Кики, обади се, тук Земята, тук Земята

Учените нямат успех, но спиритисти си общуват с извънземни
Обновена: 19 юли 2011 23:01 | 19 юли 2011 21:55,
76
Кики, обади се, тук Земята, тук Земята
Изображение: ufolog.ru

Огромни средства се хвърляха доскоро за търсенето на наши „братя по разум“ в дълбините на Космоса. Но докато учените още не са успели да докажат съществуването на извънземни, то контактите на спиритисти с други светове вървят в пълен ход, пише Уфолог.ру.

На сеанси с участието на медиуми хората често общуват с невидими същества, които се представят за посланици на Сириус, Орион, мъглявината Андромеда и т.н. В уфологичната литература подобни контакти (когато представителите на извънземни цивилизации се намират извън видимата зона на контактьора) понякога се наричат „контакти от четвърти вид“ или „ченълинги“ (от английското channel – „канал“).

Невидимите сили предават на хората сензационни сведения за Вселената и други светове, пророкуват, но често се изразяват неопределено, като например: „Съдбата готви на човечеството жестоки изпитания“, „Хората трябва да се покаят“ и тем подобни. При това, както обикновено на спиритични сеанси, не може да се разбере с кого си имат работа присъстващите – с духове или с истински извънземни.

А и информацията, която предават съществата от други светове, много рядко се поддава на проверка. В случаите, когато контрол е възможен, сведенията принципно са известни предварително на някого от участниците в сеанса. Всичко това подкопава доверието към подобен род изследвания.

Затова интерес сред уфолозите предизвикват основно такива телепатични контакти, които се съпровождат с появата на нещо осезаемо, веществено, например НЛО или самите пришълци.

Един от първите подобни контакти, оставили „осезаеми“ следи, се състоял през 1951 г. в Калифорния, САЩ. Трима екстрасенси, намиращи се на мястото на неотдавнашно кацане на летяща чиния (това кацане било наблюдавано от десетки свидетели), се опитали телепатично да се свържат с нейния екипаж. Тримата, хванати за ръце, започнали мислено да призовават извънземните.

Скоро в главата на един от екстрасенсите прозвучал гласът на извънземен. Той отказал да отговаря на въпроси, като обяснил, че няма време за това – в близките часове корабът му завинаги напуска покрайнините на Земята. Затова път пилотът се съгласил още веднъж да прелети над мястото на кацането.

Хората дълго чакали появата на НЛО-то, но така и не го дочакали. През нощта обаче в близките населени места очевидци наблюдавали полета на неизвестен обект, осветен последователно от бели, оранжеви и червени светлини и от време на време изпускащ надолу конусовиден лъч, от който в една ферма избухнал пожар.

Извънземните от съзвездието Риби

С появата на НЛО се съпровождали сеанси на телепатична връзка с извънземни през 1968 г. в САЩ и в 1973 г. във Франция. Във втория случай елипсовиден тъмносив обект с височина около 2,5 м и дължина около 4 м се спуснал на 50 метра от групата повикали го парапсихолози. Тези, които в това време се намирали в транс, контактували с членовете на екипажа на чинията. Наблюдаващите експеримента се опитали да се приближат към НЛО-то, но то се отправило нагоре и се разтворило във въздуха. На земята останал участък смачкана трева, а фотографската лента се осветила. Контактьорите после заявили, че извънземните идвали от съзвездието Риби и дошли тук с изследователска цел. Опитите отново да влязат в контакт с тях завършили безрезултатно.

Телепатични контакти с извънземни се провеждали и в Русия. Повечето такива опити слабо се отличават от спиритичните сеанси, на които невидими същества общуват с хората посредством почукване или с други действия. Особен интерес представляват контактите, провеждани в аномални зони и на места на кацане на НЛО. Тук извънземните не само влизат в телепатична връзка, но и извършват прелети в небето над присъстващите. Отбелязани са случаи на появата и на самите пришълци.

Зловещ опит

През 1992 г. такъв експеримент се провежда в аномална зона на Урал с участници от изследователска група. В нея били двама силни екстрасенси, които образували „енергийния гръбнак“ на контактуващите. Една вечер експериментаторите (общо 10 души заедно с екстрасенсите) седнали в кръг и се хванали за ръце.

Останалите членове на групата се намирали отстрани в качеството на наблюдатели. Контактьорите трябвало мислено да повтарят определени фрази, призоваващи пришълците към контакт. Скоро някои участници изпаднали в транс.

По-късно един от екстрасенсите разказал, че в главата му прозвучал гласът на пилота на невидима извънземна станция, висяща в небето точно над тях. Пилотът обявил, че целта на експедицията му е изучаване на хората, а също и на животинския и растителния свят на планетата. За да се уверят контактьорите в истинността на думите му, пришълецът предложил на някого от тях да се срещнат следващата нощ в гората на 500 м североизточно.

Доброволец се оказал Алексей П. Следващата нощ, когато смелчакът се отправил на среща с неизвестното, екстрасенсите се „настроили“ на „вълнàта“ на Алексей, но не успели да го „проконтролират“ – силно главоболие замъчило парапсихолозите.

Алексей не се върнал. Сутринта го намерили в безсъзнание. Тялото на младия човек било осеяно със странни кръгли петна, от пъпа му висял необичаен предмет, подобен на парче от еластична тръба. Скоро този израстък паднал. Когато Алексей дошъл на себе си, станало ясно, че не помни нищо от нощните събития. Едва в състояние на хипноза успял да разкаже, че бледосиви половинметрови същества с блестящи черни очи го пренесли на своя кораб, където го подложили на медицински експерименти. Алексей починал половин година по-късно в болница, официално – от сърдечна недостатъчност.

Корабите, които ще спасят човечеството

Наскоро сензационна новина обиколи света – към Земята с висока скорост летят три обекта с размери десетки километри, които по изчисление трябва да пристигнат в края на 2012 г. Възможно е това съобщение да не отговаря на истината, но вече са известни два опита за телепатична връзка с екипажите на космическите кораби.

В САЩ такъв опит предприел известният медиум д-р С. Полък съвместно с група екстрасенси. Преди това те неведнъж влизали във връзка с извънземни. В края на миналата година Полък и групата му установили контакт с някакво невидимо същество, нарекло се посланик на Вега. Сега този посланик се намира на космически кораб в далечните покрайнини на Земята и чака появата на споменатите гигантски звездолети.

Според извънземния човешката раса на Земята била създадена преди около 70 000 години от веганите. Това не бил първият им такъв опит. През последните половин милиард години веганите няколко пъти „създавали“ човечеството на Земята, но всеки път този експеримент се повалял още в начален стадий заради суровите условия или глобални катастрофи. И всеки път, за да запазят своето творение, веганите били принудени да евакуират хората на други планети. Земята след това оставала безлюдна стотици хиляди и милиони години, докато на нея отново не се появели условия, годни за живот на човешкия род.

В навечерието на нова глобална катастрофа, която хората няма да могат да преживеят, Създателите насочили към Земята кораби за евакуация на населението. Ще го преместят на планета, подобна на Земята, където цивилизацията ще продължи своето развитие под техния контрол. Но на борда на тези „ноеви ковчези“ ще бъдат взети далеч не всички. Ще има подбор, при който няма да имат значение нито националност, нито здраве, а само морални качества.

Всички, освен малките деца (те се ползват с приоритет), ще бъдат подложени на изпитания пред нещо като „детектор на лъжата“ или „висш съдия“. Тази същност има способност мигновено да определя какво представлява даденият човек в морално-етичен план. След този своеобразен „Страшен съд“ ще се спасят около 80-100 милиона. По повод предстоящата катастрофа посланикът от Вега казва неопределено: "Тя зрее в дълбините на планетата".

Коментарите тук са излишни. Остава ни да сме търпеливи до 2012 г. Може би духовете, както в много други случаи, просто се забавляват и ни плашат и няма да има никакъв край на света.

Колкото до самите телепатични контакти с извънземни, то е неразумно съвсем да се откажем от тях. Защото ако има макар и една хилядна шанс за реално установяване на такъв контакт, това означава, че има надежда да разберем неща, които сега за нас са тайна, скрита зад седем печата, заключава Уфолог.ру.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
1
 
2
 
! Отговори
ES преди 11 години
Vseki 4ovek ma pravoto kato Bojie tvorenie da izbere v kakvo i kogo da vqrva-moqt predopredelen,no i suznatelen izbor e pravoslavnoto hristiqnstvo,a v Bibliqta,na koqto malkoto ot koito sme q 4eli si pravi svoiteinterpretacii pi6e ,4e mqsto za jivot ima za vseki edin ot nas,i 4e toi 6te produlji da su6testvuva dokato e jiv i posledniq dobur pravovqrva6t,i 4e nikoga ne trqbva,po nikakuv na4in-gledane na karti,vikane na duhove....da se namesvame v drugiq svqt!Prosto neka budem dobri!
68
2
 
4
 
! Отговори
48 преди 12 години
ИЗПОЛЗВАТ НА ХОРАТА СТРАХА И НЕВЕЖЕСТВОТО И ПОЧВАТ СЪС ЗАУЧЕНИТЕ ГУПОСТИ.ИМАШ МАГИЯ,ТУЙ ТИ ИМА ОНУЙ ТИ ИМА.И ЧОВЕКА КАТО Е ВЪВ БЕЗИСХОДИЦА И ПОЧВА ДА ИМ ВЯРВА,А ТЕ СА ХИТРИ ЗНАЯТ,ЧЕ ВЯРАТА Е СИЛА.И ПО ТОЗ НАЧИН ПЕЧЕЛЯТ ПАРИ,
67
1
 
1
 
! Отговори
48 преди 12 години
ИЗПОЛЗВАТ НА ХОРАТА СТРАХА И НЕВЕЖЕСТВОТО И ПОЧВАТ СЪС ЗАУЧЕНИТЕ ГУПОСТИ.ИМАШ МАГИЯ,ТУЙ ТИ ИМА ОНУЙ ТИ ИМА.И ЧОВЕКА КАТО Е ВЪВ БЕЗИСХОДИЦА И ПОЧВА ДА ИМ ВЯРВА,А ТЕ СА ХИТРИ ЗНАЯТ,ЧЕ ВЯРАТА Е СИЛА.И ПО ТОЗ НАЧИН ПЕЧЕЛЯТ ПАРИ,
66
3
 
1
 
! Отговори
48 преди 12 години
ТИЯ СПИРТИСТИ ЗАСЛУЖАВА ЧОВЕК ДА ГИ ЗАМЯТА С НЯКОИ ЯКИ ЮМРУЦИ.КАТО СА ТАКИВА УНИКАЛНИ ГАДАТЕЛИ ЗАЩО ДОСЕГА НЕ АЛАРМИРАХА ОБЩЕСТВОТО,ЧЕ ИМА ПРОБЛЕМИ,ЧЕ НЕ ОТИВАМЕ НА ДОБРЕ,ЧЕ НАЦИЯТА НИ СЕ ПОГУБВА МОРАЛНО И ЕМОЦИОНАЛНО.АМИ С ГЛУПОСТИ СЕ ЗАНИМАВАТ КОЙ ЮТИЯ ЗАДЪРЖАЛ,КОЙ НА БОБ ГЛЕДАЛ.ПЪЛНИ ПРОСТАЦИ ,ЧЕ И ХОРАТА ИМ СЕ ВРЪЗВАТ И ТЕ СИ ПЕЧЕЛЯТ НЕОБЕЗПОКОЯВАНИ.КО МЕ ИНТЕРЕСУВА ФОКУСИТЕ ИМ КОГАТО ПОКОЛЕНИЕТО МИ ЩЕ СТРАДА.ТАКИВА СА ЗА ЕДИН ГОЛЯМ БОЙ.
65
2
 
0
 
! Отговори
48 преди 12 години
ТИЯ СПИРТИСТИ ЗАСЛУЖАВА ЧОВЕК ДА ГИ ЗАМЯТА С НЯКОИ ЯКИ ЮМРУЦИ.КАТО СА ТАКИВА УНИКАЛНИ ГАДАТЕЛИ ЗАЩО ДОСЕГА НЕ АЛАРМИРАХА ОБЩЕСТВОТО,ЧЕ ИМА ПРОБЛЕМИ,ЧЕ НЕ ОТИВАМЕ НА ДОБРЕ,ЧЕ НАЦИЯТА НИ СЕ ПОГУБВА МОРАЛНО И ЕМОЦИОНАЛНО.АМИ С ГЛУПОСТИ СЕ ЗАНИМАВАТ КОЙ ЮТИЯ ЗАДЪРЖАЛ,КОЙ НА БОБ ГЛЕДАЛ.ПЪЛНИ ПРОСТАЦИ ,ЧЕ И ХОРАТА ИМ СЕ ВРЪЗВАТ И ТЕ СИ ПЕЧЕЛЯТ НЕОБЕЗПОКОЯВАНИ.КО МЕ ИНТЕРЕСУВА ФОКУСИТЕ ИМ КОГАТО ПОКОЛЕНИЕТО МИ ЩЕ СТРАДА.ТАКИВА СА ЗА ЕДИН ГОЛЯМ БОЙ.
64
4
 
3
 
! Отговори
АВИТОХОЛ преди 12 години
Много ми е чудно като се говори за маите.Ами ако бяха толкова напреднала цивилизация и с толкова познания,защо са се оставили да изчезнат от лицето на Земята.По мойта проста логика българина е един от най-напредналите народи по света,защото след толкова векове перипетии и робство все е оцелявал и оставял на света ценности,като писменост,духовност ,изскуство и т.н.За това спрете с тия маи и започнете да говорите за ВЕЛИКИТЕ БЪЛГАРИ
63
2
 
0
 
! Отговори
76 преди 12 години
Пратете на Обамата,Кикито да му гадае на уше,докато дойдат праотците му ,за да го отведат на другата планета.Ако смята Обамата и на другата планета да излиза с този цирк,на тогава Обамата няма да изкара и 1г от мандата си,вече не ми е ясно при кои извънземни ще го пращат да се учи,ако и там се издъни.
62
0
 
3
 
! Отговори
Питанко преди 12 години
На тези, които вярват на екстрасенси- да са живи и здрави.
61
4
 
2
 
! Отговори
Стефан преди 12 години
То е ясно, че има същества, които от векове се представят за нещо - духове на починали, учители, в съвремието - висши азове, извънземни и др. Определено не им имам доверие. Библията ги нарича паднали духове и категорично забранява всякакви контакти с тях.
60
5
 
5
 
! Отговори
ева преди 12 години
Много глупава статия. То ясно, че има извънземни, обаче това с шаманите, врачките и гледачките са пълни глупости за отчаяни хора
59
2
 
9
 
! Отговори
Абсурдът преди 12 години
Огромни средства и напъни се хвърлиха в усилия да ги СКРИЯТ, а не да доказват съществуването им. Не вярвах, че ще доживея такива дни - на човекът, който по своята същност и произход, е извънземен, да му обясняват, че извънземни нямало.
58
1
 
4
 
! Отговори
Николай БОЯДЖИЕВ преди 12 години
Как да се обади като Бат Боко ще го подслушва.
57
1
 
8
 
! Отговори
пещар преди 12 години
дори и астероид да удари земята никъде не мърдам. Мразя всякакви тарикати, дето са ме цуцали, крали, експлоатирали, отделно техните психотронни и химично-бактериологочески експерименти върхфу мен, легални и нелегални. Ако има катастлофа тук ще си умра. Но, пък когато стана нечовек, ще се поразплатя с всякакви същества, които са ми носели страдание. Казвате, след смъртта няма живот и е така. Но има съществуване, а аз имам толкова злоба към гадовете, че със сигурност ще им стопя лукавите муцунки.
56
1
 
0
 
! Отговори
кики преди 12 години
Хи-хи? Това е кучето ми.
55
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Защо публикувате такива *** псевдонаучни статии?!?Има толкова много реномирани научни издания от които можете да преписвате, а вие избирате най-големите глупости - от сорта на Нибиру, 2012, посетители от Орион и от незнам къде...WTF?!
54
3
 
10
 
! Отговори
do 45 преди 12 години
Бате, атеист съм и ме боли за всекви демони, духове, ангели, богове, попове, ходжи, равини, монаси, обратни и всичко подобно. Може и да има извънземни, но ако са по напреднали от нас и направим контакт, най- вероятно няма да ни има дълго. В останалото време всичко това не ме интересува, хода бачкам, плащам данъци, крия данъци, обичам жена ти и пия много
53
3
 
2
 
! Отговори
Izvynzemen преди 12 години
Abe,mnogo tuk sabralo se typaci, bolni i prosti xora:)
52
5
 
2
 
! Отговори
f преди 12 години
Pyrvo, ne znam zashto priemash demonite i sushtestvata ot dr planeti za neshto razlichno ? I vtoro, da se sumnqvash, che ima jivot na drugi planeti e ekvivalentno na tova da se sumnqvash v tova, che ima jivot na Zemqta !
51
0
 
15
 
! Отговори
диди преди 12 години
Американците от години лъжат,че НЛО видели и го засекретили.Абе баш във вашата страна ли стават все такива чудатости.ОООО.. забравих,че вие сте страната с неограничените възможности.
50
1
 
7
 
! Отговори
9 преди 12 години
мислим за Космоса.Станахме зависими от пари и вещи,които замъгляват ума ни и душата ни.Здравето и спокойствието го оставихме.И мислят учените още технологии за да те вържат още по-здраво за системата.За мен това е идиотизиране на населението на Земята.Слабоумни зависими същества да станем.