Формулата на любовта: Умната + дебел, ама богат

Такива черти като чувство за хумор и добрина са маловажни
Обновена: 31 окт 2011 11:04 | 12 окт 2011 07:07,
99
Формулата на любовта: Умната +  дебел, ама богат
Снимка: Reuters

Умните жени не ги привлича външността на партньора им, а състоянието на сметката му, сочи проучване на специалисти от колумбийския университет.

Учените съставили математическа формула, която позволява да се изчисли в каква степен жените и мъжете са готови да направят компромис, ако се отчита дебелината на портфейла, съобщи News.com.au.

Според икономиста Пиер-Андре Чиаппори самотните хора, търсещи половинки, избират другия, опирайки се на два основни момента – физическата и социално-икономическата привлекателност.

Такива черти като чувство за хумор и добрина са по-маловажни и са оставени на заден план.

Данните от проучването сред 667 двойки показва, че и мъжете, и жените предпочитат стройни и богати хора. Мъжете, които не притежават привлекателна външност, могат да компенсират това с пари, а жените – с образование.

Така, за да си намери привлекателна партньорка, с всяко увеличение на Индекса на телесната маса с 10% мъжът трябва да повиши доходите си с 2%.

Излиза, че мъж с ръст 180 см и тегло 80 кг, получаващ 100 хил. долара годишно, трябва да спечели 2 хил. повече, в случай че качи 9 кг. и иска да има до себе си красива жена.

Ако пък жена с ръст 170 см и тегло 65 кг наддаде 3 кг, ще трябва да поучи още една година, за да е рамо до рамо с привлекателен мъж.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още по темата: външностпари
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
1
 
3
 
! Отговори
Невена преди 12 години
Това сме ние със съпруга ми, въпреки че не мога да гарантирам колко съм умна, но гарантирам че е дебел и богат. За да го спечеля ми помогнаха и комплексите му за малоценност. Той повярва в мен и сега те са минало. Освен че е богат е изключително интелигентен и културен, а пълнотата му я ползваме за атракция-той е 130кг., аз 50кг.Където да отидем винаги сме забелязани и се забавляваме. Отгоре на всичко сме и влюбени един в друг. За това ни помагат умът, дебелината и парите.
94
0
 
3
 
! Отговори
doc. N. Kaloyanov преди 12 години
tova e otvratitelno, kato che slusham svodkite za targovia na metali ili kak varvi cenata na domatite! no e viarno, za sajalenie. iavno savremennite hora zapochvat napalno da se pobarkvat ot bezgranichniat si egoizam i alchnost! tova ste im struva mnogo skupo!
93
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Умните жени са ***!
92
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Уау... Умните жени... Тази сентенция не важи само за умните жени а за 80% от всички жени.Без значение умни, красиви, грозни, дебели, *** и пр. Парите винаги са били двигател за тях.А така наречената "еманципация" проповядва именно обратното - финансова независимост за жените.
91
1
 
7
 
! Отговори
Kashu преди 12 години
Абе кои хора са интервюирали тези? За мен най-важното в мъжете е добротата и чуството за хумор!
90
0
 
4
 
! Отговори
ha ha преди 12 години
имаш ли парички, обичат те всичкинямаш ли парички, в куп изчезват всички.ето ви е формулата.
89
0
 
11
 
! Отговори
angelsofsofia преди 12 години
Еххх ,Формулата на любовта:Намерете любовта,дори да е платена....,а тя ВИНАГИ е ..помислете и ще видите.Всички плащаме с нещо пари,емоция,чувства,покрив... винаги
88
0
 
2
 
! Отговори
до 90 Томас преди 12 години
Отвориш ли темата за готвенето, все едно се заиграваш с дявола ;) Не им стига научните доказателства ми и готвенето ако зачекнем :)
87
1
 
6
 
! Отговори
Томас преди 12 години
89За да ти е пълен стомаха може евентуално да наготвиш :) а с удряне не се поумнява :)
86
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
подзаглавие "Такива черти като чувство за хумор и добрина са маловажни"хич не са маловажни даже, друго си е на гладен стомах поне да можеш да се посмееш, а и да е добър, че като го удряш по главата, барем поумнее да не става агресивен
85
1
 
9
 
! Отговори
Томас преди 12 години
70Не е задължително ако си умен да ламтиш за пари.
84
1
 
8
 
! Отговори
Томас преди 12 години
формулата на содом - не на любовта
83
0
 
6
 
! Отговори
от 68 и 71 до 72 преди 12 години
Като си *** (не ти, по принцип говоря), дебелия портфеил не може да ти помогне да замажеш тъпотията, приятелю. Колкото и да не им се вярва на задръстеняците с дебели портфеили. Това може пред някоя к.р.а и да минава,но ако за теб идеала ти за жена е такава, която се лепи за портфеила ти, за мен не е. Тези, които се лепят за портфеила стават само за едно. Не говоря само за БГ-то.
82
0
 
3
 
! Отговори
Бай 100-ян преди 12 години
до 80-а аз ничия смрадлива пу.....а!
81
0
 
13
 
! Отговори
Митко преди 12 години
Любовта прави чудеса...особено Любовта към парите.
80
1
 
18
 
! Отговори
чики преди 12 години
паричката е най-големия афродизиак. ако я няма ако ще да си най-красивия, спукана ти е работата. примерите са около нас и са милиони. аз съм 170, 90кг а жена ми е една глава над мене и като пресича спира движението. винаги съм ходил с готини момичета. напълно съм наясно, че нито чувството ми за хумор е гениално, нито съм сексуален атлет, нито съм красавец неземен. просто съм добра партия, както казваха старите хора и това явно е достатъчно...
79
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
rende
78
1
 
16
 
! Отговори
до 70 преди 12 години
за съжаление има едни бацили които като се залепят за тебе хем ги боли хем си сърби *** хем те искат независима финансово хем не им стиска да станеш такавадрислювциедин такъв се опитва да ми контролира живота и лошото е че не мога да го разкарамчувствам се като обречена в клетка
77
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Без пари не желая да мириша ничии крака!
76
1
 
16
 
! Отговори
DEDO NASKO преди 12 години
SPORED MEN NAI GOLIAMOTO BOGATSTVO E ZDRAVETO. ZDRAV SUM I TO4NO ZATOVA NAI BOGATIAT SUM AZ. VSI4KO DRUGO E PRIKAZKA.