗЕ НОВИЯ КАТАЛОГ С ЦЕНИТЕ И УСЛУГИТЕ НА ФОЛК ЗВЕЗДИТЕ.
14
1
 
0
 
! Отговори
SRAMOTA преди 16 години
e vie kakvo o4akvate??? s tazi "muzika" ne samo promiha mozuka na nqkolko pokoleniq, no napravo gi unishtojiha! malkite momi4eta se obli4at kato prostitutki a pove4eto stavat gradskite *** pod vlianieto na tehnite idolki - izvestni na vsekimu kompleksirani ***... tehnite vrustnici mom4etata ne mislqt za drugo osven za pari4ki i koli4ki + pobiishta i v kraina smetka kartinata e super grozna no za jalost za golqma nasha jalost towa e pokolenieto koeto edva .. SRAMOTA!!!
13
0
 
0
 
! Отговори
машка преди 16 години
порнография като цялата ни държава
12
0
 
0
 
! Отговори
iza преди 16 години
Аз мисля, че Галена няма какво друго да покаже на сцената пък и и утива. Незнам защо споменавате Преслава тук, освен че може да пее е и интелигентно момиче, шапка и свалям.
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
ba kvo im puka na horata, nali si pravqt leva v studentski grad vsi4ko e vyzmojno :D
10
0
 
0
 
! Отговори
марина преди 16 години
потресаващо е това, което става с тази чалга. Тези жени приличат на долнопробни, долнопробни изпаднали . Не знам..и този Дали е общински съветник? Пази боже!