Суперхапче на НАСА ни удължава живота

Вълшебното лекарство предпазва от редица болести
Обновена: 10 ное 2011 19:30 | 10 ное 2011 19:30,
67
Суперхапче на НАСА ни удължава живота
Снимка: архив, Reuters

Суперхапче, което подобрява здравето, подмладява и удължава живота, може и да звучи като плод на научната фантастика, но специалисти от НАСА са създали точно такъв продукт, пише в. "Дейли експрес". Асортиментът AS10 от витамини и добавки, произвеждан от компанията "AmeriSciences", е разработван в продължение на шест години, и предпазва от редица заболявания, сред които катаракта и тумори.

Хапчетата, представени пред Кралското дружество по медицина във Великобритания, съдържат най-мощната комбинация от антиоксиданти и витамини, създавана някога. Комплексът действа, осигурявайки защита срещу външни токсини като радиация и замърсяване.

Според публикация в "Radiation Research Journal" добавката удължава живота. Освен благоприятно влияние върху здравето, продуктите AS10 въздействат положително и върху външния вид - подмладяват кожата като намаляват старческите петна, слънчевите увреждания, бръчките и кожните зачервявания.

Формулите са 100 процента натурални и съдържат екстракти от плодове и зеленчуци, сред които акай, купуасу и ацерола. Всекидневната доза съответства на една от препоръчителните пет порции плодове и зеленчуци дневно.

Суперхапчетата са разработени от специалисти на НАСА и космическия център "Джонсън" и първоначално са били предназначени за астронавти, участващи в продължителни космически мисии. Сега продуктите се предлагат за масово използване. Те ще се появят на пазара във Великобритания следващата седмица. Цената на разтвор, достатъчен за един месец, е 120 лири, а мултивитаминните таблетки струват 27 лири.

(БTA)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още по темата: хапчеНАСА
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само балъците са повече от Китайците :)
6
7
 
24
 
! Отговори
Мина преди 12 години
Мразя реклами, особенно на лекарства. А тези хапчета не знам колко са суперхапчета, но ако има супербалами ще ги купуват. Не искам дълаг живот, а искам да живея добре ,макар и малко.
5
13
 
13
 
! Отговори
Цвятко преди 12 години
С Бойко ще си вземем задължително! Все пак трябва дълго време да се грижим за вас драги козички :) Мърр Мърр...
4
6
 
28
 
! Отговори
Патриот преди 12 години
От както се помня все създават лекове срещу рак ,спин,за удължаване на живота а хората си мрът като мухи....
3
3
 
16
 
! Отговори
ицо преди 12 години
Ами чудесно звучи ..ще го пробваме това хапче само да стигне до тук:)
2
21
 
11
 
! Отговори
666 преди 12 години
БСПенделите е добре да вземат такива, че са на изчезване!
1
3
 
25
 
! Отговори
аспирин преди 12 години
*Асортиментът AS10...* Май става дума за аспирин, който ще ни го продават скъпо. А иначе, каквото не разваля туршиите... помага на човек.