Отмениха полета на нудистите

Причините са: “морални съображения”
23 май 2008 10:56, Петя Славова
27
Отмениха полета на нудистите
Снимка: naked-air.com

Въпреки че напливът наистина е огромен, германската туристическа компания отмени широко анонсирания нудистки полет, който беше заплануван за следващия месец.

Туроператорът OssiUrlaub бе планирал да закара 50 нудисти на остров в Балтийско море и  да ги върне обратно в техния град за сумата от 499 евро.

В четвъртък компанията е заявила, че поради “морални съображения”, са размислили.

50 души в  определения ден трябваше да са на борда на самолета и да се наслаждават на полета така, както майка ги е родила.

Сега клиентите просто ще получат компенсация във вид на купони от компанията за други услуги на фирмата.

Президентът на OssiUrlaub  Енрико Гес обясни по-рано: “В бишвата ГДР нудизмът е бил единственият начин да си починеш добре и забавно в почивните седмици. А идеята за полета ни беше предложена от Асоциацията на нудистите. Ние нарекохме този полет пробен, но ако всичко мине добре, ще планираме други нудистки полети а други направления”.

Оказва се обаче, че засега поне няма да има полети с голи посетители.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
2
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Нема ли най-накрая да си одите у Туркия да си се псувате там и там да си говорите таквиз простотии, мамати *** мана*ска.Вобще не ми се слуша колко сме зле и кви сме намси кви от един явен турчин дето нито някога е бил европеец нито ще бъде... география.А зя арабите и нездравословния живот и за затластяването..... бори се с тия проблеми в турция тука нямаме нужда от акъл!!!
25
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
изби рибата! поздравления!
24
2
 
0
 
! Отговори
goth преди 15 години
За каква извратеност ми говорите при нудистите?Всеки ходи така както му е кеф.Помнете,че все пак още когато се е появило човечеството всички са били голи.Други индивиди подобни на нас са ни наложили да ходим облечени.Кое му е извратеното?
23
2
 
0
 
! Отговори
Минувач преди 15 години
И какво като са голи? Като съдя по коментарите, България е една типична арабска страна, населена с араби и не може да скочи по-далеч от простотията. И как ще е иначе - дебели, космати, грозни, провиснали форми у 90% от населението, преобладаващо съставено от изкукали чички и озлобяли лелки над 100 кила и с тройни гуши (направени от препържени манджи и много леп). Пълна сексуална комплексарщина и селяния. Много ясно, че всеки дето има тяло и смее да го изложи трябва да бъде линчуван. А ако реално се замислите (не че имате мозък в арабска республика ***), всеки има тяло - у едни хубаво, у други шопарско. имате и вие, неуважаеми арабски по манталитет псевдоевропейци от ориенталски тип, макар да ви е трудно да ги намерите в лойта. Това, че някои няма как да си видят от три ката кореми отгледани в красивите булгаристански традиции на яденето на "мноо леп" и кебапчета и всякакви л****, е друга тема, разбира се. А иначе *** араби са най-моралните същества на света - ако някой ги млати, скубе, убива, тероризира, те са супер доволни и го имат за "голям човек". А децата от малки се възпитават в традиции на лицемерничене, лъжа и тарикатлъци, с което се движи голямата поточна линия за възпроизводство на ограничени . Мазници, лъжци, лицмери, завистници, тлъстаци с безформени тела, болни от цигари и алкохол - това са носителите на "морала" в арабска республика ***. За булгаристанеца един нудист е истинско бедствие, но виж.. замъците на отговорните другари (може и дрОгари) са място за поклонение и роболепнечене. Срещу тях арабина республиканец не вика и не скача, че нудистите не бият, ама червените господари със замъците в стил мутробарок яко трепят.
22
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ега ти палячовците
21
2
 
0
 
! Отговори
gothic преди 15 години
Седи си на мястото и няма да видиш. А за чадъра- харесва ли ти?
20
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Абе аз нека видя някой нудист, докато съм с моето дете на плажа, целият ПЛАЖЕН чадър ще му вкарам в ***.
19
2
 
0
 
! Отговори
gothic преди 15 години
#12, хайде прати жена си при мен, да видиш пресищане. Аз да не живея на нудисткия плаж бе, пич!Нудьо Дървен, ставай от компютъра и се прибирай в ***!
18
2
 
0
 
! Отговори
от 17 преди 15 години
...
17
2
 
0
 
! Отговори
мене преди 15 години
Е да де за всички неудачи и мизерии по света все комунизма е виновен, айде стига с тоя комунизъм, че взе да писва!
16
2
 
0
 
! Отговори
мелен преди 15 години
МАФИОТИ ПЕДОФИЛИ ТРОРИСТИ МОЖЕ ? А НУДИСТИ НЕ ? ЩООО?? МАЙ ОЩЕ КОМУНИЗМЪТ НЕСИ Е ОТИШЪЛ НАЛИ? АКО ТОВА БЕ АНГЛИЙСКА ИЛИ ФРЕНСКА КОМПАНИЯ ДОСЕГА ДАБЯХА ВЕЧЕ НА ОСТРОВА
15
2
 
0
 
! Отговори
Нудьо Дръвен преди 15 години
Абе gothic от не заведеш 4 годишния си син и на . ***
14
2
 
0
 
! Отговори
една преди 15 години
Мнението ми е, че всеки има право да прави каквото му харесва, стига да не е противозаконно и да не пречи на другите. В случая мен не биха ме притеснили нудистите в самолета, но преди да слязат е добре да се облекат, за да не гледат децата на летището голите им маткапи.
13
2
 
0
 
! Отговори
lisygera преди 15 години
аз също съм запален нудист но от както топките ми станаха по дълги от оная работа и се замислям вече ........а текстилците са ограничени хора по душа
12
2
 
0
 
! Отговори
Do gothic преди 15 години
Тогава аз ще ти цитирам други изследвания, които показват, че близо 80 процента от нудистите страдат от импотентност /мъжете/ и фригидност /жените/ поради "пренасищането" с голота по плажовете /говоря само за летните периоди, а не като при гинеколозите - постоянно/. Така че благодаря, но не ми хвали нудизма, моля те ...
11
2
 
0
 
! Отговори
Sopol преди 15 години
хахаха, на старчока патката се вижда! Подкрепям номер 3 -> н ми е приятно да гледам дъртаци, камо ли голи!
10
2
 
0
 
! Отговори
Вишничка преди 15 години
Ужас, ужас 3.Такава извратеност , тц тц...Да живее българина - вечния нудист.На голо дупе носи чифте пищови :)))
9
2
 
0
 
! Отговори
адамчо преди 15 години
На тия дрехите им са проблема!
8
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Споко братя нудисти, за гейовете е нормално това да харесваш мъже, за педофилите е нормално това да се възбуждаш от малолетни деца и за вас е нормално да летите 50 пръча по в пътнически самолет ;)
7
2
 
0
 
! Отговори
Revelator преди 15 години
Тия момета със сладки цицета и мен ша *** напраят нудист :-)