Романтична почивка за приключенци – Танзания

Меден месец в Африка, не е ли доста вълнуващо?
16 фев 2018 15:30,
8
Романтична почивка за приключенци – Танзания
Снимка: Instagram

Ако ви се струва романтично да отидете на сафари, особено в невероятния национален парк Ruaha и Selous Game Reserve. Selous е с размера на Швейцария и може спокойно да се разхождате в продължение на няколко дни без да срещнете друга кола. 

Представете си преживяването да отидете на почивка с любимия в тази девствена природа, без никой да ви обезпокоява. За комбинация от дива природа и романтика може би няма по-добро място от Танзания.
 
1. Среща с маймунки
 
Шимпанзетата могат да бъдат видени в западната част в напълно изолираните планини Махале. Ако искате да се разходите по планините, за да се запознаете отблизо с тези невероятни същества, може да се включите в група или да си вземете частен екскурзовод.
 
2. Педизвикателства заедно
 
Катеренето на Килиманджаро определено е за авантюристи, но щом сте стигнали до Танзания, едва ли това ще ви притесни. Едно невероятно първо постижение като двойка - нещо, което ще ви сближи и обедини още повече. А като награда може да изпиете по една студена бира на върха на света!
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Преди седмица се върнах от там.Като не сте били някъде,не пишете глупости
7
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До лудA Атлантида е зад Антарктика.. приятно местенце да се скриеш от ядрена война и данъчен тормоз. Мустакатия май е там...
6
1
 
1
 
! Отговори
Африка турс-програма преди 6 години
1.Незабравими моменти с преследване от слонове и лъвове.2.Наблюдаване на битка между две съседни враждуващи племена,тържествена вечеря и снимки с племето-победител 3.посещение на храма на свещената хиена в сърцето на джунглата.
5
6
 
8
 
! Отговори
луд преди 6 години
земята е плоска, проверете в youtube !
4
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мерси, ама предпочитам екскурзия до Тасмания, а не до Танзания!
3
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма ядове, но няколко ваксини и репеленти за мераклиите, няма да са излишни. Както и спазването на няколко прости правила, щото комарите не подминават и не прощават никому. А и олеле-то после не помага много.
2
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Африка турсНе знаеш много за Таназания май... ей така като почнете да говорите на изуст много ви обичам.
1
9
 
6
 
! Отговори
Африка турс преди 6 години
Всички останали екстри като СПИН,Ебола или случайно обезглавяване от джихадисти се прибавят към пакета екстри на туроператорите съвсем безплатно.