Снаха на Симеон Сакскобургготски кръшка с Хю Грант?

Принцеса Росарио Надал изглежда като бившата любима на актьора
24 юни 2008 20:28,
37
Снаха на Симеон Сакскобургготски кръшка с Хю Грант?
Хю Грант има какво да си каже с българската принцеса. Снимка: БГНЕС

Росарио Надал-една от снахите на бившия български премиер Симеон Сакскобургготски, беше снимана от британски папараци в компанията на актьора Хю Грант.

Принцеса Росарио е съпруга на Кирил Сакскобургготски, припомня таблоидът Daily Mail.

Двамата се ожениха през 1989 година и имат две дъщери и един син.

Миналата вечер Грант и Росарио са били на вечеря в лондонския хотел Claridges.

След това са отишли до бар Mortons, а после пак са се върнали в хотела. Фоторепортер на Daily Mail е успял да ги снима пред Claridges.

Британският таблоид коментира, че българската принцеса прилича изключително много на Джемайма Хан- бившата приятелка на 47-годишния актьор.

Със своята руса коса и стройни крака, принцеса Росарио Надал изглежда като бившата любима на актьора, с която той излизаше в продължение на три години- преди да се разделят през февруари. Снахата на Симеон Сакскобургготски винаги е била определяна като една от най-елегантните и красиви жени в Европа, пише Daily Mail.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
дo 26с каруцарския ти речник и "високо интелектуалните "мисли само ти липсва демонстрацията на "запознат с живота на кралските особи"***.
35
0
 
0
 
! Отговори
до 15 преди 14 години
Исках да пиша но прочетох коментара на 15 и се радвам,че не само аз зная че е така.
34
0
 
0
 
! Отговори
..... преди 15 години
SPOKO BRATIA,KOMUNISTITE STE GI OPRAVIAT.TE ZAPALIHA RAIHA IZGORIHA POLOVIN EVROPA,ZAPALIHA PARTIINIA DOM,STE MU DRASNAT KLE4KATA I NA SIMEONOVOTO KOTILO.NE 4E SAM PODSTREKATEL NO ISTORITA SO4I KOI E BIL ATENTATOR V MINALOTO,A ISTORIATA SE POVTARIA NALI?
33
0
 
0
 
! Отговори
uh73 преди 15 години
prekaleno prosta naciya ste :::::::::::::::::::::::::::::::::
32
0
 
0
 
! Отговори
UnderDark преди 15 години
Добре че "царя" дойде в България да ни "оправи" /за 800дни ха ха ха/Че да оправи и себе си ида могат родата му да щъкат гордо из Европа, че то се бяха сврели като мишки в тая къщичка в Мадрид.Заслужили са го ,цялата рода на този наш "знаменит стратег" на Българската държавност.
31
0
 
0
 
! Отговори
българин преди 15 години
Това е наследниците на царчето .Липса на морал и отговорност. Пфуу. Ненаядено царче не ти вервам. Язък баща ти какъв различен човек от тебе е бил.
30
0
 
0
 
! Отговори
една от всички преди 15 години
Изобщо не ме интересуват Симеончо и другите му родови изцепки, пък и хич не мисля, че хора, които не са българи ще мислят за България. И дъщеря му се навлече с *** в страната ни само да смучат, без да работят и за 5 ст, тия нагли саксонски мутри нямат никакъв срам, бая имоти заграбиха, без изобщо да са предполагали къде е България! Много ме ядосват подобни търтеи!
29
0
 
0
 
! Отговори
Сиготури Накенака преди 15 години
Какво сега... трябва да аплодираме констатациите ли? Или да започнем да се вайкаме, или да запашим чифтетата и да вземем справедливоста в свой ръце... Че държавата е скапана знаят и тези които не са мърдали от нея, камо ли горбетчиите. Но как да съдиш някой, който не е имал твойте шансове. Ако не беше робството... Ако не ни бяха прецакали всички съседски държави... Ако не беше комунизма... Ако не беше тая пуста корупция пуста да опустее дано... но като те спрът полицайте и сам ги каниш с парички! И какво повече, и какво повече искам от този живот! Живея в една от най - красивите страни, с най - красивите жени! От нищо не се оплаквам и се стремя да се раздавам на близките си защото така се чувствам най богат... Не мрънкам, а се смея с все сила! А това, че Хю е праснал "засърбялата" принцеска си е нормално! На него навярно дава да набутва от заде, и не я хваща умората... Кирчо е влязъл в някъв абсурд и се пули и мига... Може пък и да е реален, да знае, че никоя *** не е негова, да не е изненадан да се събуди и да живее и днес сякаш няма утре! му това е свободата...А като чуя вече за "Царя" каквото и да е и ми се повръща... Такъв лицемер, и лъжец... Не мислел да предявява имуществени претенции... Ше ни оправи за 800дни ***!!!!
28
0
 
0
 
! Отговори
Mimoza преди 15 години
Браво на 27! Страхотен коментар!Това е България и българите в нея! Жалко, че еденици са тези, които го осъзнават.Нормалните хора в нормалните държави просто живеят, а ние се храним само с клюки и интриги - всеки гледа в канчето на другия, естествено го мрази и ако би могъл би го изработил веднага по всички линии! Никой не поглежда себе си, за да види той какво представлява! Глупостта и простотията заляха всичко!!! Жалко! Много жалко!
27
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
простотията. Надвихте си на масрафа, платихте си тока, парното, водата, газта, нахранихте се до насита с краставици, карате си колите, платихте си данъците, тия дето ви обраха апартамента са в затвора, тия дето ви обират банковите карти също лъскат пандиза, подкупните съдии, Вальо Топлото, Лупи, баткото и на баткото браткото, сараите и така нататък до безкрай и всички "радости" които изживявате. ДОЙДЕ ЗВЕЗДНИЯ МИГ ТА ПРОГЛЕДНАХТЕ, ЧЕ ЕВРОПЕЙЦИТЕ И АМЕРИКАНЦИТЕ ЖИВЕЯТ КАТО ХОРА. Тук живеете като скотове, воните на чесън и пот, ядете сирене, което е правено без мляко, карате трошките на запада, крадат ви отвсякъде и Вие мълчите като пънове. Живейте си скотския живот и като ви текат лигите за някое светско събитие затова сте си виновни самите Вие. Търпете и повтарайте в захлас "дий воле дий".
26
0
 
0
 
! Отговори
шкс преди 15 години
Щом така си излизат има нещо повече от среща !!!секса е нормално нещо и за кралски курветий -сигурен съм че му е и духала!!!тия кралските особи са доста разюздени
25
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
E, haide i vie sega! Parvo kakvo vi interesuva lichniat zhivot na tezi dvamata. Tiahna si rabota kakvo sa pravili ili ne sa pravili. I vtoro tova che sa gi zasekli v restoranta zaedno (osobenno pri polozhenie che se poznavat ot 10 godini) neznachi avtomatichno, che vecherta e zavarshila v legloto.
24
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ако живеете в света на детските си фантазии и вярвате в непорочното зачатие, нека ви информирам, че никой редовен мъж не води една жена на ресторант, после на бар, че накрая и в хотел току - така. Дори този мъж да е Хю Грант. Или бай Пешо съседа.
23
0
 
0
 
! Отговори
дани преди 15 години
еееееее,този е доста палав и шавлив,отдавна го знаем,ама пък е попаднал на царската снаха.Какво да правиш,човещинка.Може пък и да му се искат царските имоти,тези дето уж царят нямаше претенциии за тях,пък сега си ги иска.........
22
0
 
0
 
! Отговори
ха-ха преди 15 години
Прилича ми повече, на лигаво гейче с тази физиономия отколкото на мачо желан от всяка жена. Когато спрат да пише жълтата преса за него, успява да направи нещо и се появява ня първа страница. Иначе има талант, но е само за холивуд а не за истинския живот извън прожекторите.
21
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
само заради това искам да съм на нейно място.бих го правила нон стоп.при такова урунгелско семейство.а гранд е наистина живата мечтата на почти всяка жена.блазе и.това е предимството да си от богата фамилия.да имаш достъп до такива хора които не всички могат да се приближат.
20
0
 
0
 
! Отговори
Кирил преди 15 години
ТОЗИ НАРОД СИ ЗАСЛУЖАВА СЪДБАТА. ВИЖ КОМЕНТАРИТЕ ПО ДОЛУ.
19
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Явно повечето са незадоволени и само секс им се привижда. Но явно не само на наще хора, а и на чужденците им се привижда само секс. Но там предполагам е за да се дигне шум и да си продаде снимката фотографа, а вестниците да си вдигнат тиража.
18
0
 
0
 
! Отговори
бейби12 преди 15 години
Боже, колко изпростяха хората че да напишат тези коментари по-долу, е не всички. Според тях щом вечеряш с някой трябва и да спиш с него, защото на нас друго не ни идва на ума освен секс. *** народ слаба държава, а после все някой друг ни е виновен. Те наистина са голями приятели и преди десет години също имаше такава клюка.
17
0
 
0
 
! Отговори
Rosi преди 15 години
I az da sam na neino mqsto i az bih kra6nala! Toq Grant ot davna mu se to4a,6to pak ne,moje da e star ama si e pi4a,a i Rosario ne e za isfarlqne!