Трудно е за гледане: Американците в руските очи

Вижте как отвръщат те за американските подигравки
28 мар 2018 21:48, Александър Попов
130

Снимка: kaifolog

Американците не пропускат да се надсмеят над модата в руското метро или пък над неутолимата им жажда към водката.

Но не си мислете, че руснаците им остават длъжни. Вижте как изглеждат американците в техните очи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
8
 
8
 
! Отговори
777 преди 6 години
Те пък руснаците цъфнали, та чак вързали. Има няколко града в Русия където стандарта на живот е на наистина високо ниво... но има и такива които са останали буквално в миналия век...
77
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"ЗАЩО не покажете снимки от метростанциите в Париж, където спят клошари и на една всички плочки от стената са й изкъртени от вандали и целия град мирише на пикня?" - Не бях ходил до там от 4-5 години и този Февруари контрастът ми направи огромно впечатление. Гаре ду Норд е станала като нашата централна Софийска гара преди ремнонтът и с резидентният катун. Ориенталка музика пищи по булевардите, забрадки, мирис на тоалетна и групчики араби се налагат един друг по улиците. Катастофа.
76
2
 
3
 
! Отговори
Тъжно... преди 6 години
https://youtube/watch?v=02x8EHXPfB0Съжалявам, че гледах това.
75
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами, замисли се защо във Виена, призната за сигурно най-добрият град за живеене в Европа, протестират, а в София, най-зле градът в Европа, не протестират. Може пък да ти светне. Аз лично не харесвам много Виена, твърде ми е имперска, но така, както е уредена Австрия, тук нямаме и 1 кв. км с такова качество.
74
5
 
8
 
! Отговори
еди кой си преди 6 години
шиб . ани хора са американците..... работил съм с такива и знам... не, че руснаците са по-добри.... нито българите
73
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
нета е пълен с клипове на руснаци живеещи в сащ,отваряш ютуб и гледаш.годишно около 200 000 руснаци кандидатстват за зелена карта.отделно,още други по всякакъв друг начин.колко американци емигрират в русия,не е известно,вероятно един-двама на 10 години с психично заболяване
72
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези, които се хвалят колко добре ги приемат местните в Западна и Северна Европа са посредници - сребролюбиви робопродавачи - за да не им секне бизнеса с български работнити в чужбина, гледат да лъжат и мамят колко добре са приети там, а истината е друга. Те са същите като тъмнокожите, дето са продавали своите хора за робството.
71
4
 
13
 
! Отговори
<><> преди 6 години
Пак се откланя вниманието от България ....Дайте какви сме ние в очите на "братята" от ЕС !?
70
9
 
10
 
! Отговори
начо преди 6 години
снимки,всеки може да изкара всякакви.истината е, покажете колко руснаци са емигрирали в сащ и колко американци в русия.всичко друго е таш-к
69
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За разлика от тези които за повече сребърници търпят унижения от немци, франсета, ингилизи, испанци и пр. аз бих предпочел България или Америка, Австралия. На тези места поне ще се отнасят с мен като с личност, не като с ***.
68
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименНе харесвам и Русия, заради климата и манталитета им.Но харесвам Латинска Америка, САЩ, Австралия.Просто ми писна от про-Европейска пропаганда. Постоянно ни втълпяват колко лошо е у нас и какъв рай е в Западна/Северна Европа, а истината там далеч не е такава. Скоро бях във Виена и бяха блокирали центъра от протести, някакво чудо беше, да сте чули нещо по медиите? България може да е бедна, но там не съм ***, там съм при роднини. Извън Европа е по-добре за един българин
67
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами не ходи в Париж, а във Волоколамск. какво ти пречи?
66
8
 
9
 
! Отговори
Какво, Европа ли? преди 6 години
Компютрите и всички технологии - измислени в САЩ, произведени в Азия. А Европа спи, опиянена от огромното си културно величие и замъци. То и Египет са имали велика цивилизация, а къде са сега? Бъдещето на Европа е като това на Африка, защото тук вече нищо не се произвежда, но и нищо не се измисля както в САЩ. Путин и Тръмп каквото кажат, това става, дърпат им ушите на ЕС.
65
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А къде е Западна Европа, която постоянно хвалите? ЗАЩО не покажете снимки от метростанциите в Париж, където спят клошари и на една всички плочки от стената са й изкъртени от вандали и целия град мирише на пикня?
64
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз ако някога отида в САЩ ще избягвам ЕлЕй, Ню Йорк и Чикаго - те са твърде големи, твърде много хора, тълпи, мръсотия. Има градове, които за тях са малки, но по нашия стандарт са достатъчно големи от 500 хиляди до 1 милион и са спретнати.За омразата - Чехите и Словаците не ни мразят, аз визирах Западните и Северни Европейци - работих с французи и особено за тях сме ***. За Бенелюксци също, но се прикриват по-добре.Аз колело не карам, така че е или пеша или с кола, но тук са скъпи
63
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз се замислям да се местя накъм Чехия, ама ако го направя, ще гледам да живея в предградията някъде. Много е хубаво, ама верно е доста тъпканица. Ако ще се придвижвам, ще е с колело, нямам нерви пак да се бутам из транспорта.За омразата не знам. Редовно получавам разни оферти от западни фирми, та явно много зависи какъв си. В Чехия и Словакия проблеми не съм имал.
62
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименE това е - пространство. В Европа това не ни достига, затова и европеецът е по-затворен вероятно, по-резервиран, това изнервя. Живея в Прага, красив град, супер сгради, но тези постоянни тълпи в метро и трамваи, пълна лудница. Та се запитах искам ли цял живот да живея така - натъпкан в метрото, клатейки се всеки ден. Ами не искам, затова си подадох за зелена карта... Освен това в САЩ като кажеш българин не те мразят автоматично както в западна Европа
61
0
 
11
 
! Отговори
Old man преди 6 години
Познавам руснаците добре,американците по-малко.Казвам ви и двата народа са Готини,друг е въпроса че управниците им са Кофти.
60
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Живях в малък блок (като тези в кв. Яворов) с градинка и не съм ползвал градски транспорт. Само веднъж с екачих на метрото, колкото за експириънса :)Честно казано, поживях си добре. Даже не заключвахме колата, толкова спокойно беше.
59
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами, *** в Америка и се убеди сам.А, най-добре посети САЩ и РФ и сам прецени къде би предпочел да живееш, ама честно и безпристрастно и то като останеш насаме със себе -----Ами живял съм в Америка повече от 16 години. В Русия за нищо на света не бих отишъл.