Букле ли бе да го опишеш! Роклята на президентшата – 5 бона!

Розовото бижу на Деси Радева било посипано с камъни Сваровски
Обновена: 5 яну 2018 11:06 | 5 яну 2018 10:30,
181

Снимка: Facebook

Навръх Нова година съпругата на президента Румен Радев - Деси Радева се появи в розово букле на концерт на Виенската филхармония и обра овациите на родните модни експерти, обра за пореден път и критиките в социалните мрежи.

Дизайнерката на дрехата обяви, че роклята е от "розово букле и десетки нюанси и видове кристали Сваровски в знак на уважение към Австрия".

Още по темата

Именно в Австрия е основана фирмата на Сваровски, който иначе е чех по произход.

Някои модни спецове разкритикуваха роклята, твърдейки, че буклето не е подходящо за подобна концертна зала, други обаче горещо похвалиха "розовото бижу".

Колко струва тоалетът?

Поне 5 хиляди лева, пише "Уикенд", но не пропуска да отбележи, че роклята не е плащана, а е взета под наем от дизайнерката, за да може първата дама на България да блесне в целия си вид във Виена, в компанията на австрийския президент Александър Ван Дер Белен и съпругата му.

Модни специалисти дори стигат по-далеч като твърдят, че самата дизайнерка е потърсила президентшата и е предложила услугите си не срещу пари, а за реклама.

Повод за твърденията им е подхода на Десислава Радева, която само чакаше да я снимат във Виена и веднага пусна кадрите на страницата си във Facebook, придружени от благодарност към дизайнерката и линк към нейната страница в социалната мрежа

Самата стилистка също не пропусна да се похвали, че е облякла президентшата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


181
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Mедийте направихте Деси Радева единствено дъвка за устата на хората като навирате постоянно дрехите и прическите и.
48
12
 
15
 
! Отговори
До 46 преди 6 години
Ами непрекъснато говорят за роклята, понеже няма за какво друго.Президента наложи вето на антикорупционния закон на гербажиите. Сигурно не са спали как да му го върнат. Точно сега при европредседателството всички трябва да мълчат и да показват колко са възхитени от Герб.
47
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Взела е роклята назаем от Кончита Вурст.
46
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От Днес.вг вече няколко пъти пускат тази рокля. Не бива да се злоупотребява с постоянното повтаряте на една новина, защото е опасно - на някои хора може да им тръгнат камъните в жлъчката от злоба, на други дза се строшат зъбите от скърцане. Вредно е за публиката.
45
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А защо за вчерашния "многохиляден" протест на поддръжниците на застрояването на Банско не се спомена, че всъщност са им платили автобусите. Защо никой не каза как това са от общини управлявани от ГЕРБ и как събират цялата администрация по такива протести? А?
44
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако бяха избрали майката на нацията, кой знае с какъв тоалет щеше да ни изненада, ако въобще някой се сетеше за нея да я покани във Виена.
43
15
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вашата работа е "казвам ти дъще ,сещай се снахо"! Колкото и да плюете президентшата няма да уязвите Президента ни! Чудесни бяха на посещението си във Виена.Държавния глава взе да настъпва герберунгелите и те взеха да *** на умряло.Само така Президенте наш, България е зад теб-върни ни я!
42
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сравнена с другите две дами на снимката е направо красива!
41
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
3/4 от българските жени ходят с панталон. Като го нахлузят през октомври, свалят го чак през юли и за лятото обеват дънки. Така че целогодишно са гащати.Младите мъже пък я карат с маратонки и анцузи , някои дори спят с тях.
40
7
 
12
 
! Отговори
Критерии преди 6 години
Чантата на Лилето-5 бона.
39
4
 
16
 
! Отговори
Евроатлантик преди 6 години
Не мога да преценя първата дама дори няма брада и мустаци на това не се гледа с добро око вече май тряваше да изберем Мамата.
38
3
 
13
 
! Отговори
Австриеца преди 6 години
Големи глупости пишете,типично но по Български!Живея и работя във Виена,за щастие бях и на концерта.НИКОЙ тук не отрази толкова понпозно присъствието на Пизиденшата,дори и по ношница да беше нямаше да и обърнат внимание.Такива са Австрииците,толерантни,облечените красиво ги смятат за про....Така че никой не е шашнат...
37
5
 
21
 
! Отговори
Жокер преди 6 години
Сега..!...вярно е че президентшата е прекалила малко с националния патриотизъм като си е взела рокля шита по български тертип и от българка. Известно е че от българска ръка и глава нищо свястно не е излязло. Но...!.. другите две "дами" на снимка 7 са направо с панаирджийски рокли. Това си е самата истина. И тук един дето говори за оперни дрес-кодове и стайлинг нека обясни как тези женици са отишли в тоя си "вид" на концерт
36
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АЙ СИКТИРЗАВИСТТА И ЗЛОБАТА УВРЕЖДАТ НЕОБРАТИМО ЧЕРНИЯ ДРОБ, ФАКТ.
35
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И да се скъсате да злобеете пак си харесваме Президента повече от всички политици. Гербажиите да пият по една студена вода. Като се сетя коя "изискана" дама се опитваха да ни пробутат за президент, лошо ми става.
34
15
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мнот й отиваше - като на свинче звънче
33
15
 
14
 
! Отговори
Дългата Деса-златна преди 6 години
Дългата другарка на Руми Радев - Деса ще ни излезе златна. Да са живи и здрави данъкоплатците. Не знаех, че тя е била толкова ценно национално богатство, че да я охранява НСО за 15000лв. месечно. В същото време много българи гладуват
32
9
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не знам дали е кичозна или не ,не разбирам от рокли ама на снимка номер 7 е най-красивата от всички на снимката.Има още две жени които изглеждат гротескно- едната мяза на мъж другата е облечена като бабичка на погребение. Екстра си е първата дама-кристалите винаги са били нещо красиво.
31
14
 
10
 
! Отговори
Гейчо преди 6 години
Много прости хора сте, сега ще им градите образ на сиромаси ли какво да не искате първата дама да купи тоя п а р ц а л. Взела го е за да му направи реклама, гледайте си гей-парадите дрогари суджуклии.
30
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Nikakva klasa jalko tova e usa ki4 rokla