3 знака, че може да заживеете под един покрив

Как да разберем дали ще ни потръгне? Вижте!
27 апр 2018 23:00, Криси Табачка
17
3 знака, че може да заживеете под един покрив
Снимка: Pixabay
Когато сте в нова връзка, всяко развитие и стигане на друго ниво е вълнуващо. Първата вечеря, първата вечер, прекарана заедно и така до едно от най-значимите събития – заживяването под един покрив.
 
Тъй като това е много сериозна стъпка, добре е да обмислите преди това дали да я предприемете.
 
Ето 3 знака, че сте напълно готови и даже вече ви е време.

1. Имате еднаква цел
 
Когато двама души се движат в една посока, те си помагат. Това ви сплотява и ви прави много по-близки, отколкото всичко останало. Ако на въпроса „Какво преследвам“, имате едни и същи отговори, значи е абсолютно време вече да се нанесете под един покрив. Съвместното съжителство е много вероятно даже да ви помогне още повече в постигането на тези цели.

2. Обсъдили сте го добре
 
Поемането на рискове и спонтанните решения са прекрасно нещо, но не и когато става въпрос за голяма стъпка като съвместното съжителство. За целта добре обсъдете нещата до най-малкия детайл. Така не само и двамата ще сте наясно какво да очаквате, но и ще можете да се погрижите за всичко.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: връзкадвойка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
аха преди 5 години
До Анонимен 3Той като тръгне да ти се показва с разни други по-така жени, момичета, усещането става все по-велико и по-велико, сърцето ти се подмята от 100 до -100. И си викаш кога ще приключва приказката, че ми става байгън нещо.
14
1
 
2
 
! Отговори
Три знака преди 5 години
Мацката ставаИма покривИ двамата не са правили отдавна секс
13
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
10, няма такава комбинация - има пари и е глyпaв. Великодушен е и търпи дивотиите на другия. Но в тоя крив свят, великодушието и коректността се приемат за слабост и ттъппотия.
12
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Любовта в масовото и разбиране е инфантилност и вид защита за слабите. Не си губете времето! Пиите кафе, вместо да отделяте слюнка! При развитите души има обосновано уважение и почит.
11
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За разбито сърце има Алкохол и к..ви!
10
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
9 - Ти май си и на 9 години... Разбито сърце и врели-некиоели. Порастни малко и се дръж на ниво.
9
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
1 - Той е глупав.2 - Той има пари.3 Въртите го на малкото си пръстче.Ами, честит нов дом :) !
8
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Разбитото сърце не се лекува! За него лек няма! Има болка и страдание мъка тежка болка, която раздира гърдите им. Изхода в повечето случаи е летален. Сърцето им не издържа!!!
7
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Никой не ти говори за пред, ераси и лиз, бийки. Говорим за купнеж към мъж трепет към мъж любов, обич. Да ти е хубаво с него и никога да не свършва. Да ти липсва ужасно много и да си тъжна, когато го няма. Как се изневерява,ако обичаш? Не се изневерява просто не виждаш и не отразяваш другите мъже,защото сърцето им и душата им иска него. Такива жени си обичат един мъж и си държат на него!
6
1
 
7
 
! Отговори
несериозно 3 преди 6 години
за брак между мъж и жена не за други ,,трепети,,
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тук съм скрил много лотарийни билети не смея да ги покажа на любовницата. Ако и кажа за офертата ще ти звънне каквато е амбициозна. А аз каквото съм любопитен ще ми се иска да видя как го правите и ще ми се ще да се присъединя към вашата любовна прелюдия! Така стават хубавите неща. И любовницата каквато е.б.л.и.в.а.Как да и устоя?Men Edelvais Koltski!!!
4
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И ако им се случи е хубаво да дават воля на чувствата си и да ги споделят. Да ги изживяват заедно, защото си щастливец!Възможно е никога в живота си да изпитваш това! Щастлив човек си!
3
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 1Ти обичал ли си, но истински така да ти купнее сърцето за него да ти липсва до смърт.Обичал ли си?Защото ако не си изпитвал, това не знаеш какво е да искаш да лягаш и ставаш с човека който ти кара сърцето да бие 100 удара в минута, когато го видиш и ако не си го виждал да чакаш момента с нетърпение да го видиш.Това е Велико усещане!И ако и той изпитва същото просто е твоята приказка, твоят приказен свят!Някои хора не изпитват това чувство никога в съзнателния си живот.
2
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То за това толкова много къщи без покриви ги строят. Журналистите са страшни направо, и семейни терапевти станаха вече
1
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вярвате си?...Браво, дано не сте се заблудили!