Девствен пояс? Що да не

На кого за какво му е нужен екзотичният атрибут...
10 яну 2009 15:58,
28
Девствен пояс? Що да не
Снимка: БГНЕС

Въпреки рецесията и финансовата криза продължава да има голямо търсене на девствените пояси, които произвежда италианска фирма.

От офертата на фирмата, която се е специализирала в средновековни реквизити, може да се поръчат девствени пояси за жени на цена 143 евро, и за мъже на малко по-висока цена - 158 евро.

Представителите на фирмата твърдят, че търсенето е постоянно, и то не само от Европа.

Сред първите купувачи са били китайците, а сега идват все повече поръчки от Русия, Америка и от арабските страни, съобщават производителите.

Обикновено девствените колани се купуват от колекционери с предпочитание към необикновени предмети, но също така и от тези, които са дали "обещание за девственост", обясняват от фирмата.

Купуват ги и хора, които искат да направят шеговит подарък.

И въпреки това има и такива, които приемат тези неща сериозно. Така например преди няколко години ревнив британец купил подобен колан за младата си съпруга, която е трябвало сама да пътува за Гърция.

Но пътуването не станало, защото жената е била спряна от детектора за метали и й е било забранено да се качи в самолета с предмет от желязо, тежък близо три килограма.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
1
 
! Отговори
hihimih4o преди 14 години
ami az mislq 4e ako na edna jena i nqma6 doverie,ne da i kopuva6 tozi taka nare4en devstven poqt a prosto i bii 6uta,6tom se samnqva6 v neq za6toto jena koqto te obi4a i polu4ava vsi4ko ot koeto ima nujda nqma da tragne da izneverqva
26
1
 
2
 
! Отговори
niakoi преди 15 години
ас си ходя в джоба с отварачка за консерви
25
1
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
като намордник на теле.
24
1
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
абе някой знае ли как изглежда мъжкия?
23
1
 
1
 
! Отговори
Теодора преди 15 години
Дали има някой, който не е разбрал за какво става дума в статията? И какво искат да кажат с "девствен пояс"? Какво значение има, че и в секс магазините го наричат така... това не означава, че словосъчетанието е правилно! Виждала съм по NOVA да пишат "споразОмение", по bTV- "учиници"(ученици), по не знам коя друга телевизия видях веднъж "прибили"(пребили) .... Няма да повдигаме темата за форумите и неграмотните деца, защото там е страшно.Мисълта ми беше все пак, че това е, както каза 11, пояс на непорочността. "Девствен пояс" звучи нелепо и смешно.
22
1
 
1
 
! Отговори
123 преди 15 години
Напротив! Точно девствен пояс си се нарича и го продават в секс магазините. Макар че в България все още е екзотика.През средновековието рицарите отиващи на кръстоносни походи са ги слагали на жените си за да не кръшкат.Сега ги използват предимно като секс играчки. Жените може обаче да се предпазят и от евентуално изнасилване по този начин, макар да е много трудно някоя жена да си го вземе точно с тази цел. Освен ако не минава редовно през такива опасни места и квартали.А за девствеността е така - жените не са девствени, но така се казва просто. Защото ако са девствени, ще си останат такива. Тоест, девствено момиче с пояс не може да си загуби девствеността, дори да и се иска. Затова така е прието да се казва.
21
1
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
kazva se kolan na CELOMADRIETO mnogoznaikovci.I dobre 4e sa gi izmislili tzi kolani 4e jenite po4nali da pravqt svirki
20
1
 
1
 
! Отговори
Az преди 15 години
V sredniq vek ? :)))))))))))))))
19
1
 
1
 
! Отговори
yuca преди 15 години
dokato tapacite malchat,faktite filosofirat,a bogatite se vrashtat v sredniya vek.
18
1
 
1
 
! Отговори
Penio преди 15 години
Mi mom4eta otpusnali ste si jenite te samo tova i 4akat da si imate semeino DOVERIE:)Az na moita baba cql jivot i nqmam doverie i publi4no sam go kazval zakly4ih q na 16 godini kat e zeh mlada bulka otkly4vah i katinara otdolu samo za sex s men i rajdaniq koito bqha 6 na borio..imame 6 deca 7 unuka i ve4e i pravnu4e...da ni e jivo i zdravo...babata ve4e ne q takovam za sex ama o6te ne sam smaknal katinara otdolu 6tot za razlika ot vas naivnici det trabite navsqgade 4e si imate DOVERIE v semeistvoto az pak NQMAM zatui i ne sam za smqh na OB6TESTVOTO:)
17
1
 
1
 
! Отговори
123 преди 15 години
когато фактите говорят *** мъчат
16
1
 
1
 
! Отговори
кехайов преди 15 години
и аз
15
1
 
1
 
! Отговори
еленко попов преди 15 години
ще и закупя незабавно, че много щъка с млади момчета иначе. безсрамница е - на 38, а я хванах с 20 годишно... пуснат ли в БГ пояси, вземам й!
14
1
 
1
 
! Отговори
scum преди 15 години
ахахахахаххаахахахахаххахаха
13
1
 
1
 
! Отговори
teo преди 15 години
a az se chudeh shto jena mi ne shte da
12
1
 
1
 
! Отговори
lidiya преди 15 години
tezi atributi se kupuvat samo ot glupazi!!!ne znaiat li 4e sastestvuva i drug rod izneviara-mislena!!!da ne govorim,4e 4e sastestvuva i t.n.peting,koito v mn.slu4ai e po-priaten za edna jena
11
1
 
1
 
! Отговори
JJ преди 15 години
Факт, че заглавието е неграмотно. Нарича се "пояс на непорочността", а не "девствен пояс". Именно защото се е използвал при омъжени жени, за които е логично да се предполага, че едва ли са девствени.
10
1
 
1
 
! Отговори
123 преди 15 години
Три милиметрова ламарина може лесно да се поръби с АК-47! ФАКТ!
9
1
 
1
 
! Отговори
БИБИ-Ян преди 15 години
КЪНЧО, КЪНЧОоооо много добре са се изразили хората само дето в кутийката си нямаш та говориш наизуст. Девтствени пояси наистина е имало през средновековието, а това че ти не вярваш в тях не ги прави по- малко реални. Наричали са го "Девствен пояс" поради това, че са го слагали на някоя жена, чийто мъж е отивал някъде вероятно на война. Ключа от пояса се е държал от доверен човек, който го е отключвал, за да може да се ходи до двете нули. Нашенците са му казвали "железни ***". Именно пояса е причина за извращаването на секса по това време, защото са се търсели алтернативи за любовника, който е бил достатъчно глупав да не може да се добере до ключа. Не зная КЪНЧО, как би поръбил 3 милиметрова ламарима, докато ти стои върху кожата и то доста плътничко, но може и да си много добър шлосер. Знае ли човек? Лицето, което носи пояса може да го прави само в устата. Искам да те попитам нещо КЪНЧО. Ако ти правиш само френска любов 1-2 години, ккак би ти се отразило на семейните бижута? Моето скромно мнение, е че още на втората седмица ще трябва пак да ти се взима размер, щащото няма да има място и за бижутата и за недорасляка ти. Преди да ръснеш поредната простотийка прочети в нета, дали е така или не.
8
1
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Бива ли да си толкова зле. Май само ти не разбра какво са искали да кажат със заглавието.... Ако неразбираш и значението на думата зле, питай някой твой приятел - той не може да бъде толкова зле! П.С. не се заяждам нито искам да засегна някого, само изказвам мнение!