Какво ви очаква на интимния фронт днес

Вашият любовен хороскоп за 27 февруари
27 фев 2017 09:30, Александър Попов
4
Какво ви очаква на интимния фронт днес
Снимка: Reuters

Овен

Днес сте във форма и мислите ви са насочени към това как да прекарате една приятна вечер със завършек под чаршафите. Все пак очакванията ви не трябва да са прекалено големи, за да не се разочаровате накрая. Звездите стоят плътно зад родените в първата декада – съберете цялата си енергия и се посветете на любимия човек. Денят е обещаващ за тези, които ще реализират нови запознанства. Нищо чудно някое от тях да завърши с бурна еротика вечерта.

Телец

Днес можете да покорите върха на блаженствата. Еротичните изненади ще дойдат от вашия партньор, вашата задача е само да им се отдадете. Без задръжки. Единствено родените през втората декада не бива да имат големи очаквания, просто това не е вашият ден.

Близнаци

Хармонията с вашия партньор е леко нарушена и може би е време да седнете и да проведете откровен разговор за бъдещето на връзката ви. Най-добре е днес да забравите за бурните преживявания под юргана и да се съсредоточите върху странични дейности. Ако имате хоби – давайте, сега е моментът да му се насладите.

Рак

Ритъмът на съвременния живот оставя твърде малко време за удоволствия, но само работа и задължения няма да ви носят радост. Затова намерете няколко часа за своята половинка. Звездите и без това не препоръчват вечер с приятели извън дома. Отпуснете се и дайте шанс на романтиката с партньора ви. И за двама ви сексът няма да е на всяка цена тази вечер, но това не означава, че трябва да се откажете.

Какво очаква другите зодии вижте в Tialoto.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: любовен хороскоп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
4
 
! Отговори
Категоричен преди 7 години
Александрааааа, все за интимност плямпаш бе дъщ.., АААААА то било Александър!Малииии как щях да объркам *едеасчето! Звинявай душко, зайче сладко Алаксандърчо.Няма начесване тоз твоя **з, еййййй!