Успяла жена, но със секс се печели повече!

Все повече образовани жени са изкушени от проституцията
Обновена: 18 май 2011 12:58 | 18 май 2011 12:47,
66
Успяла жена, но със секс се печели повече!
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Изследователки от университета от Арканзас са установили, че все повече образовани жени са изкушени от проституцията заради някои традиционни фактори на трудовия пазар, съобщи ЮПИ.

Дженифър Хейфър и Ейми Фармър провели проучване, от което установили, че "най-старата професия" може да осигури "добри доходи, стабилност, независимост и дори професионално удовлетворение". Неща, които изобщо не са гарантирани при повечето оферти на трудовата борса.

"Досега се смяташе, че жените се отдават на проституция поради отчаяние, коментира Дженифър Хайфър, за да си плащат сметките или да си купуват дрога. Но вече все по-осезаема е тенденцията добре образовани жени да направят съзнателен избор и да се включат в бизнеса на плътта".

Изследователският екип твърди, че пазарът на проституцията не е еднороден. В него значителен дял имат елитните компаньонки, които осигуряват услуги посредством интернет. Именно тук се пробват повечето образовани жени, които правят съзнателен избор, а не поради принуда.

Дамите с по-нисък образователен ценз и с по-слаби финансови възможности попълват редовете на по-евтината проституция по тротоари и публични домове. Повечето образовани жени твърдят, че никога не биха продължили да практикуват, ако изпаднат до по-ниското ниво, допълва БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
9
 
17
 
! Отговори
888 преди 12 години
Че то повечето американки и без да се наричат официално *** имат поведението на *** и ***. Страшно гадни са - използвачки, ще те натопят, дори ще те вкарат в затвора, ако могат да измъкнат за това някой долар. Лошото е, че този отвратителен манталитет се носи към България с пълна сила.
40
9
 
12
 
! Отговори
1111 преди 12 години
е и , предполагам сексуално се задоволяваш с един ,финансово с друг .щото и двете рядко са съвместими.е значи си си *** .Има жени които са елегантни ,красиви и сами си изкарват парите ,защото са и достатъчно умни.Не че не им правят подаръци ,но те не са плащане за секс.Не всички красиви жени са *** като теб .Само простите.За съжаление са много и са горди от това.
39
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тогава защо 80% от проститутките ги отвличат насила а останалите са наркоманки ?
38
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ВЕЧЕ ИМА ПОВЕЧЕ МЪЖКИ ***,ОТКОЛКОТО ЖЕНСКИ.
37
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Чичко, въпрос на семантика . Сега е прието да се наричат бизнесдами. Помня когато гръмнаха Ваня Червенова(мисля, че така се казваше), по медиите първоначално казаха, че "Във Варна с четири изстрела в главата бе прострелята елитната ***...". След време елитната *** бе заменено с бизнесдама. Най-показателното бе, че нито медиите се извиниха , нито пък бизнеса му направи впечатление този очевиден гаф. Може би защото на всички им е ясно, че понятията са синонимни.
36
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Анджек. Какво си мислят? Ние се блъскаме, работим и т.н. а т. нар. жени какво - - мислят си, че са се родили със спестовна касичка между краката си. Ама, както казах, и мъжете са виновни, след като с всичкото си състояние, опит, знания и т.н., като видят някоя 18-25 годишна разсъблечена и нацапотена кокона, мигновено губят абсолютно всичкия си разсъдък и единствената им мисъл е как да я вкарат в леглото си....Така че проблемът има две страни. Не е луд тоя, дето яде баницата......
35
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
- Мамо, кой е измислил любовта?- Любовта, дъще, е измислена от мъже като баща ти, които искат да чукат безплатно.
34
1
 
31
 
! Отговори
чичко преди 12 години
Тука става въпрос за *** не за *** ,моля ви има разлика.
33
13
 
21
 
! Отговори
луд с колело преди 12 години
Драги съфорумци ,ако обърнем една жена надолу с главата не ви ли прилича на касичка ,в която само тъпчим парици ,подаръчета и чак накрая мъжките си израстъци
32
2
 
23
 
! Отговори
ХХХ преди 12 години
Тук фолкпевачките отдавна се отдадоха на тая симбиоза , докопват се до мастити бизнесмени и се налапват бързо с много пари.Пеенето е само за камуфлаж.
31
11
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Е Й, вземи престани да говориш глупости. Това, че един мъж се е родил мъж въобще не го задължава да има пари и да задоволява финансово жената. Също жената, като е жена, това никак, ама никак не и дава право да изисква от мъжа. Като иска пари, да ходи по молове и да ги харчи, първо да работи и да си ги изкарва, а не да се . с чичко паричко и да изисква от него. Ама и на чичкото толкова му е акъла, като си дава парите и позволява жената да иска от него, губейки си акъла като види някоя разголена..
30
7
 
31
 
! Отговори
Темерут преди 12 години
Ами, ние мъжете сме виновни за тая работа... Като даваме пари за секс... От друга страна, така или иначе, все ги даваме, поне да е на ***, та да е по-вероятно да получим това за което плащаме.
29
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Явно сводниците в америка имат много силно лоби това ми прилича на реклама за набиране на матриал .
28
6
 
30
 
! Отговори
Държавен служител преди 12 години
Българските жени отдавна са го усетили този метод и го практикуват доста добре :)Американците откриват топлата вода ;)
27
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да! Ние имаме най-много бизнесдами на глава от населението, както и на линеен метър магистрала. Освен това успяваме да изнасяме и в чужбина. Защо ни е да садим компири като можем да правим момичета? Че това си е жива инвестиция! :(
26
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Статия за промивка на плитки мозъчета !
25
9
 
7
 
! Отговори
ЖЕНА преди 12 години
ЖЕНИТЕ КАТО ЛЯГАТ СЪС КОГО СИ ЛЯГАТ СЪС МЪЖЕ А ТЕ КАКВО СА И ТЕ ЛИ СА К.......И
24
4
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Като ви изчетох коментарите...Отива жена на лекар:- Докторе, имам си мъж, но съм сексуално неудовлетворена.- Ами намерете си и любовник.- Аз си имам. Трима.- Е, значи сте нимфоманка.- Да де, това ми напишете и в здравната книжка, щото в квартала разправят, че съм ***.
23
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мда. И нека после някой каже, че Наполеон не е бил прав, когато е произнесъл прословутото си "Всички жени са ***, с изключение на майка ми... но да не забравяме, че и тя е жена"
22
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
От както свят светува женската плът се продава като стока.В последно време забелязвам една скрите реклама за тази древна професия.Печели не проститутката,а този така наречен работодател,който е скрит някъде по върховете.Жената не е вещ,запомнете.