На мъжете не им пука дали жената е с високи токчета

Дамите напразно се измъчват, твърдят учени от университета на Нортъмбрия
22 сеп 2010 20:18,
174
На мъжете не им пука дали жената е с високи токчета
Снимка: БГНЕС

Жените напразно жертват удобството и носят високи токчета в името на красотата, защото мъжете дори не ги забелязват, съобщава вестник "Дейли телеграф".

Учени от университета на Нортъмбрия изследваха реакциите на мъже към жени, ходещи с високи токчета и с по-ниски обувки. 

Резултатите показват, че господата дори не правят разлика дали жената е с токчета, когато ходи.

Изследването е в рамките на по-мащабен проект, който изучава привличането и сигналите, изпращани при движение, като използва технологията за улавяне на движението от триизмерното кино. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


174
Още по темата: модатокчета
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
3
 
10
 
! Отговори
мъж преди 13 години
Верно е ,,,важното е дупето на жената да е хубаво -КОЙ ТИ ГЛЕДА ТОКЧЕТАТА ..!!!
100
3
 
1
 
! Отговори
maia01 преди 13 години
do#100 - ti si samo za New York ili Chicago, v nqkoi nebosturga4 da oglejdaj koq e s tok4etata i da se nadqva6 4e i tq kato teb misli ..i da se klatite/s izvinenie po etajite/a tok4etata, opredeleno pod4ertavat formite na jenskoto tqlo.. dopulvat toaleta dori i potrakvaneto e priqtno i leko flirtuva6to ..v kraina smetka moje i da se polzuva kato weapon /nedai si boje/
99
12
 
14
 
! Отговори
рандом преди 13 години
Най-накрая! Постепенно хората ще разберат, че някои неща са абсолютно безсмислени!! Например гладенето! Супер конспирация, никой не го забелязва, наистина!
98
4
 
6
 
! Отговори
pesho преди 13 години
долна лъжа
97
4
 
19
 
! Отговори
читател преди 13 години
Е те тва е глупост. Какви са тези генерални изводи?! Всички на висок ток били комплексирани или чалга фенки, ти пък сигурно си посредствена и незабележима. Високите токчета са секси, хубавият крак изглежда още по-добре с тях, а и не са задължително пошли, могат да бъдат елегантни, та даже делови. То е ясно, че на кюнец и 20 см да сложиш, резултатът е нулев, ако не и комичен. Освен това определено са противопоказни за жени, които не умеят да ги носят - "куци коне", както сама се нарече.
96
5
 
20
 
! Отговори
До №101 преди 13 години
Права си, пука ни - 90% от тези, които носите високи токчета изобщо не ви отиват и кво се получава - жалка картинка!!! Още 5% пък имат и телосложението и визията и стилът на обличане, но ... като се качите на високите токчета и придобивате кравешката походка все едно сте си забравили включен в движение вибратора!!! Е, пука ни - да носят, но само тези от вас, на които им отиват и ... които могат да ги носят!!! Всички останали да спрат да ни отвращават!!!
95
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Боли ме члену как ходят проститутките!
94
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Лично няма за мен по-красива гледка от секси жена на висок ток няма!
93
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тия сега откриват америка, мене лично дори повече ме кефят момичета облечено спортно с маратонки :) дънки , анцуг и т.н.
92
1
 
12
 
! Отговори
shrek преди 13 години
Мдаааа, задържах се за малко в тази тема и позагледах минусите и плюсовете. Общо взето само чета и много рядко взимам отношение,още повече пък в такава глупава тема като тази. Радващото ме е в това, че не само аз съм против всекидневното използване под път и над път на високите токчета. Както вече един път съм се "изходил" в темата високите токчета водят и до смърт! Иначе и по-принцип, не иде официално облечена красива дама да е с маратонки.
91
18
 
11
 
! Отговори
мъжки преди 13 години
Закрийте я тая рубрика, само глупости пишете и ставате за смях!На мъжете не им пукало ли? В ред ли сте? Това някоя дебела крава ли го написа?Ако зависеше от мен щях да забраня жените да носят друго, освен високи токчета!
90
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Идеята на токчетата е, че загатва възможността за експресно оправяне на крак в асансьора, офиса, тоалетната и пр. Обикновено мъжа е по-висок от жената и чукането на крак се превръща в сложна и изморителна акробатика. Още повече ако жената е миньонче. А пък 7-8-10 см кой ти ги дава... улеснение си е.
89
4
 
8
 
! Отговори
корав преди 13 години
Денем мъжете подпират небето с рогата си, а нощем жените - с краката си (респ. с токчетата си). Световноизвестна истина, доказана многократно от живота и опита на хората. Лично проверена многократно.
88
3
 
18
 
! Отговори
Офф-роуд преди 13 години
Токчетата са много вредни. Правят дупки по тавана на джипа.
87
2
 
9
 
! Отговори
somebody преди 13 години
всичко е въпрос на вкус, лично аз харесвам жена ми без грим и спортно облечена и виждам как се мъчи с токчета и колко е лошо за кожата грима.Тяхна работа ... жени нека се мъчат
86
3
 
25
 
! Отговори
somebody преди 13 години
токчета, кофа грим, три ката червило, коса като скафандър, кво ли неправи една жена за едно еб_не. На сутринта нали пак ще я видя че е нисък крокодил.
85
1
 
4
 
! Отговори
aeasd преди 13 години
nemi pravi vpe4etlenie tova ne6to :) 1vo gledam zadnika posle krakata i posle tena :D
84
15
 
9
 
! Отговори
Loli преди 13 години
Тва са пълни глупостиии,бе хора! Нали мъжете като видят хубава жена на висок ток припадат и не откъсват поглед от нея, а като видят хубава жена на ниска обувка ...просто я поглеждат и толкоз :)
83
0
 
7
 
! Отговори
shrek преди 13 години
Аз отлично знам, какво харесвам и определено не съм ***. За да си позволиш този лош тон, освен че си невъзпитана си вероятно и грозна.
82
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не разбрахте ли вече, че всички мъже са *** и не знаят какво харесват