На мъжете не им пука дали жената е с високи токчета

Дамите напразно се измъчват, твърдят учени от университета на Нортъмбрия
22 сеп 2010 20:18,
174
На мъжете не им пука дали жената е с високи токчета
Снимка: БГНЕС

Жените напразно жертват удобството и носят високи токчета в името на красотата, защото мъжете дори не ги забелязват, съобщава вестник "Дейли телеграф".

Учени от университета на Нортъмбрия изследваха реакциите на мъже към жени, ходещи с високи токчета и с по-ниски обувки. 

Резултатите показват, че господата дори не правят разлика дали жената е с токчета, когато ходи.

Изследването е в рамките на по-мащабен проект, който изучава привличането и сигналите, изпращани при движение, като използва технологията за улавяне на движението от триизмерното кино. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


174
Още по темата: модатокчета
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
1
 
3
 
! Отговори
shrek преди 13 години
Сега се сетих, че една моя близка се претрепа с колата си, заради високите си токчета и неслагането на колан само на 23 г. Първо удря един стълб - ергъга я спасява - и след това, се размазва в стената на стадион Герена.
80
5
 
5
 
! Отговори
2 преди 13 години
abe tia meki pishtovi li sha mi davat akal,koi go interisuva mnenieto im,te si pravat izledvaniq i seki mesec se razli4en rezultat,az kat mi digni testortirona nekoia sas tok4eta i bes tok4eta skasvam q ei
79
0
 
2
 
! Отговори
siko преди 13 години
защо даваш минус това е мое мнение не твое.разни хора ,разни идеали
78
23
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И да се контят, и да не се контят... мястото им е в КУХНЯТА!!!
77
4
 
16
 
! Отговори
shrek преди 13 години
Определено съм съгласен, че ми дреме на дедовия дали жената е на висок или нисък ток. Обаче много ме дразнят, кляфки с дънки, високи токчета, набумбушени коси - като копа сено и чанта - мязаща на чувал. Да не споменавам пък, джуки като кокоши *** и цици, като любеници.
76
6
 
2
 
! Отговори
siko преди 13 години
как да ен гледам обувката?колкоот по голям е тока,толкова по-добре .
75
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не знам за вас,но когато си тегля порно гледам на скрийновете дали жената е с гол крак.Ако има чорапки или обувка докато я .... не го записвам.Убива ми се тръпката направо.Няма нищо по величествено от гол женски крак-от сливата до върха на палеца. Нищо друго така не възбужда.Изсмуквам го,хапя го целия и ... ,пристъпвам към същинската част,която също е толкова възбуждаща.П.С. На мъжете им пука когато са в леглото(няма общо с темата) дали ще са жените им с токчета или боси.
74
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"На мъжете не им пука дали жената е с високи токчета"ПО-ГОЛЯМА ГЛУПОСТ ДОРИ БОЙКО НЕ МОЖЕ ДА ИЗМИСЛИ
73
9
 
14
 
! Отговори
Глупости !!! преди 13 години
"Учените" от университета на Нортъмбрия явно са гейзери, защото за всеки хетеро мъжага е ясно, че краката на жена на токчета са много по-секси. Ако ми бяха дали 1/10 от похарчените за това "изследване" пари щях да им го кажа :) Сега се сетих, може би са изследвали мъже с хомо наклонности и латентни *** (каквито на Запад преобладават) и тогава са прави - за изследваните няма никаква разлика дали жената е с високи токчета, защото е жена :)
72
5
 
17
 
! Отговори
Bohem преди 13 години
Това изследване можеше да не се публикува....Естествено, че токчетата привличат окото, просто походката на жената става по-елегантна...
71
5
 
4
 
! Отговори
sonia преди 13 години
moiata rabota e takava 4e iziskva da sam s hubavi kraka,belio,drehi,ina4e ne moje da se izkara nito lef
70
5
 
10
 
! Отговори
soso преди 13 години
Има жени които слагат високи токчета само заради мъжете,но има и жени които ги слагат защото те самите се харесват повече така и се чувстват по добре, а не вярвам да има мъже които да харесват жената до тях да ходи само спортно облечена и с ниски обувки,да не говорим че понякога изглежда дори изсипано и няма нищо женствено в това!
69
4
 
3
 
! Отговори
ASI преди 13 години
RAZBIRA SE ZA TOKCHETA TRIABVA I XYBAVI KRAKA,AZ VINAGI SI SLAGAM TOKCHETA ,MARATONKI S6WTO KOGATO SPORTYVAM,.
68
3
 
24
 
! Отговори
георги преди 13 години
По-важното е дали е с хубави крака :)). Че все повече млади момиченца приличат на коледни прасенца. Иначе за мен е много хубаво да видиш добре изписан прасец на точкета. :-) Не съм привърженик на токчетата всекидневно, но ми харесва от време на време приятелката ми да е с токчета и някой хубава пола :)
67
3
 
2
 
! Отговори
Аз преди 13 години
Нинче, що не се скриеш, моето дете???
66
0
 
6
 
! Отговори
Бачо Иван преди 13 години
Има поне още сто начина една жена да покаже че е способна на стабилен секс и това е първото а понякога и единственото от което се интересуват мъжете.Който има очи ще види който има уши ще чуе!
65
7
 
1
 
! Отговори
sonito преди 13 години
nosq seksi obleklo i obuvkite saotvetno trebva da sa visoki,udaljava se opti4eski krakat i figurata se poliushva primamlivo,tezi norvejkite u4eni da imat da vzemat,bila sam po 4ujbina i moga da kaja samo edno tezi impoten..ti ne zabelqzvat jenite vaob6te
64
1
 
23
 
! Отговори
Разумен преди 13 години
За статията...няма да коментирам.И все пак е смешно, и даже леко грозно когато жена се запрепъва по дупките, защото и до кварталната бакалия ходи на висок ток.Е мойта любима е такава и се обижда до смърт като и предложа да пробва ниски или недай си боже - маратонки, като извеждаме кучето например...
63
3
 
5
 
! Отговори
Фетишист преди 13 години
Ммммммммммммммммммм.....
62
1
 
14
 
! Отговори
TIR преди 13 години
Някои мацки си купуват токове и им се качват само като ще ходят до МОЛ-ът.....,хихихи