Успяла жена, но със секс се печели повече!

Все повече образовани жени са изкушени от проституцията
Обновена: 18 май 2011 12:58 | 18 май 2011 12:47,
66
Успяла жена, но със секс се печели повече!
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Изследователки от университета от Арканзас са установили, че все повече образовани жени са изкушени от проституцията заради някои традиционни фактори на трудовия пазар, съобщи ЮПИ.

Дженифър Хейфър и Ейми Фармър провели проучване, от което установили, че "най-старата професия" може да осигури "добри доходи, стабилност, независимост и дори професионално удовлетворение". Неща, които изобщо не са гарантирани при повечето оферти на трудовата борса.

"Досега се смяташе, че жените се отдават на проституция поради отчаяние, коментира Дженифър Хайфър, за да си плащат сметките или да си купуват дрога. Но вече все по-осезаема е тенденцията добре образовани жени да направят съзнателен избор и да се включат в бизнеса на плътта".

Изследователският екип твърди, че пазарът на проституцията не е еднороден. В него значителен дял имат елитните компаньонки, които осигуряват услуги посредством интернет. Именно тук се пробват повечето образовани жени, които правят съзнателен избор, а не поради принуда.

Дамите с по-нисък образователен ценз и с по-слаби финансови възможности попълват редовете на по-евтината проституция по тротоари и публични домове. Повечето образовани жени твърдят, че никога не биха продължили да практикуват, ако изпаднат до по-ниското ниво, допълва БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
5
 
16
 
! Отговори
евнух станах преди 12 години
"най-старата професия" може да осигури "добри доходи, стабилност, независимост и дори професионално удовлетворение".Това е истината,другото дето го пишете приятели са глупости.
20
3
 
2
 
! Отговори
StereoTip преди 12 години
номер 3 ти такава ли си =)))
19
6
 
8
 
! Отговори
val преди 12 години
Majete stanaha po - golemi *** ot jenite .., mnogo individi ot majki pol , no na pove4eto samo tova im e majkiat beleg .. muhliovci
18
2
 
7
 
! Отговори
до 14 преди 12 години
Забрави бирата.
17
17
 
29
 
! Отговори
е и преди 12 години
е и какво от това?! Образована съм, елегантна, имам престижна професия - и обичам да бъда задоволена - както сексуално така и финансово. Не преча на никой с изключение на жените с ниско самочувствие, надебеляли и забравили че и те са жени и са длъжни да изискват от мъжа до себе си. Жени - бъдете Жени!
16
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ми това е нещо естествено за жената. Всяка си търси богат и преуспял, да се омъжи, нема да иска да се венчава, за некой *** я. Е тея тети обичат разнообразието, що да не проституират? Ти кат се замислиш се тая...!
15
1
 
12
 
! Отговори
до № 9 преди 12 години
изказваш странно мнение - май предпочиташ приятелката ти да е на психотропни вещества отколкото усмихната, задоволена жена? И ако това го постига с 2 или трима си е неин проблем. Ще бъде твой ако посегне на мъжа ти, но като чета мнението ти май и твоя не те задоволява както трябва
14
4
 
47
 
! Отговори
да преди 12 години
абе жените са най-хубавото нещо на света, кой каквото ще да разправя!
13
7
 
50
 
! Отговори
жена преди 12 години
айде бе - един мъж като ходи - герой, жена като тръгне - к*ва била... Всеки да си гледа в неговото канче.
12
5
 
21
 
! Отговори
жена преди 12 години
До 10. Като говориш така кардинално за жените помисли за.... майка си!!!!
11
1
 
21
 
! Отговори
до № 9 преди 12 години
е кое му е лошото че приятелката ти се е излекувала?! Просто е заболяла от друга болест - казва се нимфомания, но пък щом се чувства добре момичето
10
32
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Жените са си *** по рождение.Те проституират не толкова за парите колкоточе и доставя удоволствие.А че някой ще даде и някой лев.....ами добре.И бедни или богати,женската природа е ЕДНА.А ние знаем че Боко вярва на жените.
9
5
 
35
 
! Отговори
приятелка преди 12 години
аз имах една приятелка, доста години пие психотропни от нерви уж, че е без работа,уж че няма достатъчно пари, а тя горката имала нужда от други мъже /освен собствения си/, та тази приятелка когато си хвана такива - спря да пие хапчета и беше на шестото небе /каквото и да значи това/, имаше вече всичко....
8
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
аз харесвам жени тип ***, голям кеф са ми!
7
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не сме по-умни от Наполеон.
6
7
 
40
 
! Отговори
любятел преди 12 години
Радостна новина - нека влизат повече в този сегмент, та да паднат цените!
5
7
 
29
 
! Отговори
стъкмистика преди 12 години
що за кретенска статия, то проституцията не въпрос само на пари, ами и на морал...
4
4
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За съжаление в Чалгария е така! Тук колкото е по-проста и с по-леко поведение дадена жена, толкова по-голям шанс има да успее в живота. Само погледнете на какво се възхищават младите момичета, на разни чалгаджиики, Златки, тризначки и прочие и ще ви стане ясно.
3
3
 
68
 
! Отговори
ДО 1 преди 12 години
да ама образована к*ва може да стане и шеф на министерство...
2
3
 
57
 
! Отговори
DarkLord преди 12 години
Жена и ръжда тръгне ли... НЯМА спиране!!! Хахахах :D