Суперхапче на НАСА ни удължава живота

Вълшебното лекарство предпазва от редица болести
Обновена: 10 ное 2011 19:30 | 10 ное 2011 19:30,
67
Суперхапче на НАСА ни удължава живота
Снимка: архив, Reuters

Суперхапче, което подобрява здравето, подмладява и удължава живота, може и да звучи като плод на научната фантастика, но специалисти от НАСА са създали точно такъв продукт, пише в. "Дейли експрес". Асортиментът AS10 от витамини и добавки, произвеждан от компанията "AmeriSciences", е разработван в продължение на шест години, и предпазва от редица заболявания, сред които катаракта и тумори.

Хапчетата, представени пред Кралското дружество по медицина във Великобритания, съдържат най-мощната комбинация от антиоксиданти и витамини, създавана някога. Комплексът действа, осигурявайки защита срещу външни токсини като радиация и замърсяване.

Според публикация в "Radiation Research Journal" добавката удължава живота. Освен благоприятно влияние върху здравето, продуктите AS10 въздействат положително и върху външния вид - подмладяват кожата като намаляват старческите петна, слънчевите увреждания, бръчките и кожните зачервявания.

Формулите са 100 процента натурални и съдържат екстракти от плодове и зеленчуци, сред които акай, купуасу и ацерола. Всекидневната доза съответства на една от препоръчителните пет порции плодове и зеленчуци дневно.

Суперхапчетата са разработени от специалисти на НАСА и космическия център "Джонсън" и първоначално са били предназначени за астронавти, участващи в продължителни космически мисии. Сега продуктите се предлагат за масово използване. Те ще се появят на пазара във Великобритания следващата седмица. Цената на разтвор, достатъчен за един месец, е 120 лири, а мултивитаминните таблетки струват 27 лири.

(БTA)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още по темата: хапчеНАСА
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
това ми звучи като ваксината срещу свинския грип.пълна лъжа.
26
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Следя всички водещи журнали по медицина и академична литература в областа, и досега не съм прочел за това чудно хапче никъде - само днес.бг знае преди всички хаха
25
2
 
12
 
! Отговори
поля преди 12 години
Ще си купя след 10 години, когато има нагледни доказателства че подмладяват и не вредят. Би било супер да е така
24
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това са глупости, не се връзвайте и не си давайте парите...Това, че днес живеем повече го дължим не на медицината а на предците ни, последните научни изследвания доказаха, че факторите на околната среда се натрупват и предават през поколенията. Днес живеем повече, защото дядовците и бабите ни не са яли синтетични ***, а нашите деца и внуци ще патят за нашия начин на живот...
23
1
 
10
 
! Отговори
Някаф там преди 12 години
До 15Сравнено с кога бе чадо? Статистиката показва, че средната продължителност на живота се е покачвал постепенно през последните 100 години. За сравнение през 40-те години на мин. век тя е била около 50 за България, а в момента е около 70... Друг е въпроса, че средната за Европа продължителност е около 80, все пак сме Българи и всичко ни е по български
22
11
 
18
 
! Отговори
UI преди 12 години
ПОРЕДНИТЕ ЛЪЖИ ЗА МНОГО ПАРИ.ДА СИ ГИ ПИЯТ ТЕ САМИТЕ И ДА СЕ ЗАРАЗЯВАТ С БОЛЕСТИ .ДА ИЗМИСЛЯТ ХАП4Е ЗА ИЗБЕЛВАНЕ И ДА ДАДАТ НА МАИМУНСКОТО СЕМЕИСТВО ОБАМА ДА СЕ ТЪП4АТ И БЕЛКЕМ ИЗБЕЛЕЯТ И ПОУМНЕЯТ.
21
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Още преди повече от 20г мой приятел който работеше на отговорна работа в СССР,донесе една малка метална капсула с размерите приблизително на капсула с антибиотик,която беше със собствено захранване и се активираше от стомашния сок в организма.Гълтате таблетката и след 2 дена я изхвърляте от организма по естествен път,но за тези два дена минавайки през стомашно-чревния ви тракт тя облъчва с различни честоти органите ви.Човека за когото беше предназначена е още жив и здрав а бяха го отписали...
20
2
 
8
 
! Отговори
А бе къде е батко преди 12 години
Хмм мче тя кака Минка гледачката от съседния блок ги продава същите..... досега който е пил не се е върнал повече при нея - защо - незнам
19
3
 
5
 
! Отговори
pablo преди 12 години
igrach si samo v kruchmata na selo , davat ti aspirin i si mislish che e belo
18
9
 
8
 
! Отговори
до 6 преди 12 години
какво каза МРАЗИШ реклами... ? МРАЗИШ? ти 100 процента си гласувала за Калфин
17
5
 
5
 
! Отговори
5-ко преди 12 години
до бай 100-янЗа такова хапче питай Дянков :)))
16
2
 
24
 
! Отговори
Мони преди 12 години
Чух, че Лили Иванова си е поръчала един контейнер :-)
15
5
 
34
 
! Отговори
Салахадин преди 12 години
Защо медицината напредва толкова много,а хората стават все по-болни и слаби?НАСА ще ми отговорите ли?
14
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хапчетата са изпробвани от Лили Иванова и действат без грешка!За 130 годишнината си Лили очаква нова партида от вълшебните цярове.
13
6
 
22
 
! Отговори
Бай 100-ян преди 12 години
А хапче за увеличение на доходите??!!??
12
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Е е е тия все по-брутални реклами праскат фармацефтите
11
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Da ne se zombirame vsi4ki ot tiq hap4eta, katkto po filmite
10
4
 
16
 
! Отговори
Професора преди 12 години
Българина все много знае и от всичко разбира.Нали така Мина? Аз пък искам хем дълго да живея хем добре! И не искам някой да ми помогне или да работи вместо мене.Искам всичко аз да постигна, не като някой дрисли да чакам да "си намеря богат любовник"Мислете повече преди да говорите.
9
14
 
14
 
! Отговори
ВЯРНО е преди 12 години
Хитлер е пил такова хапче , и сега Борисов е преродения , дянков е Гьобелс .
8
5
 
21
 
! Отговори
83годишен дядка преди 12 години
Интересно дали в България ще ги пуснат през здравната каса че, иначе нямам възможност да си купувам тези хапове.