Хомеопатията – праведен лек за хомосексуалността!?

Разработката е дело на германски свещеници
Обновена: 6 юни 2011 15:06 | 6 юни 2011 13:17,
138
Хомеопатията – праведен лек за хомосексуалността!?
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Асоциацията на германските медици католици предложи хомеопатично лечение на хомосексуалността и изправи на бойна нога гей общността в страната, съобщи "Кориере дела сера".

В обширна статия под заглавие "Хомеопатията срещу хомосексуалността", публикувана в онлайн изданието "Телеполис", немските лекари със силни религиозни вярвания обясняват как са разработили терапия, която да помогне на гейовете да променят своите сексуални наклонности.

Лечебната програма може да бъде купена директно от уебсайта на докторите католици.

Те подчертават, че хомосексуалността не е болест в истинския смисъл на думата, но че серия от терапии могат да преборят тази наклонност. В този микс са включени хомеопатично лечение, психотерапия и религиозни съвети.

Най-спорни са хомеопатичните глобули, предписвани от асоциацията, които съдържат предимно захар и би трябвало да се справят с "другостта" на желаещите да се преориентират гейове.

"Ние знаем, че много хора с хомосексуални наклонности са подложени на страдания и изпадат в затруднено положение, казва проф.Геро Винкелман, директор на асоциацията на немските лекари католици. Ако някой е нещастен, болен и се чувства в затруднено положение, ние можем да му помогнем!".

Още по темата
Винкелман твърди, че инициативата на неговото дружество няма за цел да нарани достойнството на германските гейове, нито да ги подлага на натиск.

Но асоциацията искала да напомни на заинтересованите, че съществуват много съвременни медицински факти, които потвърждават тезата, че хомосексуалността може да бъде излекувана.

Професорът цитира изследвания по психотерапия, учението на Светата църква и разработките на бащата на хомеопатията Самюел Ханеман. В сайта е публикувано и свидетелството на "излекуван" гей, който благодари на асоциацията.

Публикацията на немските лекари католици вбеси гей-общността в Германия. Тя обвини тази част от гилдията в
хомофобия и уточни, че сексуалната ориентация се изразява още от детството.

Тя не може да бъде лекувана, а препоръчваните "терапии" се възползват от несигурността на младите гейове и техните семейства. Новото "лечение" връщало немското общество повече от век назад, допълва още БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
13
 
40
 
! Отговори
до 90 преди 12 години
Сигурно ти е много интелигентно да те тъпче *** като гергьовско агне А ?
82
13
 
39
 
! Отговори
До 89, 91 преди 12 години
Не само те, но съм чула, че при гейовете хемороидите нямат лекуване, щото били нещо като професионално заболяване. Извинявай, ако съм те засегнала.
81
10
 
33
 
! Отговори
Ludia :) преди 12 години
:) Tazi Novina kakvo pokazva ?!? :) Che bolshinstvoto ot BG FUTBOLNITE SADII PLUS KATO BONUS POCHTI VSICHKI TAKA NARECHENI "NARODNI" PREDSTAVITELI A PO DOBRE KAZANO PREDSTABITELI V NARODNOTO SUBRANIE NA MUTRENSKI I MALKO SOBSTVENI INTERESI TRIABVA DA BUDAT PODLOJENI NA TOVA HOMEOPATICHNO LECHENIE !!! ZASTOTO VSICHKI ZNAEM KAKVO SKANDIRAT FENOVETE ZA EDNITE I KAKVO SI MISLI SREDNOSTATISTICHESKIA BULGARIN ZA DRUGITE...:) :) :) !!!!!....
80
12
 
40
 
! Отговори
до 89 преди 12 години
Ти верно ли си мислиш, че само гейовете имат хемороиди? :)))) Малеееееей че *** народ...
79
18
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Научно е доказано, колкото е по-*** един човек, толкова повече предразсъдъци има - спрямо черни, китайци, ***, гейове и пр.. Такава статия освен бурен смях, такава е била и целта на автора, друго в един нормален човек не би трябвало да предизвиква. Какъв ви е проблема с гейовете на вас, че искате да ги трепете? Толкова бандити, педофили (особено при свещениците католици), убийци и *** скитат по улиците...
78
13
 
36
 
! Отговори
народченцето до 86 преди 12 години
Даааа, ама нямам хемороиди.
77
16
 
40
 
! Отговори
ACHTUNG JUDEN ! преди 12 години
Всички турци и евреи скочиха срещу новината - не си дават културните традиции !
76
13
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Интересно, най-големия проблем на земята са *** :) Тези медици католици, не се занимават с намиране на лек за рака, лечение на извратени свещеници, които да не посягат на малки дечица, обаче с гейовете са се захванали....
75
19
 
39
 
! Отговори
no name преди 12 години
малко, бедно, злобно и жалко народченце....
74
11
 
40
 
! Отговори
Горещо преди 12 години
Асоциацията на българските футболни съдии е поръчала 2 вагона свещички от новото лекарство за спешна терапия. Ха - ха.
73
17
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Двамата свещенници ще спасят света от отвратителните изватеняци.
72
15
 
40
 
! Отговори
hahahahahah преди 12 години
хахахахахахааахахахахахахах, чета и не вярвам на очите си, хахахахахахаха колко простотия има на този свят хахахахах: "Асоциацията на германските медици католици предложи хомеопатично лечение на хомосексуалността"хахаххахахахахахахахахахахахахахаххааххаахаххаахаххахааххааххаххахаахаххахахаахаххахаххахаахаххахахахахахахахаххахахахахахахахахахахаахахаахаххаахаххахахахахаххахахаахахахааххааххааххахаахххсххсххахахахахаххахахахахахахаххахахахахахахахахахахахаххахааххахахахахахахахахаха
71
13
 
41
 
! Отговори
котьо преди 12 години
*** ограничените *** сте... каруцар от село да взема, по-широк мироглед ще има...
70
10
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сергей,ела да ти изпиша едни хомоопатични лекарства!Азер Меликов-хомоопат
69
13
 
41
 
! Отговори
аз преди 12 години
Оууу, тя, хомеопатия така лекува! А това лекарство само за мъже гейове ли е или и за лесбийки? Егати глупостите! Хомеопатията е измама, а тази новина е най-глупавото нещо, което съм чел през последния месец!
68
9
 
38
 
! Отговори
До 73 преди 12 години
Ей, я не обиждай. Аз не съм гей, хомосексуалист или ***, а просто "различен".
67
11
 
33
 
! Отговори
серГЕЙ Станишев преди 12 години
Лъжат ви, не им вярвайте!
66
19
 
47
 
! Отговори
Акъл море преди 12 години
*** е болест,която се придобива.Тези,които са *** по рождение си я имат от миналия си живот.Проблемът с *** е че тя лови нормални хора и ги прави ***.Затова *** се умножават,когато се позволи на вече заразените да пропагандират болестта си.За 20 год."демокрация"*** са сигурно поне 70 пъти повече от преди 89-та.
65
12
 
38
 
! Отговори
за 75 преди 12 години
Извратеността води до агресия и оттам до желание за насилие. Лекувай се, вече лек има!!!
64
11
 
37
 
! Отговори
жоро Б. преди 12 години
"проф.Геро Винкелман"- да ме простят перничани, за неграмотноста, ама дайте повече инфо, за професора.