Топ 7 на тъпите комплименти, които можете да получите

Искате да направите комплимент? Чудесна идея, но...
24 окт 2017 22:51, Eкип на Teenproblem
14
Топ 7 на тъпите комплименти, които можете да получите
Снимка: Instagram

Искате да направите комплимент? Чудесна идея, но познато ли ви е странното изражение, което дамите правят докато ви казват "Мерси"? Ако сте виждали този поглед, определено имате нужда да прочетете това. Ето няколко комплимента, които е добре да избягвате:
 
Изглеждаш страхотно! Отслабнала ли си?
 
Явно разликата в 2-3 килограма коренно е променила визията ви, която преди е била силно незадоволителна. Като цяло комплимент, свързан с теглото е много рисковано решение, защото няма начин да прозвучи добре. Споменаването на килограми е изказване, в което всяка жена би намерила поне малко обида.
 
Изглеждаш по-добре!

 
По-добре откога? По-добре от вчера, когато е била без грим или миналият път, когато беше със старите си дънки и суитшърт? Подобно мнение ни бива да бъде споделяно.
 
Ти можеш да караш!
 
Знаем – има мнение, че жените не могат да карат. Но казвайки това на една дама, ще си проличи отношението ви към жените шофьори, а това ще накара дамата да си мисли, че сте мъжки шовинист.

Останалите комплименти, които никога да не правим - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: комплименти
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Комплиментите са много добри в тази статия ,защото ти позволяват да провериш текущата самоувереност на дамата, а жените са с много променлива самоувереност и за това няма лошо да разполагаш с метод нза измерване , просто друг начин няма, гадаенето никога не върши работа.
12
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Естествено темата когато шефовете има да критикуват нещо веднага се спускат в това , а когато трябва да правят комплимент за добре свършена работа мълчат като *** е друга тема на разговор и засяга малко по различен спектър на темата.
11
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По принцип всеки комплимент ,даден на човек които в момента е в форма на ниско самочувствие няма да му звучи добре.Но това не е причина да се спират комплиментите.Просто не всички се приемат добре, но важното ,че ще има и такива които се приемат добре.Много хора са наясно че добре да правят комплименти но се страхуват да не сбъркат с това,и просто се отказват да ги правят.Но мисля че е по добре лош комплимент , и след това да постигнеш качествения комплимент ,отколкото да се откажеш.
10
0
 
2
 
! Отговори
от мен преди 6 години
Бъдете искрени и мислете какво говорите , за да не ви отрежат и да станете смешни!
9
0
 
2
 
! Отговори
ОТ МЕН преди 6 години
Мъжете трябва да са по-оригинални. Интелигентният мъж винаги може да направи интелигентен комплимент!
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някой като ви каже така:" ти к,во хвалиш ли ме нещо?"
7
0
 
6
 
! Отговори
Мъж преди 6 години
Аз затова избягвам комплиментите към жените. Толкова са мнителни, че каквото и да им кажеш, все ще намерят за какво да се обидят. ;-)
6
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колко са интересни чорапите ти..,стоят изправени като ботуши...,а нищо особено,не е от материята,аз ги сменям само веднъж в седмицата..
5
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега като си се избръснал,изглеждаш друг човек,поне възглавницата ти няма да мирише на яхния от мустаците
4
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Я снощи най-сетне си се къпал!
3
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Радваме се, че живея със социопат жена (социапатка). Не прекалява с грима, не изисква нон стоп комплименти,казваме си всичко право в очите и сме брутално честни един с друг. Що за връзка е тази, в която един на друг, ще трябва да си браним нежното его-нце.
2
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тва прилича на "избрани моменти от дневникът на фригидната мъжемразка с хомосексуални мечти"
1
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Явно разликата в 2-3 килограма коренно е променила визията ви, която преди е била силно незадоволителна."Да бе, затова не яде две седмици и пробяга 300 километра през този период. Защото визията ти е била, задоволителна ... Ай не на мен тея.