Гол Карамфил по топка. Е, т'ва е фолк

Времето на силиконовите поп фолк певици свърши. Идват голи мъже-футболисти. Начело с Карамфил
3 сеп 2008 18:23,
143
Гол Карамфил по топка. Е, т'ва е фолк
Карамфил по топка. Така ще привлича фенки на фолклора. Снимка: Марко Атанасов

Родният поп фолк придобива все по-странни естетически измерения. На мястото на разголените до гротеска и изхвръкнали силиконови гърди идват ...голите футболисти по топки.

Родоначалник на подобна футболна-фолк гола естетика е новото име в жанра – 23-годишният Карамфил Божиков.

Младият левент решил да позира „актово“ по случай предстоящото издание на „Пирин фолк“.

За да може фолклорната музика да бъде поднесена „модерно, секси и да достигне бързо и до по-голям брой потребители“.

“Ако повече млади момчета, които пеят професионално фолклор, се снимат като мен, аз съм сигурен, че поп фолк певиците, които разчитат на визията си и “подобренията” си ще останат в историята”, коментира своите снимки младият Карамфил.

Статистиката показвала, че голяма част от феновете на поп фолка, са предимно момичета, които бързо могат да бъдат привлечени от един млад, красив и талантлив изпълнител и то само на фолклорни песни, твърдят от телевизия М САТ, по чиято идея съблекли Карамфил.

Божиков ще се изяви на сцената на „Пирин фолк“ в Сандански с популярната македонска песен “Мома седи”. Дали ще е гол по топка, докато пее за момата, не е ясно.

Това ще е третото по ред участие на Карамфил на фестивалната сцена и се надява след представянето си да подпише договор с голяма музикална компания.

Засега продуцент на Карамфил е кметът на Струмяни Валентин Чиликов.

А иначе, освен фолклора и позирането по топка, Карамфил е запален и по футбола. Досега младежът-изпълнител и местна секс икона е ритал за третодивизионния “Атлетик” – Благоевград.

Сега му предстояло да подпише договор с футболен клуб от съседна Гърция. Освен, ако вероятно не му предложат работа от голяма музикална компания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


143
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
0
 
1
 
! Отговори
ГАЛЕНА преди 15 години
ИСКАМ ПО ТОПКИ!
112
0
 
4
 
! Отговори
Норд преди 15 години
Да те'ба в гейа. скапан! какво му е красивото на тоя бе?? Снимал ми се гол!! Да те'ба в *** да те'ба...
111
0
 
2
 
! Отговори
Bob преди 15 години
Гейчето може всъщност да е доста надарено и палаво в леглото... :))) Няма нищо стерилно в това... Просто се поддържа пича... Всеки има право на избор по какво да си пада и какво да харесва... :) Всички сме хора... Make LOVE, Not War... :)))
110
0
 
1
 
! Отговори
пипи преди 15 години
Милена, аз пък смятам, че твоят коментар води първенството по тъпотия, това че момченцето от снимката ми прилича на стерилно гейче и съм го написала като мнение нали не ме прави по - малко човек, пък и човещината не смятам, че по този начин съм си я загубила, въпрос на мнение, умницо!
109
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Да, много е хубав, няма що ... 12 сантиметра... "интелект"...
108
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Vie pyk k`vo iskate ot momcheto..hubavo e,ima hubavo tqlo,simpatichen e daje krasiv..Zavistnici t`va ste vie!
107
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
От много достоверен източник (Златина Савова, неговото гадже) знам, че дължината на оная му работа е едва 12 сантиметра.
106
0
 
1
 
! Отговори
Bob преди 15 години
"Жените по може да се показват голи, защото на женското тяло са посветени едни от най-великите картини в историята, но това за мене не е признак на мъжественост, а точно обратното."САМО НЕ МИ КАЗВАЙ ЧЕ НЕ СИ ВИЖДАЛ ГОЛИ СТАТУИ И КАРТИНИ НА МЪЖЕ - СЪЩО СРЕД НАЙ-ВЕЛИКИТЕ ТВОРЕНИЯ НА ИЗКУСТВОТО... И ТЕ СА ТОЧНО ТОВА - СИМВОЛ НА МЪЖЕСТВЕНОСТТА И НА КРАСОТАТА И НА МЪЖКОТО ТЯЛО... А ПЪК КАРАMФИЛЧО ОПРЕДЕЛЕНО СИ ГО БИВА!!! КАЗВАМ ГО КАТО МЪЖ... :)))
105
0
 
1
 
! Отговори
Milena преди 15 години
Кво му е на момчето бре бай ***, не е като вас с космати крака, с голям корем и с косми по ушите и врата ? Това ли е дразнещото, а? Па, ако е гей к'во въ бърка т'ва вас и те за хора и *** са хора. Гледам много хора са писали тук коментари, но малко човеци и човещина в България е останала, това ни е проблема.
104
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Tово въобще не е мъжка работа! Това е срам и позор.
103
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Първо искам да кажа, че изобщо не му завиждам на този Карамфил. Просто няма за какво. Нито е известен нито е богат нито е успял футболист. Изпбшо никъд не е успял явно. Няма супер тяло - кльощав е, по корема му има някакви гънки. Сигурно има и малки доходи, за да се снима гол.Кажете ми една причина да му завиждам? Нито е Бербатов нито е Стоичков да му завиждам.За това ще кажа, може момчето да си е много свесно. НО АЗ НЕ ОДОБРЯВАМ ГОЛИ МЪЖЕ НА СНИМКИ, ТОВА ЗА МЕНЕ Е ПРОСТОТИЯ И ПЕДАЛСКО. Жените по може да се показват голи, защото на женското тяло са посветени едни от най-великите картини в историята, но това за мене не е признак на мъжественост, а точно обратното
102
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Прилича на мен. Значи дайте да взема и аз да си направя фотосесия, а?
101
0
 
1
 
! Отговори
Мирослав преди 15 години
Имах голямото желание да прочета всички коментари към статията, но се отказах.. Тук се навъртят някакви прогнили до дъното на костите си индивиди.. Карамфил Божиков е много готин човек, преди всичко, който, за разлика от всички други в жанра, не е нито глупав, нито нахален, нито грозен! В световен мащаб една гола фотосесия носи изключително много дивиденти.. в България - двеста пъти повече, защото смачканите ***, като половината, които влизат тук, така ги сърбят чеповете, че на всякакво голо тяло, независимо женско или мъжко, биха се почесали по проблемното място. Евала на Карамфил за това, че е съгласил на идеята на Мсат да направят тази фотосесия. Можело и по-добре да се получи, но никак не е лоша.А като сте толкова отворени и светнати, напишете си изтинските имена.. може думите ви да придобият по-сериозен вид.. Макар че предвид всичките глупости, които видях... едва ли.. Аз съм на 19 и очевадно имам много повече акъл, отколкото повечето тук.. от 100 коментара видях не повече от 5 свестни.. Айде, със здраве.. Дано помъдреете някога!
100
0
 
1
 
! Отговори
марика преди 15 години
по-полека като си почнал от Цанко от Ванкувър,та стигна до македонското карамфилче,ееегати и еб...ча си,жалко,че съм жена...хахахахаха
99
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
karamil sie e obraten edin moi priatel go tupa mnogo obical da galta cialata tecnost bilo polezno za glasnite struni:-)
98
0
 
1
 
! Отговори
Bob преди 15 години
Не ми пука коя му е гадже. Искам гооооооооо!!!!!!!!!!!! Ха-ха... :)))
97
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Той е любовник на ЗЛАТИНА САВОВА, 29-годишна дебелана, върла фенка на Слави и тя пише във всеки форум постоянно за него. И тук е писала под псевдонимите Ати, ati, ati25, ati29, ati39, atasa, zlatina.
96
0
 
1
 
! Отговори
Bob преди 15 години
Не си падам по кльощави, а по-скоро по атлетични и добре сложени... А Карамфилчо ми изглежда добре, все пак е футболист... Хич не е кльощав... От така наречените "мъжкари" много малко са читави... А пък повечето от читавите са си пак гейове... И тва го знам... :))
95
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Очаквайте новия му клип, на който ще рита топката. Така, в същата поза...
94
0
 
2
 
! Отговори
hhhhhhh преди 15 години
ahahhahah dobre be 4e nqmali vizqta...toq si e tipi4en plius tva nqma izly4vane . nqma ni6to sexy v nego koeto da me privle4e po nqkakyv na4in.ama to qvno ti si ot nejnata polovina na myjkiq pol. to obiknovenno 50% ot pedalite sa takiva i si padat po takiva klio6tavelki kato karamfil4eto .(kazvam go za6toto imam priqteli pedali i im znam vkusovete!)