Силна майка ме е отгледала: 5 неща, които научихме от нея

Как ни подготви за живота силната майка?
4 май 2017 20:19, Eкип на Teenproblem
2
Силна майка ме е отгледала: 5 неща, които научихме от нея
Снимка: Instagram

Майката е една от най-важните фигури в живота на всеки човек. Тя е личността, която изгражда характера и действително ни подкрепя през целия ни живот.
 
Съветите, насоките и дори поуките, които получаваме, ни помагат да преминем по-успешно през премеждието, наречено „живот“.
 
Както всеки човек е различен, така и всяка майка има свой собствен характер, от който зависи и какво ще научим.
 
Днес ви представяме 5 неща, които ще осъзнаете, ако вашата майка е силна и независима личност.
 
1. Научаваме колко е важна независимостта
 
Нямаш нужда от друг човек, който да се грижи за теб и това се учи от примера, който ти дава майка ти. Абсолютно способен си да живееш пълноценен и щастлив живот без да го споделяш с някого. Учим се как да бъдем супер-хора от нашата супер-майка.
 
2. Научаваме значението на безграничната любов
 
Виждали сме майка ни да жертва цялото си време, младост и здраве за нас и роднините ни без веднъж да чуем оплакване. Тя винаги има усмивка на лицето и е щастлива да ни дава повече и повече от себе си. Научи ни какво е безгранична любов и сме сигурни, че това е единственият пример за това.

Останалите неща, които можем да научим от силната майка - четете тук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: майкаживот
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И изобщо - тая евтина пропаганда, която я подхвърляте на кило вече десетилетия (не знам с цел накъде да върви човечеството), не ни я пробутвайте на нас - съвременните, мислещи и с достатъчно опит жени.
1
0
 
5
 
! Отговори
жена преди 6 години
Айде стига вече с тоя шит "силната, независимата"... Писна ни да ни изплаквате мозъците. Жените трябва да са си жени, а не мъже. Няма такъв филм като в 1вата ви точка - независима, самотна и щастлива. (Обаче, нали, тя била супер-човек и това може би я топли). И второ - една съсипана, недоспала, скапана от работа жена е по-вероятно да е кисела и избухлива, а не отдаваща всеопрощаваща любов и безкрайни усмивки.