Не било свалка, а сделка

Царят оправда хубавата си снаха; Росарио продала картина на Хю Грант
25 юни 2008 18:11,
41
Не било свалка, а сделка
Царят оправда хубавата си снаха. Снимка: Булфото

Княгиня Росарио, която е специалист по съвременно изобразително изкуство, от доста време работи с картините на най-нашумелия в момента лондонски художник Ричард Принц. Хю Грант е негов клиент и току що е закупил ценна картина.

Тримата са били на вечеря по този повод в хотел Claridges и на излизане са снимани. Именно човекът между Росарио и актьора е известният художник.

Това заявиха от пресслужбата на царското семейство по повод тиражираната в българските и британски медии снимка на съпругата на княз Кирил- Росарио, и актьора Хю Грант.

Семействата на княз Кирил и Ричард Принц са също в приятелски отношения, но князът не е присъствал на вечерята в този случай, защото поводът бил делови.

Тази вечер княз Кирил и княгиня Росарио са поканени да присъстват на 90- годишния юбилей на Нелсън Мандела, който ще бъде отбелязан с тържествена вечеря, допълват от пресслужбата на царското семейство.

Dnes.bg припомня, че Росарио Надал беше снимана от британски папараци в компанията на актьора Хю Грант.

В понеделник вечерта Грант и Росарио са били на вечеря в лондонския хотел Claridges.След това са отишли до бар Mortons, а после пак са се върнали в хотела. Фоторепортер на Daily Mail е успял да ги снима пред Claridges.

Британският таблоид коментира, че българската княгиня прилича изключително много на Джемайма Хан- бившата приятелка на 47-годишния актьор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
0
 
! Отговори
i-m преди 15 години
vijte sega ne me interesuva statiqta pak i taka nare4eniq car, no kogato nqkoi zabluden se opitva da izkaje podkrepa za familiqta ne moga da si spestq komentara--- kolko pati tazi familiq trqbva da vi e...be prez pantalonite 4e vie temeruti da shvanete kakvo e 4ukane, to ne bqha carski imoti to ne bqha zemi....... pak i sdni meseci za opravqne.....tozi gei cara trqbva da e liceto na strnata taka kakto angliiskata kralica za angliq, a ne intrigant nomer 1 , izvinete no si mislq 4e vsi4ko tova za koeto se domogva taka nare4enata carska familiq e bilo narodno , nacionalizirano ot bachta mu, i mislq 4e trqbva da prinadleji na narod, druk e vaprosa koi chte go stopanisva...no toq dratak ne pritejava i ne bi trqbvalo da ima nikakvi pretencii, i vseki koito go zachtitava v vsqkakav smisal e tapanar
39
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
мошеник
38
0
 
0
 
! Отговори
патриот преди 15 години
Не ,било сделка. Абе сделка сделка ама живо е...не.
37
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ААА,просту...а. Я от къде били парите. Добри сделки.28, На зла круша зъл прът
36
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Не било свалка, а сделка,Не било сделка, а ***!
35
0
 
0
 
! Отговори
Заклет Републиканец преди 15 години
Всички знаем , че фамилията му е импотентна.Даже щерка му се ожени за оня *** / помните ли имаше един такъв на централна гара /за да им оправи кръвцицата. Тая п......утка незадоволена-Росарио ,си е направила е...бня с курварчето любител на *** от негърки - Хю Гранд. Дали не му е духала в някой ъгъл ??? Да го духа и Монката -
34
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
нагъл дърт перверзен лапникураджия
33
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Кога си ни лъгал, та и сега да не ти ПОВЕРВАМЕ !
32
0
 
0
 
! Отговори
Гаврил Хлътев преди 15 години
В родата на Царвулвата обичат таквиз "коитусни" сделки!!!Да си припомним за яката анална сделка между редкокосместия комарджия и краля на Мароко-Хасан,в Египет,когато като юноши са познали тайноте на мъжката любов...
31
0
 
0
 
! Отговори
tuturun преди 15 години
kogo shte lujete be m...... ''sdelka'' oshte li mislish che v Bulgaria vqrvat na dumite ti.
30
0
 
0
 
! Отговори
Анадък-превод-натъкн преди 15 години
Не е разбира се,само някои мераклии искат за чаршави да се редят.Защото животинското им е неосъзнато.И така ли изгубените по пътя челяд ще гледат.В бащин дом расли,но дивото зовеги,което е присъщо на всички ***.
29
0
 
0
 
! Отговори
wertyusa преди 15 години
Хора, защо винаги трябва да се отклонява дадена тема?И какво като е снаха на царя?Търсите само поводи, за да демонстрирате злобата си.Някой мъдрец беше казал "Не съдете за хората по роднините им".Търсят се само сензации в днешно време.Защо е толкова трудно да се приеме, че са се срещнали по делови въпроси?Или това е прекалено нелогично за тесногръдите, еснафско настроени мозъци?!Regards,wertyusa
28
0
 
0
 
! Отговори
Всички отгоре мен гл преди 15 години
И бяло вино снощи пих,и още в бутилката остана.Та чак шарено стадо зад себе си видях-дорде бясна *** ги подхвана.
27
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Зарочва се с промяната на "ЧИПА",на "царското" семейство. Браво Хю. Браво Грант. П.П. семейство , да се чете ( семе) .
26
0
 
0
 
! Отговори
Верващ преди 15 години
Аз му вервам на царо! Сделка си е! То й да хванеш една мърлячка от Лъвов мост, ще я питаш за цената на свирката, или на дyпката. Ако не ти ареса, или ще кажеш "Много е", или ще си тръгнеш. При всички случаи оная ще ти свали цената. Още по-интересно е, ако са две, или три. Ще видиш коя най ти пасва, ще се съобразиш и с цената. На това в модерната политика му викат търг. А когато двете страни се договорят, става сделка. Та вервам му на царо. И снахичката прави сделки. Увеличава семейното имущество. Щото тук може да му вземат на свекъра цели 4500 декара.
25
0
 
0
 
! Отговори
Simo преди 15 години
Като му дойде времето ще преценим, ще видим какви са обстоятелствата и кой на кого го е лапал. Вервайте ми
24
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Колко неблагодарна снаха!Свекърът плете интриги,прави измама след измама.Краде бедния,глупав и измъчен български народ.Обеща да го оправи за 800 дни,а вече седма година го оправя.И какво?Снахата взела да му руши авторитета,като кръшка с Хю Грант.
23
0
 
0
 
! Отговори
а гъбата била жабата преди 15 години
Ако някой-който и да е от вас се остави изгоненото простолюдие от нас,Индия,Азия да му определят правилата.моля да не си хаби словата,и вятърът не ще ги чуе.
22
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Абе сега като се замислих не му ли е време на тоя ***, дето се кичи с титлата "цар" да умира? На колко години е тоя гнусен комарджия?
21
0
 
0
 
! Отговори
но не винаги ще ви х преди 15 години
Абсолютно оправдано-сама се чувствам у дома.Щом сама трябва да решавам,не очаквай винаги да ти говоря истински неща,колкото и да не желая да мълча.всяко нещо си има правила.А аз а 360 се въртя,и всики само милостиня чака без да подаде ръка.Но аз мога и казвам,щом по тоя начин на мен гледат.Мога да се справя сама.Но в такъв случай,без да им преча,само ще мълча.Брат на брат,без да има защо не посяга.Защото това означава,че такъв брат дом в който и на децата си ще посегне,или най-важното неправилно възпитава.Такива домове пропадат.Аз не мога да се пробвам на брат който не знае,и който не е заслужил.