Общуването с красавица е вредно за вашето здраве

Учените: само 5 мин. и следват хипертония, дори импотентност
3 май 2010 07:57,
134
Общуването с красавица е вредно за вашето здраве
Снимка: БГНЕС

Пет минути общуване с красива жена предизвиква същия стрес у мъжа като скок от самолет, установиха испански учени, цитарани от "АВС".

Според учените количеството адреналин, което се влива в кръвта, може да се сравни с това при скок от самолет.

Присъствието на млада красива жена предизвиква у повечето мъже желание да я ухажват, а това повишава адреналина в кръвта.

За мъжете, които вече се срещат с красива жена, рискът пък е още по-голям.

Учените са категорични, че постоянното общуване може да доведе до такива сериозни заболявания като диабет и хипертония и дори до импотентност.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
1
 
17
 
! Отговори
ЗАБЕЛЕЖИ САМО, преди 14 години
Кои са учените,провели изследването!!!!!-ИСПАНЦИ!!!!а испанките са.......ГРОЗНИ.БЕЗ КОМЕНТАР! не,нямам за цел да ги обиждам,имат си някакъв чар,и у наай-грозния човек има все някакъв чар,но когато фактите говорят-и Боговете мълчат!Е,затова аз млъквам.:):):):)ХУБАВА ПРОЛЕТ НА ВСИЧКИ ЖИВИ СЪЩЕСТВА НА ПРЕКРАСНАТА НИ ПЛАНЕТА! ПАЗЕТЕ Я,ЧЕ НИ Е ЕДИНСТВЕНА!БЪДЕТЕ СЪВЕСТВНИ!БЪДЕТЕ ОТГОВОРНИ!БЪДЕТЕ РАЗУМНИ!БЪДЕТЕ ДОБРИ!БЪДЕТЕ УМНИ!(е,последното или го имаш или не)знам,трудно е
33
3
 
14
 
! Отговори
valeri преди 14 години
Мъже, общувайте само с грозни жени, но тогава има опасност да получите сърдечен удар от уплаха. Или трябва да си общувате на тъмно.
32
3
 
17
 
! Отговори
бай Петко преди 14 години
Ми тогава няма да общуваме, заради болестите - направо хващаме наред всички хубавици... и клецаме
31
2
 
11
 
! Отговори
si преди 14 години
вие трябва да се шегувате :)
30
1
 
26
 
! Отговори
преди 14 години
Пълни глупости! Женската красота привлича и активизира мъжа. Естествената красота и естествениия чар, обаче. Останалите, дето се борят за наградата мис Тунинг, могат и в гроба да те вкарат.
29
4
 
2
 
! Отговори
tango преди 14 години
dane ymry cigankata de te hvali6i 4e zapo4na sam dase hvali6:))))))))))))
28
4
 
4
 
! Отговори
tanja преди 14 години
grosnite da umirat li po prinzip sa po-dobri v sexa i kompensirat grosotata si hubavite gledat poveche parite sa da si sapasjat krasotata pa vie mazete reshavaite koe e po-hubavo ismama v legloto s hubava kojato si misli slisai po-barso ot mene ili hubav sex s grosna pa imaite fantasia kato spite s grosna
27
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Аз грозна жена не съм срещал.Всички могат да са красиви. зависи от ъгъла, от който ги гледаме.
26
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Да живеят грозотиите - никакъв адреналин, никакъв риск.......... Тихо, спокойно и .......................... много скучно.
25
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
100% да, заедно сме от 10-и клас, сега гоня 31. Имало е години без пукнат лев, имало е и ларж времена. Че има пачаври спор няма, ама такова "проучване" може да дойде само от дълбоко комплексирани хора с нужда от мнооогооо терапия.
24
4
 
9
 
! Отговори
Илиян преди 14 години
вие си говорете с крокодилите и оставете красавиците на мен, ако обичате! С риск да си навредя на здравето :P
23
3
 
11
 
! Отговори
WASILISQNISEVROPA преди 14 години
ДА Ъ ГО ЗАБРАВИХ...НАВИК ОТ ЛАТИНСКИЯ...
22
2
 
28
 
! Отговори
ined преди 14 години
Ако написаното беше вярно Хю Хефнер щеше да се е гътнал преди десетилетия.
21
4
 
16
 
! Отговори
peterash преди 14 години
ПРИРОДАТА ПРЕДУПРЕЖДАВА!Природата предупреждава,че гъба многоцветна, прекрасна.За ядене просто не ставаотровна е, или е опасна.Природата предупреждава,че колкото по е отровназмията по-шарена става.По-малка, по-нежна, гальовна.Природата предупреждава,че колкото по е чаровнажената по-опасна тя става.Прекрасна на вкус, но отровна!
20
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Е това ако не е писано от банда комплексирани професори, дето гола МАЦКА само в Hustler са виждали епа на!Аз пък твърдя обратното - тоя дето се занимава с грозили ще страда повече, като се почне от явната липса на самочувствие, се мине през накърненото достойнство, защото се предполага, че ще излиза с нея и приключим с разпардяно семейство, защптп цял живот живял с някого, когото дори не харесва...Нека ми е зле на мен, женен с дете от класна хубавица
19
2
 
26
 
! Отговори
WASILISQNISEVROPA преди 14 години
ИМА ПАРАШУТИСТИ...С ПО НЯКОЛКО ХИЛЯДИ СКОКА...ИЗДАРЖАЛИ СА...ЩЕ ИЗДАРЖИМ И НИЕ...
18
10
 
9
 
! Отговори
българан е галант... преди 14 години
А аз имам непукизъм към лъскавите моми,щото и грозната и хубавата - все са си женки.Само дето тия,дето се смятат за хубави,искат повече...в брой обикновено.А при другите - моожеш да минеш и с гола любов. Айде,със здраве,че една убавица се оглежда за спонсор...да ида да и предложа оферта.Че ми се надига хулигана.
17
5
 
3
 
! Отговори
1111 преди 14 години
Това са глупости !!!!!!!!!!!!!!!
16
3
 
17
 
! Отговори
Петрун преди 14 години
Глупости! Общуването с красавицата не ни е вредно. Вредно е, когато си въобразим, че мацката веднага ще ни тръшне и ще ни изпрати, в рая, без приказки. А това повишава саморецидивизма. Я си намерете, една жена и не се занимавайтес другите, за да се предпазите от рак, на щурите си мозъци и скапани философии! Аз общувам с красавици всеки ден, но въобще не съм болен, от това. дори е готино. Стига да не се влюбиш, като луд, по някоя, дето не и пука за теб - това е смъртоносно.
15
2
 
9
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 14 години
Успокоих се,няма да получа....хипертония и други.....усложнения.