На мъжете не им пука дали жената е с високи токчета

Дамите напразно се измъчват, твърдят учени от университета на Нортъмбрия
22 сеп 2010 20:18,
174
На мъжете не им пука дали жената е с високи токчета
Снимка: БГНЕС

Жените напразно жертват удобството и носят високи токчета в името на красотата, защото мъжете дори не ги забелязват, съобщава вестник "Дейли телеграф".

Учени от университета на Нортъмбрия изследваха реакциите на мъже към жени, ходещи с високи токчета и с по-ниски обувки. 

Резултатите показват, че господата дори не правят разлика дали жената е с токчета, когато ходи.

Изследването е в рамките на по-мащабен проект, който изучава привличането и сигналите, изпращани при движение, като използва технологията за улавяне на движението от триизмерното кино. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


174
Още по темата: модатокчета
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
161
0
 
0
 
! Отговори
Ema преди 3 години
Извинявам се! Не 50,а 40
160
0
 
1
 
! Отговори
Ema преди 3 години
Не е вярно! Голяма част от мъжете искат да са по-високи от жените си! За това на мен ми е много трудно да си намеря гадже. Аз съм на 15 и съм 189,нося 46.5 номер обувки. Бившият ми беше 163 и носяше 50 номер обувки
159
0
 
1
 
! Отговори
убавица преди 13 години
Боже, колко простотии сте изръсили за някакви си чепици!
158
1
 
3
 
! Отговори
Fire преди 13 години
пълна глупост, не може и сравнение даставе коло по-сексапилен е женския крак на високо токче...
157
4
 
1
 
! Отговори
Аз преди 13 години
Не нося високи токчета, отиват ми, слаба съм, но не ме интересува избощо кой какво мисли. Аз съм човек, а не украшение. Пак се заглеждат по мен и не ми липсва внимание, още повече, че момчетата около мен са достатъчно интелигентни, за да не отдават такова значение. Това, което бих сложила е дебел, нисък ток, изтъняващ на края, нещо подобно на това, което са носели мъжете преди и което изглежда страхотно. Като толкова искате, мъже, защо не тръгнете така?
156
6
 
0
 
! Отговори
:) преди 13 години
само дето тази на снимката е с криви крака и най вече глезени
155
1
 
12
 
! Отговори
Мъжкар преди 13 години
Жена, подходящо облечена, с добре подбрани обувки с високи токчета, всичко съобразено с нормална женствена фигура е женствено и деликатно секси (когато става дума за улицата). А жена с високи токчета и вирнати крака е достатъчно да нажежи всеки нормален мъж ;)
154
0
 
12
 
! Отговори
Мъжкар преди 13 години
Високите токчета придават издълженост на крака, смаляват визуално стъпалото и правят походката на жената по-женствена. Разбира се, някой хипопотам с глезени като дереци и бедра като на щангист качен на токчета си е грозна гледка, но то на каквото и да се качи си е грозна гледка, затова има панталони и за жени, които се усещат, да не си показват дереците пред всички.
153
2
 
9
 
! Отговори
Мъжкар преди 13 години
Разбира се, че забелязваме, ние, МЪЖЕТЕ, не разни избелени *** от мъгливия остров, дето сигурно и не правят разлика между мъж и жена, щото жените им мязат на мъжки носорози и без това. Гадната мода, жените да носят ниски обувки и къси поли сигурно онез я въведоха. Жена облечена и обута по този начин има вид на римски пехотинец след 10 дневен поход. За да е с ниски обувки жената трябва да е с адски фини глезени и малки стъпала иначе мяза на чапла газеща в блато.
152
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Краката не са важни - те остават встрани. А дали са с високи токчета пък съвсем няма значение.
151
1
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
по скоро на жените не им пука дали мъжете са тапи...по важен е портфейла им...другото не е важно...нали всичко се намира щом имаш парите
150
0
 
10
 
! Отговори
фрезата преди 13 години
За мен са важни пропорциите на тялото,а не дали е с токчета ,или - не.
149
5
 
4
 
! Отговори
Carla преди 13 години
...Е аз като сам 1.80 да се самоубия ли:)))))....Смятам че високата и слаба жена с малко токчета изглежда зашеметяващо;)
148
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
do 142 mnogo si prav brato da moje da gulta drugoto go zaebi
147
9
 
4
 
! Отговори
gr преди 13 години
Как така бе, момичета не вервайте на тия глупости тва са извратени амекиранци те чукат хипопотами винаги требва да си на високи токчета. Да кажем не на тая гадна мода с гнусните гуменки къде са почнали да носат некои по-прости жени.
146
0
 
6
 
! Отговори
Дедо преди 13 години
Високите токчета спомагат да подобрят фигурата на жените (най-вече дупето!), но истината лъсва с пълна сила, когато ги събуят. Всяка жена може да ги обуе, но не всяка може да ходи с тях. Великолепен негативен пример е кака Цецка Цачева - ходи като носорог. Друго нещо е Калина Крумова. Като сърничка е!
145
1
 
0
 
! Отговори
Анонимна преди 13 години
Трактора, ти ръстово дискриминиращ ли се явяваш или те притесняват твоите 1.60?
144
0
 
10
 
! Отговори
Малинка преди 13 години
Анонимчо,така е когато човек робува единствино на т.нар.мода,без да съобрази с физиката си.Често ставаме не интересни,а смешни.
143
0
 
17
 
! Отговори
tutankhamon661 преди 13 години
Да, бе! И от голи жени не се впечатляват. Ако видят Памела Андерсън, изобщо няма да й обърнат внимание. Абсолютни мъжкари! Само че жените много добре знаят истината и ни връткат, както си поискат.
142
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Преди малко се разминах с една млада жена на високи токчета с много едри бедра и къса пола. Беше отвратително. Тя, едра и тежка набива по паважа и си мисли, че е много секси та хората я гледат, а всъщност всеки я оглеждаше от ужас и съжаление за лошия избор. Тези едри крака сложени на високия ток седяха като два огромни дерека под късата пола. Грозно и отблъскващо.