"Война" в социалните мрежи! Русия през очите на американците

Дали наистина това е реалността е друг въпрос
170

Снимка: kaifolog

Между Русия и САЩ постоянно прелитат политически стрели, не е по-различно и в социалните мрежи. И от двете страни се стараят да се шегуват пиперливо с опонентите и се издирват постоянно компрометиращи снимки. И не какви да е снимки, а препращащи към произход, бит, благосъстояние и дори килограми. По брой на дебели хора американците едва ли биха могли да бъдат задминати от някоя нация.

Но как изглеждат руснаците през американските "очи"? Вижте една забавна галерия, а дали отговаря на истината в случая не е и толкова важна. Важното е "войната" в социалните мрежи да бъде поддържана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още по темата: САЩРусия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
50 Като шмъркането на *** и расизмът да кажеш че има 2 пола? вече са разпознати официално 32 пола, сега се борят за разпознаването на всичките 142. Обръщението Той и Тя вече е расистко. :) Пък като си говорим за пияници да идем да видим какво правят англичаните в Слънчев Бряг? :D
50
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
53 А как се прави, с теглене на кредити? Кредитът на САЩ вече е 103% от БВП или с други думи надхвърля БВП-то. И тук идва забавната част, при пресмятане на БВП, към формулата се добавя дългът на държавата като приход. А точно за руснаците да говорим за оръжия, при положение че американците отделят по 500 000 000 000+ годишно за армията. :Д Затова все по-често икономически кризи ни тресът и накрая всички го отнасяме заради американците.
49
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Еми това са реалностите. Икономика не се прави с болшевиски методи и дрънкане на оръжия
48
2
 
12
 
! Отговори
Наздраве другари преди 6 години
То се вижда от Космоса ще руснаците са прости хора които налитат на водка и бой!!Краварите също не са стока.Бай *** също се прави на тарикат макар че е беден като църковна мишка.При турците също има много шлака и ***.Така че всеки да си гледа ***.
47
1
 
1
 
! Отговори
до 50 преди 6 години
Страните от източния блок?От къде го изрови този прашасал термин?Аиде пак да има лакардия ,къде ти Златна Прага и сибирско чукотско село.Берлин и той е от Източния Блок хахахаха.
46
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ХМИнтересно как тази "простотия" е много характерна за страните от бившия източен блок и страните от СССР...
45
1
 
9
 
! Отговори
ХМ преди 6 години
Простотията е константа по цял свят.Иначе ако си опериран от чувство за хумор и от такива каламбури, градиш цялата си идеология -лошо.
44
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ама колко само мяза на България... ама така е от където е минал руснак трева не никне за справка Източна Европа.
43
1
 
10
 
! Отговори
Петьо-Еврей преди 6 години
Абсолютна истина си е но руснасите хич не се притесняват от това а и сами те се шегуват на такива историй)))))))
42
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Попитах един русофил, защо като е толкова хубаво в Русия и дума не искат да чуят за емиграция там? А той ми обясни, че в русофилските среди се говори постоянно че Русия ще дойде в България а тях русофилите ги чакат славни и богати времена та затова си натискали парцалите тука.
41
9
 
10
 
! Отговори
До 41 преди 6 години
Децата на руски водач може да не са завършили в Русия, ама другаря Станишев е завършил в Масква!
40
0
 
1
 
! Отговори
:))))))))))))))))))) преди 6 години
Филофобите страстно любят и мразят!
39
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
хах американскя рай се видя...отиваш на концерт, плащаш си и те разстрелват
38
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ей толкова много злоба и жлъч къде я събрахте бре?Толкова ли са черни душиците ви че така мразите?
37
17
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Русофилчета, като толкова много величаете руската ***, посочете ми поне един русофилски водач, чиито деца са завършили образованието си в Русия или живеят и работят там. Защото децата и дори семействата на самия руски политически и икономически елит живеят, учат или работят в загниващия Запад. Дори една от дъщерите на гениалния Путин е завършила и живее в Холандия и дори е женена за "еврогей" холандец, който дори не е православен. Дъщерята на неговият говорител Песков е във Франция и т.н. и т
36
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да сте виждли дебел алкохолик? Това обяснява нещата с теглото.
35
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези снимки са си правени от руснаци.Нищо американско няма в тях.Имаше само такава рубрика: Русия през погледа на американците. Но тя е руска по произход.Американците също имат подобна, която обаче си е американска. И всичко е на шега, никакви компромати не са.А, да. Също така не съм съгласен с мита за дeбeлите американци.Има много болни хора, които дори не излизат от къщи, но и тук имаме такива.Това не значи че всички американци са дeбeли.
34
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези снимки са си руското виждане за сортира, в който живеят! И си го обичат, за разлика от българските путинофили, които мразят страната си, но и в сортира не искат да живеят!
33
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В САЩ е хубаво, затова и децата на българските социалисти и русофили са в САЩ. В Русия е лошо и затова българските русофили и социалисти не си пращат децата там.
32
1
 
4
 
! Отговори
до 57 преди 6 години
Що ви дават достъп до интернет в психичните клиники ?