Знаменитостите, които не пият и не взимат наркотици

Брадли Купър: Да бъдеш трезвен е чудесно!
1 яну 2018 16:10, Eкип на Teenproblem
9
Знаменитостите, които не пият и не взимат наркотици
Снимка: Instagram

Ако често се изкушавате да пиете, представете си какво се случва със звездите, чиито живот е изпълнен със събития, приеми, партита и всякакви поводи за почерпка.
 
Въпреки че се знае за много известни личности, които страдат от зависимост към алкохол или наркотици, все пак има такива, които са намерили силата да се отърват от този начин на живот. Ето кои са те:
 
Брадли Купър
 
В желанието си да живее по-пълноценно, Купър отказа алкохола на 29 години, когато сподели пред The Hollywood reporter: “Не пия и не взимам наркотици вече.. Да бъдеш трезвен е чудесно".

Матю Пери
 
Актьорът избра да живее без алкохол и наркотици и сега иска да помогне на други да направят същото. В интервю той казва: "Имал съм много възходи и падения в живота си и много чудесни моменти.. но най-хубавото е, че ако един алкохолик дойде и ми каже "Ще ми помогнеш ли да спра да пия? - аз знам как да го направя".

Останалите звезди за пример, които не пият и не взимат наркотици - вижте в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: звезди
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
4
 
44
 
! Отговори
Знаменитост преди 6 години
Не пия от цели 30 минути и се чувствам прекрасно. За жалост идва времето за вечерния тост
7
10
 
34
 
! Отговори
Щракача преди 6 години
Бате Брадли трябваше да дойде с нази на новата година Оп Оп. Събрахме се в едно китно селце до Своге Са Са Са. Кмета назначи Попа за диджей и имаше чалгица и ракия до те ей сега Ииибре животее Оп Оп Оп Оп Са Са Са Са Та да видиме Бате Брадли как ще откаже на Кмета, нема отказване, до дънце! ИИиии Бре
6
0
 
56
 
! Отговори
До 1: преди 6 години
Пафкай си както преди и чакай момента когато настинеш или хванеш грип, тогава вкуса на цигарите е различен. Купи си поне 5-7 вида различни билкови чайове, които ти харесват. Всеки път когато ти се допуше си прави чай като не пълни водата в чашата напълно за да не се подуеш. Така за една седмица заменяй цигарите с чай. За предпочитане е да правиш разходки или да бягаш всеки ден след работа. Ако не пушеш две седмици, след това дима на цигарите ще ти бъде гаден, не почвай никога повече. Това е.
5
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Брадли Купър: Да бъдеш трезвен е чудесно!-----------Съгласен съм!От няколко години не употребявам алкохол и се чувствам прекрасно, но с цигарите ми е трудно. Пробвал съм почти всичко... сега я карам на Електрони, но пак пуша от традиционите.
4
2
 
37
 
! Отговори
До 1 преди 6 години
Има никотинови дъвки и никотинови лепенки
3
3
 
54
 
! Отговори
Запознат преди 6 години
Не взимат наркотици Пол Уолкър, Робин Уилямс, Уитни Хюстън и Ейми Уайнхаус.
2
0
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поздравления! Имало и нормални хора в Содом и Гомор.. исках да кажа Холивуд!
1
3
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
наркотици нямам намерение да почвам ,ама ми кажете как да спра цигарите !