Букле ли бе да го опишеш! Роклята на президентшата – 5 бона!

Розовото бижу на Деси Радева било посипано с камъни Сваровски
Обновена: 5 яну 2018 11:06 | 5 яну 2018 10:30,
181

Снимка: Facebook

Навръх Нова година съпругата на президента Румен Радев - Деси Радева се появи в розово букле на концерт на Виенската филхармония и обра овациите на родните модни експерти, обра за пореден път и критиките в социалните мрежи.

Дизайнерката на дрехата обяви, че роклята е от "розово букле и десетки нюанси и видове кристали Сваровски в знак на уважение към Австрия".

Още по темата

Именно в Австрия е основана фирмата на Сваровски, който иначе е чех по произход.

Някои модни спецове разкритикуваха роклята, твърдейки, че буклето не е подходящо за подобна концертна зала, други обаче горещо похвалиха "розовото бижу".

Колко струва тоалетът?

Поне 5 хиляди лева, пише "Уикенд", но не пропуска да отбележи, че роклята не е плащана, а е взета под наем от дизайнерката, за да може първата дама на България да блесне в целия си вид във Виена, в компанията на австрийския президент Александър Ван Дер Белен и съпругата му.

Модни специалисти дори стигат по-далеч като твърдят, че самата дизайнерка е потърсила президентшата и е предложила услугите си не срещу пари, а за реклама.

Повод за твърденията им е подхода на Десислава Радева, която само чакаше да я снимат във Виена и веднага пусна кадрите на страницата си във Facebook, придружени от благодарност към дизайнерката и линк към нейната страница в социалната мрежа

Самата стилистка също не пропусна да се похвали, че е облякла президентшата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


181
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
6
 
16
 
! Отговори
До 62 преди 6 години
Така като си пишеш на ангро,дали сама си вярваш на написаното.Когато Плевнелиев харчеше милиони за воаяжите си от сам и отвъд океана,плювчите дума не обелваха.Когато поиска бюджета му да бъде увеличен с 1 милион лв.за представителни нужди или джобни пари,все тая,никой не реагира.Обаче сегааааа,след всяка проява и поява на президентската двойка хулите не спират.Айде успокойте се вече,няма да имате в близките 10 години ваш президент-ни майката,нито бащицата бихме избрали.Това е положението.
68
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимена как е Чарли, получи ли контошче за Коледа?
67
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нали не сте очаквали президентшата да отиде гола или облечена от битпазар.Дали на някой му харесва роклята или не си е негова работа.Тоалета на австрийската президентша беше много безвкусен,но едва ли в Австрия са го коментирали така,както нашенските разбирачи за Д.Радева.Представям си ако беше облечена с тоалета на австрийката каква помия щеше да се изсипе.Явно,някои хора у нас си нямат друга работа,освен да критикуват президентшата.Предполагам за това им се плаща.
66
7
 
10
 
! Отговори
яжте пасти под наем преди 6 години
из новогодишната реч 5 минути преди шампанското и фойерверките: ...днес, когато в България много бедни не могат да празнуват на Халкидики от глад, да им помогнем с розови виенски буклета...
65
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е,а стига де ! Това ли е най-важното в Бг ?нещо за далаверата с Пирин ? нещо за поскъпване на вода ? нещо за увеличението на осигуровки? нещо за "докторчетата" дето Фъшлясаха от пари ?
64
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
като мотика в розово
63
7
 
7
 
! Отговори
Mad преди 6 години
За тези пари, на втората дама можеха да ѝ намерят и нещо по-хубаво... Ама шанс.
62
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
екскурзията им до виенската опера струва 20 000 евро държавна пара
61
16
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И роклите й са чудесни и жената си я бива!
60
4
 
27
 
! Отговори
Shark преди 6 години
Ама нямали да спрете да се занимавате с тази розова рокля бе? По-важни неща няма ли в тази страна? Тока поскъпва, водата поскъпва, хората се бунтуват заради лифта в Банско, назряват конфликти и за други неща, но не, вие т-ъпо и упорито продължавате да ни занимавате с розовото букле на Десислава Радева. Някой ви плаща дебело сигурно да отвличате вниманието на хората. И да ви попитам и друго - защо не казахте никога нищо за тоалетите на Юлияна Плевнелиева???!!!! А? ОТГОВОРА СИ ГО ЗНАЕТЕ!!
59
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По добре е да говорим за буклето, от колкото за гафовете на ***.
58
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тя сама ли си ги пише и пробутва тези никого неинтересуващи статии
57
13
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Харна си е жената! А па я не видох досега ни веднъж ни "дамата "на плювню ни "дамата" на боко? Одят по света като изоглавени сам сами .
56
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дали е имало друг с букле на този концерт?
55
8
 
26
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Ех тази първа дама,втора копка не се научи да не позира с двете рамена ,че са по-широки от на съпруга й.Тялото й трябва да е леко и грациозно завъртяно,така,че едното рамо да остава на заден план.Ама в случая къде е грацията с рамена като на тренирала кану каяк.
54
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вместо парцалив вълнен пуловер за цяло тяло, ще ми хареса много повече с костюм. Като нямам предвид феминистка, и по-малко грим.
53
2
 
4
 
! Отговори
До изнервен преди 6 години
ЕТО НА, ИЗНЕРВИХТЕ ЧОВЕКА.ТОЙ СИ ОБЯСНЯ-Я-Я-ВА, ЧЕ НЯМА ПЪРВА ДАМА, АМА НИКОЙ НЕ ГО ВЗЕМА НА СЕРИОЗНО.
52
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Един мъжки костюм от ранга на Ерменеджилдо Дзеня струва пак 5-6 бона, и се обзалагам че повечето мъже в тази зала са били с такива. С рокля от Илиянци за 20 лева ли да се облече?
51
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЩОМ НОВИНАТА Е ОТ ВЕСТНИК "УИКЕНД", значи е вярна. ТОВА Е МНОГО СЕРИОЗЕН ВЕСТНИК, СЪЩО КАТО ТОЗИ САЙТ.
50
5
 
20
 
! Отговори
изнервен преди 6 години
В България няма първа дама, колко пъти да ви се обяснява, има втора ***.