Букле ли бе да го опишеш! Роклята на президентшата – 5 бона!

Розовото бижу на Деси Радева било посипано с камъни Сваровски
Обновена: 5 яну 2018 11:06 | 5 яну 2018 10:30,
181

Снимка: Facebook

Навръх Нова година съпругата на президента Румен Радев - Деси Радева се появи в розово букле на концерт на Виенската филхармония и обра овациите на родните модни експерти, обра за пореден път и критиките в социалните мрежи.

Дизайнерката на дрехата обяви, че роклята е от "розово букле и десетки нюанси и видове кристали Сваровски в знак на уважение към Австрия".

Още по темата

Именно в Австрия е основана фирмата на Сваровски, който иначе е чех по произход.

Някои модни спецове разкритикуваха роклята, твърдейки, че буклето не е подходящо за подобна концертна зала, други обаче горещо похвалиха "розовото бижу".

Колко струва тоалетът?

Поне 5 хиляди лева, пише "Уикенд", но не пропуска да отбележи, че роклята не е плащана, а е взета под наем от дизайнерката, за да може първата дама на България да блесне в целия си вид във Виена, в компанията на австрийския президент Александър Ван Дер Белен и съпругата му.

Модни специалисти дори стигат по-далеч като твърдят, че самата дизайнерка е потърсила президентшата и е предложила услугите си не срещу пари, а за реклама.

Повод за твърденията им е подхода на Десислава Радева, която само чакаше да я снимат във Виена и веднага пусна кадрите на страницата си във Facebook, придружени от благодарност към дизайнерката и линк към нейната страница в социалната мрежа

Самата стилистка също не пропусна да се похвали, че е облякла президентшата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


181
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
149
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Наистина едва ли е дала и сто лева за дреха като може да я носи и безплатно!С чужда пита помен си направи!
148
8
 
6
 
! Отговори
Лично мнение преди 6 години
За това е президенша.да ни представя.Стига сте търсили под вола теле!
147
2
 
10
 
! Отговори
Аз преди 6 години
До АнонименВ България няма първа дама. Освен с етикета на облеклото, не е зле да се запознаеш и със законодателството.
146
9
 
9
 
! Отговори
Немам думи преди 6 години
Всеки, който разбира от мода сам ще се сети, че този тоалет не струва много - трицифрено число. Около 450-500 лева, но пресата от край време зле борави с нули и веднага си е дописала още една нула. Въпреки че не симпатизирам на Д.Р. полата и горната част правят фигурата и по-женствена, а и розовото и отива. А докато се препирате за няколко стотачки, други измъкват милиони... И много чудно, как за 4-ри месеца изведнъж обедняхте и огладняхте точно от нейните тоалети. Ех, махалата, махалата
145
15
 
19
 
! Отговори
Жоро павето преди 6 години
Незнам за какви буклета говорите,но тая жена с тоз комбинезон и ония летящ холандец до нея наречени президент и президентша ми приличат на пигвин и розов слон в порцеланов магазин :)))
144
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бойко е държавник.Усети, че ще са добри за имиджа на България и им даде Президентството.
143
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре изглежда, по-добра двойка са от доста други... Розавата пантера и Инспектора...
142
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хората няма какво да ядат, а вие с буклето на тая се занимавате...
141
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как може да има такива хора, които бъдат толкова лоши, виждащи само неготивното в другите. Но все пак не забравяйте, че като съпруга на президент,тя има важната роля на първа дама. Тя трябва да се стреми да излежда и облича добре и го прави. Не знам до колко сте запознати със стила на дами с такива позиции в обществото, но аз съм и твърдя, че Деси не отстъпва по нищо на Кейт Мидълтън или испаската кралица Летисия. Та нали това е нейната роля да представя страната ни по най-добрия възможен начин
140
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ръкавите бъркат целият имидж. Все едно ще пере
139
13
 
37
 
! Отговори
Буклето е невинно... преди 6 години
Драмата не е в буклето, а в наглото, неприятно излъчване на тази жена, която пъчи мощни гърди навсякъде. Мяра трябва малко. Зорка Първанова що никой не я плюеше. Защото жената си играеше ролята на първа дама, но фино, с вкус и мяра. Антонина Стоянова що не я плюеха, хем и тя беше напориста. Защото жената имаше класа и стил. Еми сори, ама генерал Деса има стил и класа на текезесарка
138
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А на Винетка Лили чантите колко струват?
137
21
 
19
 
! Отговори
.,... преди 6 години
Не ниждам дащо трябва да бъде осмивана и подигравана заради дрехите си. Изглежда много добре. Явно някои напористи дидайнерчета са решети, че искат да я обличат, а тя им дава отпор и постоянно я дебнат да отмъщение. На такова ми пририча
136
13
 
17
 
! Отговори
k преди 6 години
До Тончев"Не зная защо ни занимавате непрекъснато с жената на президента ?!"защото ***, тези 5000 еврота за роклята на тази тояга са взети от залъка на 2.5 милиона гладуващи Български пенсионери !!!
135
1
 
14
 
! Отговори
светъл пример преди 6 години
Американците взимат пример от нас и се подиграват с роклята на Мелания-била като завеса за баня.
134
0
 
8
 
! Отговори
нова рокля преди 6 години
Всичко ново е забравено старо.
133
3
 
23
 
! Отговори
Тончев преди 6 години
Не зная защо ни занимавате непрекъснато с жената на президента ?! Абе вие за него толкова не пишете,колкото за нея ?! А на нас все ни е едно как и с какво ще се облича или с какво и с кого се храни,какви са й обувките и колко струват...Простотии !
132
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен А бе, зан..гош със зан..гоша ти ,събитието не е строго официално или траурно, та да бъде облечена в черно!Роклята си е съвсем в тон със събитието.
131
10
 
18
 
! Отговори
777 преди 6 години
Екстра е за пенсионерка!
130
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Майка ми имаше такава рокля през 70-те години на миналия век в бордо.