Деси Радева за розовото букле във Виена: Просто Nevena!

Съпругата на президента благодари на дизайнерката за роклята
Обновена: 2 яну 2018 12:12 | 2 яну 2018 12:12,
178

Снимка: Facebook

Съпругата на президента Десислава Радева благодари публично на дизайнерката си за роклята в розово букле, с която се появи на прочутия Новогодишния концерт на Виенска филхармония.

В първия ден на 2018 година българският държавен глава Румен Радев и съпругата му бяха на посещение във Виена по лична покана на федералния президент на Република Австрия Александър Ван дер Белен.

Двамата бяха почетни гости на световноизвестния Новогодишен концерт на Виенската филхармония в златната зала на "Музикферайн".

Още по темата

Тоалетът на Радева отново се превърна в по-обсъждана тема от самото посещение на президента. На фона на похвалите и критиките съпругата на президента благодари на дизайнерката си Невена Николова.

"Просто Nevena! Благодаря ти!" написа Радева в профила си във Facebook. 

Nevena е известната българска дизайнерка Невена Николова, която живее в Лондон и е ушила роклите на не една и две знайни особи. Една от тях е сестрата на херцогинята на Кеймбридж Пипа Мидълтън. Преди време Невена призна и че е отказала да ушие рокля на суперзвездата Бионсе, защото била претрупана от работа.

Самата дизайнерка също публикува снимки на Десислава Радева в профила си във Facebook.

"Рокля НЕВЕНА за Десислава Радева. Розово букле и десетки нюанси и видове кристали Сваровски в знак на уважение към Австрия. Честита Нова година на всички, които вярват в красотата и добротата", написа тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


178
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
153
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименДЕСА с поведението си сама си го заслужи. Ясно
152
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Красива рокля, добре изпипана и й седи прекрасно на президентшата.Какъв е проблемът?
151
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Все пак е бил поканен и е редно да се отзове и смятам че има много по -важни теми за обсъждане от облеклото на госпожата
150
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не ми стана ясно каква делова програма е имал президентът във Виена? Той надмина по екскурзии всички предишни президенти! Като знаем какви права има освен да налага вето...за друго не се сещам. Направо с умиление си спомням за Плевналиев, въпреки че мнооого съм го плюл, не съм писал добра дума за него, а и не съм гласувал за него! Г-жата Нинова голям таралеж си тури с ненаситната за екскурзии г-жа Радева. Ще отвратят бедните избиратели!
149
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Баш си е като Розовата пантера.
148
7
 
11
 
! Отговори
Що се крие преди 6 години
С какво пътуваха до Виена и колко струва това на данъкоплатеца?С влак, частен самолет, правителствения Еърбъс или Спартана?
147
10
 
13
 
! Отговори
Деса ли ве ? преди 6 години
Деса е известен бургаски травестит.И никога не го е крил.Всички в Славейков и Меден рудник си го знаем като Деса белия адидас. Заради бялото долнище на Адидас дето винаги го носеше.Допреди година беше аверка на Мехмеда от кръговото, пък сега жена на Радев :))))
146
3
 
3
 
! Отговори
До Анонимен 138 преди 6 години
До до 137Заслужаваш два бързи, ама такива, че да ти се кръстосат цифките! Бива гадория, но това ми идва в повече и съвсем честно, ще се опитам да те намеря да си глътнеш нещо!
145
4
 
5
 
! Отговори
до 145 преди 6 години
Мда. ти си един от 80-те % на Ивето Христов, доказваш статуквото, но фючур фор йор кидс, селски
144
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До *** българинАма наистина си много *** българин! А може и въобще да не си българин, ама си много ***, суперпрост, архипрост!Нали сме много горди, че ще "управляваме" ЕС! Ама съвместно с Австрия и Естония.И няма да управляваме никого, слава Богу, защото нашата управия сте я дали на разни ***, прочели една книга, не знаещи езици, с дебелашко ганьовско държание, послушковци!Единствения достоен човек, Президента Радев го хапете само, защото силно се отличава от останалите управници
143
6
 
16
 
! Отговори
До "прост" преди 6 години
Като данъкоплатец ако много се вълнуваш къде ти отиват данъците, започни от здравеопазването, образователната система, инфраструктури и такива ненужни за много от вас неща! Палите се от глупости но като ви обират нагло под носовете, гледате в друга посока. Да наричаш куче една жена, без значение дали е на президента или която и да е друга, доказва цялата простотия и липса на възпитание което се изливат от теб!
142
7
 
4
 
! Отговори
Shark преди 6 години
142. А, от Елхово ли си?? Ясно. А ти знаеш ли къде е Виена?? Чувал си, ама...
141
9
 
6
 
! Отговори
до 141 преди 6 години
На мЕсто ли си е , селюнино, Румбата плющи еклери във Виена, ти млюцай зеле и гнил лук в Елхово, хахахахахха
140
6
 
8
 
! Отговори
Shark преди 6 години
До 138. Колхозник е баща ти, и респективно ти. А въпросът в случая е, че Радев си е на место, съпругата му е до него, както подобава. И понеже е така, както трябва да бъде, и понеже имат уважението на хората, вие, потомствените селяци, злобеете. Което е забавно междувпрочем. Само гледайте някой да не получи а инфаркт, я инсулт....хихихи... голям кеф, мишките злобеят.
139
13
 
6
 
! Отговори
Прост българин преди 6 години
Като бг данъкоплатец, искам да знам колко струват на Руми Радев хотелите и шампанското, защо трябва да влачи със себе си кучето Деси и колко му струва любовницата Иво Петков и колко плати за жартиерите й???
138
4
 
10
 
! Отговори
???????????????????? преди 6 години
Кажи си бе, Румене, Масковска-Нинова наложнице, какво свърши за 1 година, за милиони бг изстрадани пари, похарчени за теб????????????????????????????????
137
5
 
6
 
! Отговори
до 137 преди 6 години
Въпросът, колхознико, е дали Румбата гълта или плюе? Защото Деса с голямо дилдо го е подгонила в хотела, на ЗАПАД
136
10
 
12
 
! Отговори
Shark преди 6 години
До 136. То не се спекулира, злобее се, завиждат мишките. Защото ако примерно президентската ДВОЙКА не ходеше никъде, същите тези плъхове щяха да кажат "Ето на, за нищо го нямат нашия президент, не го канят никъде". Нали така?? Като ходи - кой плащал??? А питахте ли Винету кой плаща разходите за самолета, с който се разхождаха бистришките тигри??? ААААА???? Аз пък това искам да знам!!!!!
135
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Радева, семействоразбивачката, мирише на развалена скумрия, ама на Румката му се услаждат паричките за командировки
134
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Радева изглежда добре в тази рокля.Дизайнът е много професионален.Разходите на Президента за такива посещения са регламентирани.Президенството разполага с бюджет,който е известен и не бива да се спекулира с това.