Перфектната жена? Без татуси, пиърсинг... веганство!

Българин пусна обява, търси да открие своята половинка
29 юли 2017 07:45,
96

Мъж пусна обява в Интернет като изреди куп изисквания към жената, която би била подходяща да стане негов партньор в живота.

Той се казва Валентин Стойков и е на 34 години. Търси си сериозна приятелка чрез обява, която е пуснал в собствения си блог, а от скоро обявата се върти и в социалната мрежа Facebook. Отзивите обаче не е ясно колко са обещаващи.

"Бих искал да си намеря жена за сериозна връзка, с която да имаме сходно мислене по някои важни въпроси, свързани с рационалното мислене и поведение. Това включва и проблема с конформизма, и натиска на околните за възпроизвеждане на тези теми, приети за нормални. Търся си приятелка, която няма татуировки и пиърсинг не просто, защото това е грозно и противно, а защото това е индикация за сериозен проблем с взимането на решения", пише Валентин.

"Мисля, че алкохолът, цигарите, веганството, вярата във врачки, хомеопатията, вярата във въображаеми небесни приятели, хороскопи и други подобни глупости също са добър индикатор за липсата на сходство в мненията ни за важните неща", продължава обявата му.

Валентин съвсем не спира до тук. Той е описал изключително подробно всички художествени произведения, които харесва и е предоставил дълъг списък с отговора на въпроса: "С какво се занимавам?".

Не знаем дали Вальо ще успее да намери половинката си, но можем да му пожелаем успех.

"Твърденията, че сме се изкривили с големите си изисквания не са верни. Щом има подобен мъж, с подобни изисквания, то все някъде има и подходяща за него жена. Валентин има шанс да успее", отбеляза певицата Ева Георгиева пред Bulgaria ON AIR.

"Запознанството в интернет е възможно да доведе до дълготрайни взаимоотношения, но процесът много ще се усложни от високите изисквания на хората. Също така, стабилността във връзките може да се разклати, ако подходим с големи очаквания. Познавам хора, които са щастливо женени след запознанство в социална мрежа, но не са подхождали с такива подробни и специфични изисквания", пък посочи журналистът и PR Анатолий Попов.

За финал на разговора те отправиха призив към обществото да не се доверяваме лесно на запознанствата в Интернет, защото не знаем кой седи пред екрана от другата страна и да не се променяме коренно, за да се харесаме на когото и да е.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
34
 
! Отговори
Идеалната жИнЪ заТеП преди 6 години
Само на мен ли ми се привижда,но на снимката тоя Убавец ми напомня страшно много на Брейвик?
6
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аман...От издухалци...
5
10
 
27
 
! Отговори
Шмиргела преди 6 години
Като го гледам и чета, не искам да знам неговите решения. Болен мозък. А той какво предлага насреща срещу тези си изисквания?! Сравнява алкохола с хомеопатията?! Не знам дали искам да се размножават такива хора.
4
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тука става вьпрос за Кадьна! Те не пушат не пият нямат татуси, сьщо така тия бели с бузки зачервени дами и са и големи вегани!
3
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е какво ако има халка на носа?Тъкмо ще може да и върже повод, че да я разхожда
2
12
 
33
 
! Отговори
Чкатило Лектърович преди 6 години
На този психиатрите и полицията да обърнат внимание,че като чета и му гледам фейса си е направо с профил на масов убиец.
1
10
 
32
 
! Отговори
ха преди 6 години
Тоя,айде да не казвам какъв,страшно много се харесва,и си търси огледалния образ в пола!Да се смееш ли,да плачеш ли!?Нещата не са толкова елементарни,момченце мамино!