Уважаеми пътници, вече може да свалите дрехите си...

В Германия ще организират първия полет за нудисти
28 яну 2008 18:03,
19
Уважаеми пътници, вече може да свалите дрехите си...
В Германия ще организират първия полет за нудисти. Снимка: bush-planes

От юли тази година германските туристи-любители на нудизма ще могат да свалят дрехите си дори и в самолета. Но пилотът и стюардесите ще запазят униформите си, посочва АФП.

„В бившата ГДР нудизмът беше много предпочитан начин за изкарване на най-хубавите седмици в годината. Искаме да върнем тази възможност“, обясни в комюнике Енрико Хес, собственик на туроператора "OssiUrlaub", който има за цел да привлече клиенти главно от бившата ГДР.

Още от петък нудистите ще могат да си запазят място в полета на "OssiUrlaub" – те ще могат да закупят билет за отиване и връщане за 5 юли между Ерфурт и остров Узедом на Балтийско море.

Само 50 любители на "FKK" (“Култура на свободното тяло“) ще могат да се възползват от приключението, което ще струва 499 евро на човек.

„Всички пътници ще пътуват голи, но ще могат да се съблекат едва в самолета“, уточни организаторът, като добави, че „по причини за сигурност пилотът и стюардесите ще пътуват облечени“.

„Идеята ни беше предложена от сдружения на нудистите. Ние ще направим този полет като тест, но ако той проработи, ще предложим и други нудистки полети към други дестинации“, каза още Хес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
0
 
! Отговори
gogo преди 16 години
Защо повечето коментари тук свързват нудизма със секса, оргиите, неприличните предложения и др. Нудизмът е за интелигентни, освободени и чисти хора. За секс-маниаци, чикиджии и простаци място във нудизма няма!
17
0
 
0
 
! Отговори
AZ преди 16 години
Явно не си бил никога на нудистки плаж и това е разбираемо , защото там чекиджиите бързо ги разпознават . И там има хора всякакви от стари баби до млади и красиви мадами . Това са готини хора освободени от много предразсъдъци , и това че страхотнa мацка е на нуди плаж я прави лесна единствено в тъпия ти мозък ! Бил съм на такива плажове с приятели във Франция и съм срещал много красиви хора...
16
0
 
1
 
! Отговори
Oops! преди 16 години
уникалния начин на задоволяване на сексуалните ти желания - а именно: или да драйфаш, или да отскочиш за ***; искрено ме озадачи :)
15
0
 
0
 
! Отговори
Mr.Hard преди 16 години
ima samo edin problem..._NIKOGA ne sym wijdal nudistka, ot koqto da ne mi se obry6ta stomaxa daje i normalni ne sa, ami wse gnusni babi, ili debeli, razpluti...blqqqqk!!!za.myjete nudisti nqma kwo da si goworim, twa we4e bi minalo wsi4ki granici na gnusometyra mi xaxaxx
14
0
 
0
 
! Отговори
silvi преди 16 години
иууу самолет пълен с сбръ4кани баби германки с космати дърти германци с 4орапи до коленете и сандали....това ще е нещо гадно ..УСЕщАМ ГО хахахах
13
0
 
0
 
! Отговори
nobodyknows преди 16 години
TEZI MAI ISKAT DA NAPAVAT NAI-GOLQMTA ORGIQ V SAMOLET :d
12
0
 
0
 
! Отговори
galin4o преди 16 години
da gledam snimki
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
ami da predpriemat nqkakvi merki ko 4akat
10
0
 
0
 
! Отговори
БАТ'БАЙ ТИ ГАНЮ преди 16 години
ПАК НЕ СТЕ РАЗБРАЛИ.........ВСИЧКО Е ЗА ИКОНОМИИ...ПО ТОЗИ НАЧИН ЛИЧНИЯ БАГАЖ Е ПО-МАЛКО КИЛОГРАМИ.......ОТ ТАМ И ИКОНОМИЯ НА ГОРИВО-ОТ ТАМ И ПО-ЕВТИНИ ПОЛЕТИ....А АВИОКОМПАНИЯТА ИМА ГАБРОВСКО УЧАСТИЕ....
9
0
 
0
 
! Отговори
koko преди 16 години
мисля, че това е прекалено и безсмислено
8
0
 
0
 
! Отговори
bengigogo преди 16 години
Дано да има и други такива полети и дестинации към България, веднага ще се включа в тях! Браво на германците, това говори че те действително са най-освободената от комплекси нация в Европа!
7
0
 
0
 
! Отговори
naked преди 16 години
Mnogo si malak i mnogo posredstven. Ne davai mnenia po vaprosi koito ne razbirash.
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
абе вие луди ли сте? да не мислите, че някоя готина мацка ще се качи да седи гола. нея има кой да я блъска и такива екземпляри не са тръгнали да се показват голи. Нудистите в 99% от случаите са грозни като носорози с провиснали телеса. по-скоро ще ти се догади, отколкото да ти дойде желанието за *** в тоалетната.
5
0
 
0
 
! Отговори
Вишничка преди 16 години
А пътниците искат ли да кацнат невредими,ако 'карат' само на автопилот, дали!?
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
може ли да се кача в тоя самолет :)))
3
0
 
0
 
! Отговори
gadatel преди 16 години
Предвиждам много авио-катастрофи покрай нудисткото летене... И все пак... да ви е честита ГОЛАТА истина :)
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Това е една прекрасна идея,дано има успех.
1
0
 
0
 
! Отговори
Kolega преди 16 години
Az sum kandidat-pilot drugia put she me izberat...a do togava kak da si gledam kefa be...?!