Успяла жена, но със секс се печели повече!

Все повече образовани жени са изкушени от проституцията
Обновена: 18 май 2011 12:58 | 18 май 2011 12:47,
66
Успяла жена, но със секс се печели повече!
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Изследователки от университета от Арканзас са установили, че все повече образовани жени са изкушени от проституцията заради някои традиционни фактори на трудовия пазар, съобщи ЮПИ.

Дженифър Хейфър и Ейми Фармър провели проучване, от което установили, че "най-старата професия" може да осигури "добри доходи, стабилност, независимост и дори професионално удовлетворение". Неща, които изобщо не са гарантирани при повечето оферти на трудовата борса.

"Досега се смяташе, че жените се отдават на проституция поради отчаяние, коментира Дженифър Хайфър, за да си плащат сметките или да си купуват дрога. Но вече все по-осезаема е тенденцията добре образовани жени да направят съзнателен избор и да се включат в бизнеса на плътта".

Изследователският екип твърди, че пазарът на проституцията не е еднороден. В него значителен дял имат елитните компаньонки, които осигуряват услуги посредством интернет. Именно тук се пробват повечето образовани жени, които правят съзнателен избор, а не поради принуда.

Дамите с по-нисък образователен ценз и с по-слаби финансови възможности попълват редовете на по-евтината проституция по тротоари и публични домове. Повечето образовани жени твърдят, че никога не биха продължили да практикуват, ако изпаднат до по-ниското ниво, допълва БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
1
 
3
 
! Отговори
alice_in_wonderland преди 12 години
Уви,липсата на морал и развалата в обществото са взели гротески размери.
60
1
 
4
 
! Отговори
samodiva преди 12 години
моля моля само не бъркайте най древната професия с работата в чужбина !Тази работа спокойно може да се върши и в БГ .
59
1
 
8
 
! Отговори
Бре,бре!Озадачих се! преди 12 години
От по-възрастни съм чувала,че по времето на соца някои висшисти,за повече пари отивали да работят в строителството,но там,при назначаването,показвали дипломите си за основно или средно образование.Изглежда е имало забрана инженери да работят като обикновени плочкаджии и тем подобни.Стигало се до смешни ситуации- периодично карали работниците да се записват да учат вечерно и "учениците" често пъти поправяли даскала,ако не може да обясни някоя задача.Хващам око,какво да правя с дипломата си днес?
58
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А сега си представете преподавател по време на изпит. По време на зимната сесия, в най-големите студове, му се изтъпанчва натруфена студентка, отдолу по дебели дънки и ботуши с 15 сантиметрово токче, дето въпросната кака не може да ходи с него, а отгоре по потник и сутиен....Лятото същата работа, само че ботушите са сандали. Не знае, чудя се за какво да се хвана, та да и пиша тройка, и не, и не...Накрая и казвам "Съжалявам,но не мога да ви пусна", а отговорът е "Съжалявам, но и аз също". Наглост
57
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не, не сме длъжни. Аз, въпреки че не съм жена, мога достатъчно добре да си готвя, да си пера дрехите, гладя, сервирам, гледам деца, дори по-добре от много жени, не ходя по мачове, рядко играя карти и т.н. Те да не говорим, че сегашните "жени" и това не щат да правят - искат в работно време само да се шляят из мола, да купуват скъпотии *** една след друга, по цял ден с кафето и цигарата с "приятелки" в скъпи капанчета.
56
8
 
8
 
! Отговори
до 43 преди 12 години
Ти с колко американки си живял ,че знаеш ?! Аз пък мога да ти кажа ,че по-продажни жени и по-големи *** от българките няма ! Огледай се около себе си и виж на колко твои приятели или съседи жените им "работят" в чужбина! И българинът дето от всичко разбира и всичко знае ,само "не знае" какво работи жена или дъщеря му в чужбина !
55
3
 
4
 
! Отговори
elena преди 12 години
nari4aite ni kakto shtete no nie si pravim jivota hubav ,pravim i vashia bez da sa osetite daje
54
5
 
0
 
! Отговори
elena преди 12 години
verno e ,as nali taka zavarshih magistratura,nali taka si namerih rabota,nali taka se zakrepih na rabotata i napravih kariera,taka si namerih i maj ,i sega kato stane problem pak as opravam neshtata ,izpolzvam predimstvata si ,do 34 ...4e i do 4etirse vseka edna jena trebva da se oredi jivota ,kakto si znae
53
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Stga gluposti.
52
11
 
15
 
! Отговори
до 33 преди 12 години
ДА ДЛЪЖНИ СТЕ! след като жените сме длъжни да ви сготвим, изперем, изгладим, сервираме, отгледаме децата - то и вие сте длъжни да ни е*те както трябва, да ни издържате и да се грижите за нас. И чак тогава да ритате мач, играете карти и клюкарствате коя къде и с кой...
51
1
 
3
 
! Отговори
Smeshnik преди 12 години
Do 888:Shte e dobre da spresh da pishesh gluposti! Prostitutki e imalo, ima i shte prodaljava da ima. Amerikanskata jena ne e ekvivalent na prostitutka. Vav vsiaka edna darjava po sveta ima prostitutki i takiva, koito se darjat kato prostitutki. Po-dobre se ogledai kakvo praviat prostitutkite v sobstvenata si kochinka i kak se darjat niakoi jeni i bes da sa prostitutki pak v sashtata kochinka. Ti daje i predstava si niamash kakvi strahotni jeni, kato vizia i intelekt, ima v USA.Obiknoveni jeni.
50
7
 
10
 
! Отговори
Ей преди 12 години
Има ли жена, която е успяла без секс? Разликата е в това, че единият е с предплащане, а другият авансов.
49
5
 
8
 
! Отговори
fukuyou преди 12 години
До 888: Женен съм за американка и това което казваш е много обидно, особенно на фона на тази диващина в която живеете в България. Преди да плюеш в лицето на цяла една нация, може би трябва да погледнеп собствения си *** *** смешнико :)))))))).
48
1
 
7
 
! Отговори
луд диди преди 12 години
Много смислена тема ,която заслужава по подробен анализ.Така ,сега да видим дали жените които обичат секса са *** и дали жените които обичат парите са ***.А ако обичат и парите и секса ,тогава какви са ????
47
9
 
5
 
! Отговори
... преди 12 години
Абе не знам ама за да е.еш нещо сносно в наше време или оная ти работа требе да е до колената дълга или порфела ти да е до тавана пълен! В другите случи нема да е.еш или стари бабички! Това е равносметката!
46
2
 
9
 
! Отговори
Рокоман преди 12 години
Доказано е - платената любов винаги излиза по-евтина!
45
3
 
5
 
! Отговори
cons преди 12 години
Има такива мъже, но ти няма да срешнеш такъв, така че гледай да окуражиш мъжа ти да прави и другото или се примири само с едното. Да ти кажа без пари не се живее, така че забрави за секса ;)
44
8
 
5
 
! Отговори
до 42 преди 12 години
ти си или от мъжете които го вдигат и нямат пари или от тия дето имат пари но не го вдигат. Има мъже които знаят да правят и пари и секс ноооо явно ти не си от тях.
43
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само не забравяйте, че секса е до време! Кат спрете да "вървите" - някъде към 45 годишна възраст, ко прайм? Тогаз шефа скача на крехко и за кака настъпва крушение!
42
4
 
35
 
! Отговори
Мето преди 12 години
У нас все повече жени, особено тези със съмнително образование, са изкушени да си продават тялото и съвестта (разбирай си с лягат с шефа), за да успеят да се преборят с непосилната конкуренция на колегите с повече качества. Между другото, трябва да се признае, че успехът на подобно начинание в големия брой от случаите е гарантиран, стига жената да не е съвсем шокиращо грозна. За това положение на нещата, несъмнено основна вина носят шефовете с оскъдно сексуално минало и комплекс за малоценност.