72-годишна майка иска още едно дете

Румънката Адриана Илиеску родила за първи път на 66 г.
16 ное 2010 09:17,
43
72-годишна майка иска още едно дете
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

72-годишната румънка Адриана Илиеску, майка на 5-годишна дъщеря, мечтае за още едно дете!

Писателката и преподавателка по румънска литература в университета в Букурещ смята, че няма пречки за това да стане майка още веднъж, пише  Daily Mail.

Тя не пуши, не употребява алкохол, занимава се с физически упражнения и води активен начин на живот.

Адриана споделя, че се чувства на 27 години. Когато пък е уморена – на 37 г., но не повече.

Илиеску обяснява, че когато била млада нямала време да роди дете, пък и не била срещнала подходящия мъж.

Освен това жената се описва като самостоятелна, отстоява мнението си и не се чувства пенсионерка, като връстниците й, а жена в разцвета на силите си.

Адриана се старае да не се изправя срещу огледала, тъй като те издайнически й напомнят истинската й възраст. „Няма как да скрия бръчките“, казва тя.

Още по темата

Когато я питат не я ли е страх да остави децата си сирачета преди да са навършили пълнолетие, жената отговаря, че родителите й са живели повече от 90 години.

Адриана смята да живее поне до 20-годишнината на дъщеря си Елиза.

От медицинска гледна точка желаниета й за още едно дете  е реално.

С първото си дете тя забременява с пмоощта на донорска яйцеклетка и донорска сперма и ражда, когато е на 66 г.

Според лекарите няма пречка процедурата да се повтори.

Самата Елиза няма нищо против да има братче или сестриче.

Независимо от факта, че много от децата на детската площадка я питат: „Това баба ти ли е?“, тя отговаря: „Това е най-добрата майка на света!“

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още по темата: майка на 72 г
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
1
 
3
 
! Отговори
лимонад преди 13 години
съдба. някои деца ходят с майките си на училище или на дискотека. други ходят с тях да си вземат пенсията и до пенсионерския клуб.
44
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ужас, горките деца попаднали на такива егоистични майки. сетили се майки да стават ....
43
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Добре, а това дете като стане на 20 години и се сблъска с живота, й гаджето я оставило я не я приемат да учи, кой ще я напътства и ще и покаже верните пътища както би постъпила една майка на 40 години например .. глупаво е да искаш дете, а да трябва да имаш правнуци вече
42
4
 
3
 
! Отговори
gogo преди 13 години
На 72 години една жена има много мъдрост и опит, които ще предаде на детето.
41
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А защо не е помислила за детето? Нали то като е на 20, тя ще е на 90. С какво трябва да се сбласка то, заради егоизма и прищявките на една откачена баба
40
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
*** гнусната бабишкерка. Дано гори в ада!
39
1
 
11
 
! Отговори
другомислещ преди 13 години
Едно дете винаги ощастливява,но не напразно природата е сложила граници във възрастта, до която бихме могли да бъдем родители.Не е достатъчно да се роди едно дете,нужни са и нормални,физически сили за отглеждането му.Който иска деца,трябва да се жени и ражда о време ,а не на 60 и..........години.
38
1
 
9
 
! Отговори
евро преди 13 години
Безумие!
37
2
 
9
 
! Отговори
Кукуригу преди 13 години
"Вие уважаеми г-жо / г-не знаете какво е "фертилна възраст" нали ?"Плоско. :-)
36
6
 
17
 
! Отговори
Manuelche преди 13 години
Тая природа за нищо я взеха. Никой ли не разбира, че нещата не са случайни?А до защитаващите я - ревете срещу ГМО, а това според вас какво е?!
35
5
 
10
 
! Отговори
главата преди 13 години
и на 80 да роди и на 90 пак да роди............ А това което ще "роди" - какво ще бъде, как ще се чувства, явно си "тяло", ама от кръста надолу ....
34
10
 
23
 
! Отговори
Тялото преди 13 години
Егати злобата изливат всички! Щом медицината позволява и има възможност кои сме ние че да й забраняваме. Родила е здраво дете на 60, пожелавам й да си роди здраво и на 70.По-добре дърта, но здрава, образована и способна майка, отколкото някоя 25 годишна куха лейка, която пуши по 2 пакета, напива се като *** и яде само чипс и кола.
33
14
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Човек може да умре на 20, може да умре и на 100! Щом е решила да си роди дете- защо не?
32
5
 
7
 
! Отговори
екзистенциалист преди 13 години
Да ... и едното и другото са си твърде инвитро, но това не ги прави приемливи за жени извън фертилна възраст. Вие уважаеми г-жо / г-не знаете какво е "фертилна възраст" нали ? И не ми говорете за чувствата над медицината именно защото медицината прави възможни тези извращения, а не силната молитва на кандидат-майките... Уви !
31
7
 
14
 
! Отговори
УЖАС преди 13 години
Като се тръгне срещу природата - нищо хубаво не се случва! Ако за тази госпожа и преди за една нашенка от Русе коментирахме "морала" в личния избор, представяте ли си колеги, че някои болни мозъци и хиляди баби с ниски доходи, СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ, могат да "произвеждат" армии от наемници, терористи, "база" за човешки органи и какви ли не "роботи" ...Докторите занимаващи се с тези извратении сигурно са потомци на д-р Менгеле и последователи на евгениката - УЖАС!!!!!!!!!!!!
30
2
 
7
 
! Отговори
Кукуригу преди 13 години
Тя до колко е планирала да живее?
29
1
 
5
 
! Отговори
Кукуригу преди 13 години
П.П. Тази забрана е също толкова ин витро, колкото и другата със собствена яйцеклетка, но явно разбирачите тук са много. :)
28
15
 
5
 
! Отговори
Кукуригу преди 13 години
"...в посока азбраняване на тези процедури за жени над 43 години ..."Ама как 43! Че то жена на 43 е с единия крак в гроба! Над 33 трябва да е забраната.На теб лично например какво искаш да ти забранят над 43?
27
2
 
6
 
! Отговори
екзистенциалист преди 13 години
НЕ !!! Не е по-добре.... и двете са едакво ЗЛЕ ! Сега доволен ли си *** ? Даваш *** сравнения ! Все едно да си говорим за айфеловата кула а ти да ми развиваш теории за киселото мляко...
26
8
 
11
 
! Отговори
екзистенциалист преди 13 години
Тя мисли за 2-ро дете ..... аз пък си мисля за нуждата от законодателни промени в румънското и българското законодателство в посока азбраняване на тези процедури за жени над 43 години каквато забрана има наложена за процедурата инвитро. И не е луд този който яде баницата, а онзи който я дава ! Не го забравяйте !!