Трудно е за гледане: Американците в руските очи

Вижте как отвръщат те за американските подигравки
28 мар 2018 21:48, Александър Попов
130

Снимка: kaifolog

Американците не пропускат да се надсмеят над модата в руското метро или пък над неутолимата им жажда към водката.

Но не си мислете, че руснаците им остават длъжни. Вижте как изглеждат американците в техните очи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
15
 
15
 
! Отговори
Adolf Eichmann преди 6 години
Като ти гледам разсъжденията имаш интелигентно ниво на насекомо? Какъв генетичен матерял? Ти знаеш янките какъв имат в днк-то си? И какъв континент са построили? Аз съм живял там 20 години и мога да ти кажа, че нищо не са построили. Не държат и 1/3та от континента и между Сейнт Луис, Мисури и Калифорния, в общи линии няма нищо.... пустош и един два града - тва е. Ти насекомо ли си?
37
13
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Живял съм там. Където живях, беше чисто и подредено. Спокойно университетско градче. Но в съседното градче имаше решетки на прозорците и разни ми просеха цигари. В големите градове има гледки като като в тази галерия - мръсотия до шия, особено в малките сервизни улички. Много тягостна гледка са планините от ходеща сланина! Ужас!Живял съм и в Русия. Честно, там е много чисто. Бясно карат, можеш да загинеш на зебра! Но в транспорта никой никому не досажда - четат книги.
36
3
 
16
 
! Отговори
антизападопоклонник преди 6 години
До анонимен 36,Защото така свикнаха по времето на Елцин, лека му пръст все пак, когато започнаха да трупат несметните си богатства! Путин може и да позакрепи положението в Русия, но не можа или може би не поиска да убеди(застави) руските олигарси и богаташи да харчат огромните си богатства за благото на собствената си дъжава! Е има и изключения- едно от тях е Павел Грудинин! Има и руснаци, които въпреки всичко, се опитват да създадат някакъв порядък в населените места, където живеят!
35
27
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тука кви репии има :))) От далече ухае на ткзс и бедност. Всеки който е стъпил в САЩ знае , колко напред са тези хора. За 300 години са построили цял континент . Ние и онея "братя" не са ни стигнали 1300 :))) Като гледам още 1300 няма да ни стигнат с такъв генетичен материал.
34
13
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колхозници, пияници, ватенки, чайници, това са определенията за Руснаците.А според вас тези на снимката какви са бе нещастници, или тези са културни и възпитани хора.И ако тази мизерия ви харесва то Бойко Борисов е прав че останал само лош матрял.
33
25
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 46Червен господинчо, ти някога вадил ли си си езика от миризливия *** на Путин?
32
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само не разбрах защо да е трудно за гледане.Когато американците осмиват руснаците не е трудно за гледане,нали!Аман от поръчкови заглавия!
31
10
 
22
 
! Отговори
Българин натовец преди 6 години
Мили съюзници, покажете на българските русофили че грешат, дайте на нашата армия от старите си танкове Абрамс поне 50 броя, дайте ни 50 блек хока и 20 чинука, дайте ни стотина артилерийски системи, дайте ни малко стари ф16, и 20 бр ще е достатъчно, нали пазим натовски рубеж? Нали ни имате доверие? Нали не са прави русофилите? Моля ви, плача на янкидудъл и си късам сутиена...
30
4
 
11
 
! Отговори
Слави Трифонов преди 6 години
Пуснете една статия за тереза мей, че ми е писнало да го блъскам на руски баби. Изтъркал съм го направо.... :(
29
8
 
22
 
! Отговори
жеко преди 6 години
е чакай чакай нали в сащ беше рай, всички работят имат имот и си живучкат добре, не, това са сигурно наети актьори лично от путин за да злепостави сащ, всички лоито
28
22
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Забавно е как аргументите, с които може на Русия да се предаде благонадежден вид се топят. Затова и българските русофили хвалейки я, се превръщат в посмешище Май само те си вярват.
27
13
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако Русия е перспективно място с бъдеще, защо най-богатите руснаци си изсипват всичките пари в Лондон? Пращат си децата в най-елитните училища там които ги учат на англосаксонски маниери, купуват си позлатени Ролс-Ройси, жените им харчат десетки хиляди за едно пазаруване за западни бижута и луксозни стоки. Истината е, че Русия генерира богатство от природни ресурси, но няма акъл и условия как да се реинвестират обратно в страната. Харчи се в чужбина като за последно.
26
3
 
15
 
! Отговори
Много кока и бело преди 6 години
Свободата е тежко бреме - не на всеки се понася. Ама пък за тези, които са взели животите си в ръце е рай!
25
13
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ауу колко е лошо в САЩ. Само е необяснимо защо тези будни пропутнски руснаци са отишли в САЩ а не си стоят в чудния приказен руски свят. Защо самолетите Москва-САЩ са пълни в едната посока а в обратната са запълнени 50%. Е сега покрай изгонването на руските шпиони ще има по-голам трафик по линията САЩ-Москва но това ще е временно.
24
14
 
9
 
! Отговори
ФАНТАЗИИ ,РАЗНИ... преди 6 години
"ЖЕЛАЕЩИ "--ЗА РАБОТА И ПОСЕЩЕНИЯ ПРЕД РУСКОТО ПОСОЛСТВО...ХА,ХА,ХААААААААААААА....СМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕХ!!!!!!
23
9
 
9
 
! Отговори
"ЖЕЛАЕЩИ" преди 6 години
АЙДЕ , БЕ .......ТОВА НЕКВИ , "ПИЯНСКИ СЪНИЩА" ЛИ СА...ХА,ХА,ХАААААААААА...ИЛИ , ПОЛЕТ НА "КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФАНТАЗИЯ"..??!!!НЕЩАСТНИЦИ!!!!!!
22
12
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От снимките които разгледах, мога да охаректерезирам с няколко думи.Бунище в което живеят изперкали и дебели хора.
21
19
 
21
 
! Отговори
кравар преди 6 години
Няма да коментирам снимките....има го разбира се и това.Само че не краварите се редят на километрични опашки и молят с години да бъдат допуснати в краварника,а всички ония които търсят начин да се откъснат от блатото наречено " комунистически рай ".Като видя опашка от кравари пред руските послства и консулства в Краварника да се молят за аудиенция с бащицата Путин,ще приема всички " шедьоври " по-долу ! Стойте си в блатото и дерзайте!!!
20
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Разликата е между излагацията на свободни хора и мизерията на роби
19
13
 
16
 
! Отговори
вин преди 6 години
Те, понеже много им са "смешни" американците, спряха да изнасят статистика, колко молби за "зелена карта" се пускат от Русия всяка година:)